Nekem a 4. movie-ban az volt a leglehangolóbb, amikor a végén visszakerültek a saját idejükbe, és kiderült, hogy nem emlékeznek semmire az elmúlt órák eseményeiből, pedig Naruto már kezdett rájönni, hogy Minato nagy valószínűleg a faterja. Hát, eléggé lelombozódtam.
Nem szeretem az ilyen időutazásos löketet kapó filmeket, mert vagy ez lesz -elfelejtik-, vagy nem beszélhetnek, nem csinálhatnak semmit, mert paradoxon jön létre, a téridő kontinuum megszakad és vége lesz a világnak még december 21-e előtt.
De ez a Slyders-ös dolog már sokkal érdekesebbnek hangzik.
Örülök, hogy Kishimoto-nak is van köze ehhez a moviehoz, amihez ő hozzáér, arannyá változik. Szerintem rájött arra, hogy a Kushinás flashbackkek miatt elég sok rajongó cuppant rá a Minashina (Minato×Kushina) történetre, és ki akarja sajtolni kettejük sztorijából a legtöbbet, ezért ők is helyet kaptak a 6. filmben. A jelenlétük legfőbb okát a plakáton ennek tekintem.
A személyiségcserés dologba nehéz belekötni, bár ha ezt a tükrös megoldást nézzük (hogy mindenkinek a szemközti oldalon lévő személlyel cserélődik fel a sajátja), akkor nem igazán értem, Shino mit vigyorog ott Chouji testében, aztán meg Gai képe... hát igen, amit írtak már fentebb is: túlontúl Gai-os. : ) De a háttérben Tobi, meg azok az csíkok, amik akkor jelennek meg, amikor Tobi épp utazik valamelyik világába, tényleg arra enged következtetni, hogy hátára kapja Naruto-t (meg talán az egész bandát), aztán buliznak együtt egy jót.
Kár, hogy nem tudunk japánul, mert a képen levő írásból talán ki lehetne hámozni némi új infót.
Mindenesetre már most imádom, jó kis múvi lesz ez! : D