Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #45 Dátum: 12 ápr 07, 16:17:15 » |
|
Egy játék alatt nem lehet elérni, még importált karakterrel sem - én azzal ha jól emlékszem 56. szintig jutottam az első végigjátszásnál. Most tolom másodjára és a játék kb. negyedénél értem el a 60. szintet.
Amúgy baró a dolog, mert egy kivételével az összes képességed kimaxolhatod, bónusz képességet is beleértve, az utolsót meg 3. szintig. Ez a legtöbb esetben a gránát, legalábbis nálam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 16:20:00 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #46 Dátum: 12 ápr 07, 17:15:27 » |
|
Sticky Grenade nekem is tök fölösleges.Amúgy nektek is vannak speckós armorjaitok?Vettem a minap egy collector armort, meg még egyet aminek hirtelen nem tudom a nevét, de úgy nézek ki benne mint valami lávaember!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #47 Dátum: 12 ápr 07, 19:52:48 » |
|
Nyet. A következő, Adept végigjátszásomkor viszont valószínűleg beszerzem neki a Blood Dragon Armor-t. Az Infiltrator karim kevert páncéllal nyomul, talán a Cerberus Armor lett volna használható a plusz pajzs és lőszer miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Naruto X Hinata fan
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #48 Dátum: 12 ápr 07, 20:23:26 » |
|
Én a Lift Grenadet második képességként maxoltam ki, imádtam =) Mondjuk én minden játékban szeretem a gránátokat, a sticky ötletem sincs milyen ^^;;
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #49 Dátum: 12 ápr 07, 21:08:21 » |
|
A Scorpion gyakorlatilag azokat lődözi. Nem egy nagy szám, bár multiban van némi haszna.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #50 Dátum: 12 ápr 09, 16:18:46 » |
|
Igen a cerberus armort én is láttam de pont elköltöttem előtte egy rakat pénzt és már nem tudtam megvenni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #51 Dátum: 12 ápr 09, 16:50:04 » |
|
Na, közben találtam a Scorpion-ra egy érdekes dolgot: területre ható lőszer-effektus. Disruptor/Cryo/Warp/Incendiary lőszerrel kombinálva állítólag nagyon hatásos.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #52 Dátum: 12 ápr 17, 22:15:18 » |
|
Végigvittem a 3. részt.Nekem semmi bajom nem volt a befejezéssel, nem mindig lehet Happy End.Viszont az hogy a végén azt mondja az öreg papi, hogy one more shepard story az azt jelenti, hogy kapunk még egy részt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #53 Dátum: 12 ápr 17, 22:39:58 » |
|
én is gondolkodtam ezen de van egy olyan befejezés is amikor megmozdul az N7-es páncél de elég fura lenne ha lenne még egy rész sheparddel miután anno a bioware azt mondta (ha jól emlékszem) hogy a harmadik rész az utolsó shepard számára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #55 Dátum: 12 ápr 18, 08:34:21 » |
|
Szerintem a legtöbb embert is ez zavarta a végében. Meglehetett volna úgy csinálni, hogy van happy end (nem feltétlenül azt jelenti, hogy Shepard túléli, de berakhattak volna egy olyan véget is), meg olyan opciót is, hogy nincs. Végtére is a kettőbe képesek voltak olyan véget bele tenni, hogy mindenki meghal (még Shepi is) és olyat is, hogy mindenki túléli. A scorpion meg a kedvenc pisztolyom. Cerberusos katonák ellen különösen hatékony, kettőt-hármat beleeresztesz és már robbannak is fel . Egyedüli baja, hogy ha egy adott karakterrel másodszorra viszed végig a játékot és azt használod a marsos küldetésben, akkor nem tudod vele megölni Dr. Evát, mert túl lassú. A tapasztalat mondatja velem .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #56 Dátum: 12 ápr 30, 20:44:35 » |
|
Egyedüli baja, hogy ha egy adott karakterrel másodszorra viszed végig a játékot és azt használod a marsos küldetésben, akkor nem tudod vele megölni Dr. Evát, mert túl lassú. A tapasztalat mondatja velem .hehe, erről még egy vidit is vettem fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 máj 12, 01:20:31 » |
|
Nem kapunk új befejezést a Mass Effect 3-hoz. A BioWare ki fog adni egy ingyenes DLC-t, ami elhelyez egy átvezetőt az epilógusban, ami megmagyarázza a befejezést, de ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 máj 12, 09:17:39 » |
|
remélem azért rendesen kibővítik mert ha csak 1-2 videót raknak bele akkor felesleges nyárig várni vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 máj 12, 12:34:02 » |
|
Sz@arjanak sünt a biowarenél is meg az EA-nél is... nemhogy megvenni nem fogom ezek után a játékaikat de letölteni se. Nem baj éljen a Diablo 3 az valószínű hogy jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|