24 nov 23, 23:50:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 44
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 6. mozi  (Megtekintve 164611 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Neirda
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #60 Dátum: 12 máj 30, 14:36:13 »

Hát ha már Kushina és Minato benne lesz, akkor nekem már most tetsziik ..Nevet  Chakra remélem, hogy igaz lesz az elméleted *-*
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #61 Dátum: 12 máj 31, 08:28:09 »

De szerintem a kézjeleknek is fontos szerepe lehet nem.? :DD
mert mondjuk lehet hogy vmi ùj közös jutsu mint az egyik op.ban (Naruto Sakura Sai)
 de mondjuk lehet csak poszter miatt. De szerintem tuti van valami szerepe.
Szerintetek.? Nevet
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #62 Dátum: 12 máj 31, 12:28:48 »

Miért, abban az openingben harcoltak együtt Tobi ellen, miközben mindenki birtokolja Superman csodálatos erejét? Nevet Vagy Sai küzd valaha Kisaméval? De ott volt például az az opening is, amikor a Pein-es részek voltak. Abban is benne volt, hogy Konan a csajokkal küzd, tán Ino-val, Hinata-val, meg még valakivel, holott az igazi részekben a büdös életben nem látták egymást. Szóval az opra én nem támaszkodnék ilyen szempontból.

Nagyon várom, hogy kijöjjön, mert ez a legutóbbi, az ötödik elég nagy csalódás volt a számomra. Csak lenne már jövőre. Nevet
Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #63 Dátum: 12 jún 02, 09:46:43 »

jó értem ezt is de szerintem így már nem elképzelhetetlen ha láttunk már hasonlót..
mert volt az a filler amikor Naruto meg Sasuke keze összeragadt és akkor próbáltak valamilyen jutsut (együtt) és akkor még nem tudtak együtt  chakrát áramoltatni...
és most ebben az op.ben most tudtak..Mosolyog szóval szerintem nem elképzelhetetlen.így már.. Nevet
(remélem azért értitek mire gondolok. Pirul )
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 11:06:00 írta Hitsugaya-fangirl:) » Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Yana-chan
Újonc
*

« Válasz #64 Dátum: 12 jún 02, 11:07:58 »

Amúgy én mostanában nézegetek DeviantArton képeket és a minap ezt találtam: http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/154/7/2/sasusaku_road_to_ninja_by_starburstskittles123-d5234iq.jpg. Szóval Sasuke is ott van. Nevet Meg találtam videókat is habár azok nem mutatnak sokat. Mosolyog
Naplózva

"Nagymesterek műve méltó nyughelyet ad,
Örökre megpihent a csillagok alatt."
matsuoayumi89
Újonc
*

« Válasz #65 Dátum: 12 jún 04, 19:08:26 »

Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki mennyire nézett utána az új mozinak, de én találtam pár olyan képet és infót az új moziról, hogy majdnem leestem a székről!!
Nahmármost, nem vagyok benne teljesen biztos, de van egy elméletem a történetet illetően! Miután meglestem az előzetesét, rögtön befészkelte magát a kis agyamba az a gondolat, hogy Tobinak valahogyan sikerül a Mugen Tsukuyomi/Hold Szeme Terv (naruto 467) és így megteremti és irányítja a saját kis világát...azon is elgondolkodtam, hogy miért van a plakáton Naruto két oldalán Minato és Kushina...??-nos egyszerű lett a válasz, Tobi világában nem haltak meg Naruto szülei!! És most jön az ami miatt majdnem elpatkoltam, annyira rácsodálkoztam! Sasuke flörtöl Sakurával ----> http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4yas3Vqwq1qjizwno1_500.jpg és a mozi hivatalos twitterén egy teljesen más személyiségű Sasuke karaktert tettek közzé ----> http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4y5plUUGx1rp2erno1_500.jpg
Nos ez is elgondolkodtatott...Tobi világában nem csak Naruto szülei nem haltak meg, hanem Sasuke klánját sem irtotta ki Itachi!??-mindenesetre ez a válasz tűnt a legértelmesebbnek arra ahogyan Sasuke kinéz a képen, és ahogyan flörtöl Sakurával....
De még nincs vége!!Gondolom feltűnt mindenkinek a plakáton, hogy Hinata felsője teljesen nyitva van! Ugyanis Hinata karaktere sem maradt olyan amilyen volt!! A kis szende lányból egy határozott, rámenősnek tűnő csaj lett --->>> http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4zlsnWyXt1rt44d4o1_500.jpg
Rövid nadrág??Széthúzott felső???Határozott tekintet??-hát, nekem kissé szokatlan, de majd megszokom ikszdé
És még találtam egy képet amin Gai és Kakashi látható nagyobb részben, de itt nem tudom mit gondoljak...---->  http://media.tumblr.com/tumblr_m51ejzummy1r8jlqy.jpg
Feltételezem, hogy mivel Tobi világában vagyunk és Minato nem halt meg, így Obito és Rin is él, ebből kifolyólag Kakashi megmaradt olyannak mint gyerekként volt...vagy nemtom ikszdé
Lényeg a lényegben, hogy nagyon izgatja a fantáziámat az új mozi, és ezzel sztem nem vagyok egyedül  Mosolyog
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #66 Dátum: 12 jún 04, 19:37:08 »

