Nobuko-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 jún 13, 23:24:08 » |
|
Hitsugaya-fangirl:) nah pont én is ezt akartam mondani Kakashival kapcsolatban...hogy ha Obito él honnan a fenéből lenne neki sharinganja habár én azt is el tudom képzelni amit oldalon olvastam...egy alternatív valóság...esetleg Minatonak sikerült úgy Narutóba pecsételni a Kyuubit h nem kellett feláldoznia az életét és Kushinának (asszem így kell írni ) sem kellett meghalnia kíváncsian várom h mégis mi lesz ebből jajj hol találtátok ezeket a karakter terveket? nem tudom, de nekem nagyon nem tetszik egyik sem
|
|
|
Naplózva
|
Minato forever Senkitől sem tűröm el, hogy lebecsüljön. Kivéve az adóhivatalt. Nem értettem mit mondott a doktor. Elmehetek, vagy elmebeteg?
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #76 Dátum: 12 jún 15, 09:10:43 » |
|
Én nem ismerek olyan jutsut, ahol együtt van a majom és a ló. A goukakyuban van ezek közül ökör(Choji), ló(Sakura), és kígyó(Shino), meg ha Guy malacot mutat, akkor az is, nem látom azt teljesen, de mintha az lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
KuramaKyuubi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 jún 16, 20:28:00 » |
|
Nekem tetszenek ezek a teóriák (asszem ez az a szó amire gondoltam), azért is tetszene mert talán Hinata nem lenne olyan gyáva ! Bár szerintem erre még rengeteget kell várni mivel csak nem rég jelent meg a movie 5. De remélem nem telik 2 évbe mire láthatom magyar felirattal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 jún 17, 12:38:15 » |
|
Milyen aranyos ^^ Kár, hogy nem alakultak így a dolgok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 jún 17, 12:40:19 » |
|
ÁÁáh én akkorát sikítottam ,amikor megláttam *-* De aranyos..:]] Kár, hogy nem alakultak így a dolgok Sajnos..:'(
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 jún 17, 12:44:23 » |
|
Áhhh Sasukén behaltam xDD Azok a kézmozdulatok xDDD Most találtam:DDD-------------> http://24.media.tumblr.com/tumblr_m51wguLvNv1qc87ugo1_400.jpg De nagy Moderátor, Chakra: Dupla hsz 2. fele törölve, tartalmi ide beillesztve (kivételesen).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 18, 12:36:48 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 jún 17, 13:03:08 » |
|
Jó képek Hinata milyen dögösen néz ki rajta A végén még megkedvelem Neirda- a dupla hozzászólásokat szerintem kerüld
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 jún 17, 13:11:35 » |
|
Miért nem tud Hinata és Sasuke mindig így viselkedni? Esküszöm akkor mindkettőt szeretném ( amúgy néha nem tudom eldönteni melyiket utálom jobban . Bocs Hinata fanok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 jún 17, 18:13:30 » |
|
Hát nem tudom, hogy a szerény, visszahúzózó Inot hogy fogom megszokni, de majdcsak megbékélek vele.:DDD De a laza, és vagány Shikamaru xDDDD Az nagyon jóó xDDD áááhh ez a flim lesz a legjobb!.:DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 jún 18, 00:20:44 » |
|
Ennek kötelező a legjobbnak lennie! Ha már a sensei írja a sztorit és felel a karakterdizájnért a minimum, hogy jó legyen.<3 Így majdnem 100% esélye annak, hogy most nem lesz benne valami random lány akit meg kell menteni. De ha még Így is belecsempészik én mélyen belenyúlok a szemgödrömbe és több movie-t meg nem nézek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 jún 18, 13:07:46 » |
|
xDD Meg azért is ez lesz a legjobb, mert szinte minden "Mi lett volna, ha..?" jellegű kérdésre választ kapunk.. Főleg, hogy Kushina és Minato élnek. Ez lesz benne a legjobb. Belepillanthatunk abba az életbe, ami Naruto számára könnyebb, és sokkal jobb lett volna....a szülei mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|