MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #15 Dátum: 12 márc 20, 21:52:42 » |
|
Semmi újat nem mutatott? Továbbvitte a storyt, sokat javított a választási lehetőségeken, finomított az 1. rész harcrendszerén (ammo behozása túlmelegedés helyett, coverből kiugrás, sprint után automatikus cover), és még lehetne sorolni, hogy mennyi újat nem mutatott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #16 Dátum: 12 márc 20, 22:23:38 » |
|
Én az ammo behozását nem szerettemXD a nehézfegyvereknél oké hogy volt de a kézifegyvereknél én nem szerettem hogy van.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 márc 21, 15:13:32 » |
|
Nekem is sokkal jobban tetszett az 1. Arra nagyon rákockultam éjjel-nappal toltam. 2 se volt rossz, de nekem csalódnom kellett az 1-hez képest. Nekem jobban tetszett a túlmelegedés, meg sok más amit az 1hez képest változtattak. Pl bolygók felfedezése is. Az a scann cucc milyen már? Kb mint egy minigame a játékon belül. Nyomom az egér gombot dejóóó ott egy kis fééém. Zseniális. Nekem tetszetősebb volt, hogy leszállhattam a bolygókra, körbekocsikázhattam néha még csapdába is rohantam, stb. Persze az sem volt reális de jobban tetszett. Úgy legalább élmény volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 15:15:27 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 márc 21, 16:04:53 » |
|
"Kb mint egy minigame a játékon belül" Nem kb.. az egy minigame a játékon belül, akárcsak pl. a Pazaak a kotorokban A túlmelegedés vs. töltény kérdés meg valóban a "kinek a pap, kinek a paplan" kérdés Nekem pl. sokkal jobban tetszik a töltény, jobban megtanulsz odafigyelni, használod az erőket is, igyekszel jobban célozni, és spórolni a tölténnyel =) Aláírom, hogy az elején marha idegesítő volt, de az jóval jobban zavart, hogy amíg a 2-ben ellőttem egy tár töltényt, azidő alatt az 1-ben rég túlmelegedett a fegyver.. de mint említettem, pap-paplan szindróma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 márc 21, 16:24:48 » |
|
engem a túlmelegedés zavart jobban a sok fps játék után hozzá szoktam a töltényekhez Az a scan cucc elsőre jó de utána rohadt unalmas, a Mass Effect 2-ből a mekót (mékó nem tudom melyik a jó) hiányoltam de összességében a második rész jobb volt mint az első
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 márc 21, 16:32:36 » |
|
Nem kb.. az egy minigame a játékon belül, akárcsak pl. a Pazaak a kotorokban Lehet de a Pazaakkal el lehetett szórakozni (ráadásul nem volt szükséges, hogy csináld), míg ez csak egy púp az ember hátán. Se nem izgalmas, se nem érdekes, se semmi. Csak húzogasd az egeret jobbra-balra egy gömbön aztán nyomd meg a gombot. Éljen.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 márc 21, 17:07:05 » |
|
Ezért kell az első részből karaktert importálni Lényegében kapsz annyi alapanyagot, hogy meglehetősen keveset kell csak kutatnod bolygókon ^.^ + az mekkora öröm volt amikor rájöttem, hogy nem is kell teljesen felfedezni a bolygókat, általában Rich állapotról levittem azt hiszem normalra, és álltam is tovább szerk: @Stan: Húú, hogy a Mako kocsit én mennyire rohadtul gyűlöltem Soha nem tudtam irányítani, most meg amikor a ME1-et újrakezdtem, akkor az egyik bolygó bebugzott (ahol Liaraért mész) és rosszul mutatta a textúrát, tehát lényegében tippelnem kellett, hogy merre nincs láva >_>"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 17:22:41 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 márc 21, 19:51:04 » |
|
Mako.... na annak örültem hogy ő kikerült a képbőlXDXD annál lehetetlenebb egy járművetXDXD nem szerettem. Viszont a 2 egyik dlc-jében lehet siklóval üldözni egy másikat az nagyon feeling volt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 márc 22, 00:07:23 » |
|
Hát sztem a Hammerhead-hez képest egy limuzin volt.nekem jobban bejött mint az.Eléggé törékenyre sikeredett az Overlordban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 márc 22, 22:24:10 » |
|
Kíváncsiságból, a ME3-ban
[SPOILER!!]
csak én látnám Kai Leng-et sokkal szívesebben csapattársként/főszereplőként, mint ellenfélként? Annyira ütős a stílusa annak az embernek *_* [SPOILER!!]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 márc 24, 10:24:16 » |
|
Most kezdtem nemrég újból az egész sorozatot, mivel ki akarom vinni egy másik karimmal az egész sorozatot, tudom hogy elcseszték a 3 végét, de attól még kiviszem mindet megint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 márc 24, 13:55:56 » |
|
állítólag változtatni fog a BioWare a 3 végén ( gondolom a sok negatív kritika miatt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 márc 24, 18:40:03 » |
|
De legalábbis adhatna egy új végződést is, pölö DLC formájában.
Amúgy nektek melyik volt a sorozat legmeghatározóbb/elgondolkoztatóbb jelenete?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Landmine
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 márc 24, 19:00:51 » |
|
Hát meghatározót nem tudok mondani mert abból számomra elég sok volt a 3 rész alatt viszont nekem a legelgondolkoztatóbb anno Legion küldije volt mikor vagy újraírjuk a getheket vagy elpusztítjuk..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 márc 24, 19:14:34 » |
|
A 3-ban marha durva, és meglehetősen nehéz döntéseket kell hozni. Ha még a 3-mal nem játszottál, akkor [SPOILER!!] a Getheket hagyod, hogy önálló intelligenciával rendelkezzenek, amelyet a quarianok nem néznek jó szemmel, a rachni fajt bevonod-e szövetségesnek, annak ellenére, hogy lényegében a galactic alliance fajok közül minddel csatában áltak, és még lehetne sorolni.. [/SPOILER!!]. Pont ez tetszik benne, végre úgy érzem, hogy a döntéseimen bizony tényleg egy egész univerzum sorsa függ, és bizony NAGYON nehéz volt pár döntést meghozni, és alaposan megfontolja az ember, hogy a felsőbb jó érdekében képes-e feláldozni pár embert, vagy inkább veszélybe sodor jópár embert azzal, hogy megment egyetlen szereplőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|