TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Dátum: 12 márc 15, 12:52:37 » |
|
Mit gondoltok, ki(k) a legerősebb Árnyak, azaz Kagék? Csak azokat raktam bele a lehetőségek közé, akiről tudunk is valamit. (legalább egy keveset)
Hashirama egyértelműen a legerősebb, a második talán Minato.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 24, 13:15:44 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 márc 15, 20:09:12 » |
|
Hashirama Senju-ra szavaztam és Mü-re, mivel Hashirama méltó ellenfele volt Madara (akivel csak 5 Kage bír el, és még az is kétséges h elbírnak vele), ezért méltó a legerősebb Kage címre, Mü-t pedig szintén nem győzték le, mivel "csak a felét pecsételték le" még ott van Edo-zombiként ő is ahol Madara...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 márc 15, 20:10:39 » |
|
A harmadik raikage hol marad? Hozzá képest a fia csak egy tehetséges amatőr. Tsunadénak meg soha senki nem mondta, hogy Senju a vezeték neve. Mi van, ha például Hashirama lánya volt az anyja?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 20:11:32 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 márc 15, 20:18:57 » |
|
Ott van a harmadik raikage Ő gondolom a Sandaime, nem? Tsunade-nál meg csak odaírtam a Senju-t. Tökéletesen egyetértek veled, ha akarod ki is veszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 márc 15, 20:21:05 » |
|
MIattam nem kell kivenni, de szerintem jobb lenne úgy. ANnak viszont örülnék, ha meg lehetne változtatni a szavazatom. A sandaimét nem vettem észre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 20:22:52 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 márc 15, 20:21:31 » |
|
A 3. raikage az a Sandaime Raikage, (és igen, ő is az erősebbek közt van), Tsunade vezetékneve +: nemtudni h mi, de az biztos h Senju leszármazott, de nem is számít mert Naruto is Uzumaki nevű...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 márc 15, 20:27:04 » |
|
STM fogalmam sincs, mi történt, eddig meg lehetett változtatni a szavazatokat, most meg nem Amikor csináltam a szavazást direkt bejelöltem, hogy meg lehessen változtatni a szavazatokat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 20:28:30 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 márc 15, 22:04:17 » |
|
Hashi egyértelmüen TOP 1.
A második a 3.ik Raikage, akinek a 8 farkú bijju egyetlen karcolást sem tudott okozni, emellett a támadása is olyan hogy ha 1x eltalál akkor Goodbye.Na meg a fekavillám.
A 3ik legyen Minato, bár csak 2t lehetett választani :S
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 márc 16, 07:17:17 » |
|
Hashirama Senju-ra szavaztam és Mü-re, mivel Hashirama méltó ellenfele volt Madara (akivel csak 5 Kage bír el, és még az is kétséges h elbírnak vele), Igen, de szerintem nem mindegy, hogy FMS-es Madara ellen harcolnak vagy FMS+Fa elemes+Rinneganos madarával:) De ettől függetlenül hashirama tényleg erősebb mint a jelenlegi kagek. Én szerintem első a minato (Hihetetlenül gyors, okos, teleportálni tudja a támadásokat, pecsételni is tud, jó a reflexe), 2.Hashirama (Elverte az FMS-es Madarát, fa elemet magas szinten használta, megbírja gyógyítani kézpecsétek nélkül magát) 3. Sandaime Raikage (A teste kb. mindent ki áll, hihetetlenül sok a chakrája, a technikái olyan erősek ha valakit eltalál az onnan már nem kell fel)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 márc 16, 10:47:24 » |
|
Nálam egyértelműen Hashi az első és a Yondaime Hokage. A Senju szívósságból 5! Power 5! Fa elem imbalanced! Minato speedoo unbeliveable! Pecsét techkikák unstopable!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 márc 16, 11:58:20 » |
|
Hashirama no1 nem részletezem, erősen vaciláltam hogy minato v 3. raikage, de minato mellett dömtök , igaz csak hajszálnyival de job szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 márc 16, 14:01:58 » |
|
OFF: Tsunadénak meg soha senki nem mondta, hogy Senju a vezeték neve. Mi van, ha például Hashirama lánya volt az anyja?
Naruto is az anyja után kapta a nevét. ON: Én Muu-t és a 2. Mizukagét jelöltem, mert velük elfogult vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 márc 16, 17:07:07 » |
|
Muu felfedezhetetlensége a jinton-nal kombinálva iszonyatosan halálos kombináció, a másikra pedig Minatot jelöltem. Oké, persze, Hashirama Mokuton, de ha egyszer nem találod el az ellenfeled, mert olyan gyors, akkor nem igazán sok előnye van a mokutonnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 márc 16, 18:15:55 » |
|
Én tudom, hogy kik a legerősebbek, de azért sem rájuk szavazok( elég az, ha rajtam kívül mindenki rájuk szavaz ) Amúgy a 3. raikage meg Hashi a legerősebb, ja meg a jintonosok, de én mizukagékra ( 2. és Mei) szavazok ( elfogultság ) de Tsunade is jó, az instant regenerálódás, és a Susanoo-repesztő pofon is üt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 15, 17:57:21 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 márc 16, 18:25:45 » |
|
Minek ment Minatora 14? Nem arról volt szó hogy ki e kedvenc Kagéd, vagy ki a lehelyesebb Kage, hanem kik a legerösebbek, és akkor most mondja meg nekem valami hogy Minato hogyan fogja megsebezni a 3ik Raikagét akinek egy bijju sem tudott ártani ? Megvakarja egy rasengannal, vagy megdobálja pár fogpiszkálóval. Muu még talán felveheti vele a versenyt, a 2ik Mizukage is csak azért marad mögötte, mert nem igazán tudja megsebezni a vízipisztolyával.
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
|