Igazából nem mondasz hülyeséget, kivéve a mugen tsukuyomi. ikszdé Ez nem egy olyan dolog sztem, ami egy a történet szempontjából lényegtelen movieban fog megtörténni.
A többi dolog viszont érdekes, de erre a topic elején már gyártotak néhány szép elméletet, amit ezek a képek is csak megerősítettek.
Tobi biztos vmi genjutsut, vagy téridő jutsut használt, de nem hiszem, hogy a hold szem terv lenne az.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #67 Dátum: 12 jún 04, 20:00:16 »

Ha ez igaz (és annak tűnik), akkor ez az a mozi, amibe helyezek egy minimális reményt, és meg fogom nézni Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #68 Dátum: 12 jún 04, 20:32:32 »

Én is így vagyok vele. De az a baj, hogy az előzővel is így voltam. Aztán jött a szokásos csalódás  Neeem
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #69 Dátum: 12 jún 04, 21:35:15 »

Ezek alapján nagyon jónak ígérkezik. Kér, hogy csak 1 év múlva jön ki Szomorú
Amúgy erre most az lett mondva, hogy Kishi írja a sztorit... Ennek van jelentősége vagy az előzőeknek is ő írta a sztorikat és ennek ellenére is olyanok lettek mint amilyenek?
Naplózva
matsuoayumi89
Újonc
*

« Válasz #70 Dátum: 12 jún 05, 09:47:11 »

drszabi: Először én is kételkedtem, elvégre tényleg hihetetlen, hogy pont ebben a moziban lepleződik le Tobi terve ikszdé...de nem tudom, hogy láttad-e már az előzetest, ha igen mindenképp ajánlom, hogy nézd meg újra, mert egyértelműen a Mugen Tsukuyomi/Hold Szeme Terv látható benne ----> http://www.youtube.com/watch?v=rqSqHZxJnoA  0:15-nél állítsd le és nézd meg azt a holdat alaposan!!! Tisztára olyan mint itt---> http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/16   és még ha ez sem győz meg, akkor olvasd el a videóban a feliratot!! Nevet
Ami pedig a többi mozit illeti, nem tudom, hogy Kishi-sensei írta-e, de ennél egyértelműen, és kétséget kizáróan hangoztatva van, hogy a Sensei az író! Remélem, hogy érdekes mozi lesz, mert a Shippuuden mozik eddig nem nyerték el a tetszésemet, az utcsó 2 pedig még sz*r*bb lett mint a többi...  Technikai KO Szomorú
Naplózva

xXKiraXx
Chuunin
*

« Válasz #71 Dátum: 12 jún 05, 10:30:31 »

egyértelműen a Mugen Tsukuyomi/Hold Szeme Terv látható benne ----> http://www.youtube.com/watch?v=rqSqHZxJnoA  0:15-nél állítsd le és nézd meg azt a holdat alaposan!!! Tisztára olyan mint itt---> http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/16   

Nem tudom te mit nézel de a kettő egyáltalán nem hasonlít egymásra, javaslom mosd ki a szemed és nézd meg újra, ettől függetlenül lehetséges hogy ez lesz a történet, de az első linken szereplő 0:15 nél megállított képen, és a második link között semmilyen különbség nincs. Az elsőn nem láthatóak a sharngan féle "szirmok" míg a másodikon a mangás képen láthatóak
Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #72 Dátum: 12 jún 05, 14:44:25 »

Ha igazak a hírek, akkor nagyon jónak ígérkezik ez a film , főleg a Hinatára vagyok kíváncsi. Nevet

Amúgy    matsuoayumi89  :  ha  Obito nem halt meg akkor Kakshinak nem lenne sharinganja de a képen rá van húzva a szemére a fejpántja..ami arra enged következtetni hogy megvan neki a sharingan..Mosolyog
(de lehet hogy majd a harc közben amikor használni akarja akkor tűnik fel neki hogy hoppá valami nem stimmel..xdd najóó ilyen nem lehet..de elég vicces lenne. Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 05, 21:04:59 írta Hitsugaya-fangirl:) » Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #73 Dátum: 12 jún 07, 00:33:09 »

Fhuh én csak ma találtam rá a képekre Sasuke és Hinata karaktertervéről, de már most izgatott vagy és öröm ujjongok. Elég merész Kishimoto-tól ez a húzás a karakterek jellemváltozásaira de ez tetszik, és valószínűleg Ino és Shikamaru személyiségében is lesz valami változás mert... hát csak rájuk kell nézni a Road to ninja beharangozó képén. ikszdé Biztos nem csak velük lesz variálás, mondjuk Sakura lehetne egy leheletnyit idegbajtalanabb. És ha esetleg még nem láttátok, itt a színes karakterterv Sasuke-ról: http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2012/157/7/7/naruto___road_to_ninja_sasuke_by_heirofstars-d52gl6l.jpg
Komolyan annyira üdítő, hogy mosolyog és emberi ruhákat hord. Plusz végre lekerül a derekáról az a szalámi!  bow
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #74 Dátum: 12 jún 08, 19:13:20 »

De a ruhák ugyan úgy néznek ki mindenkin,kivéve Sasukén Mosolyog)

http://i49.tinypic.com/200qvc5.jpg és itt van Tsunade,Shizune és Sai is...Sai mint vmi Picasso...és itt most Shizunénak vannak 106-osai Mosolyog)

bár nekem annyira fura,hogy Nauroték még mindig nem Jounin ruhában vannak...vagy chunin ruhába,mármint a ninja öltözékekbe...
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 22:15:37 írta naruto96ricsmond » Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 44
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins