M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6465 Dátum: 13 aug 25, 11:03:22 » |
|
Már aki aktív, hiszen én már több, mint egy éve nem voltam, de ez mellékes. Egyébként ki az, aki még egyáltalán emlékszik rám? Minagi, heo?
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6466 Dátum: 13 aug 25, 12:01:04 » |
|
A lányunk vagy, persze, hogy emlékszünk rád. És a családban szerintem még sok mindenki, a kezdetektől fogva itt voltál. ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6467 Dátum: 13 aug 25, 15:06:43 » |
|
Hát, igen... A családi kötelékek... ^^ Kallen-sama még aktív? :o Mert kéne már misszió, hogy visszarázódjak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6468 Dátum: 13 aug 25, 15:10:29 » |
|
Nem nagyon, de más nem aktív itt sem, nem hogy küldetéseket adjanak a mesterek, tanítványaiknak. A család 3/4 nem nagyon jár már fel, ahogy te sem jártál, vagy akár én egy időben, esetleg Szabi (heo).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6469 Dátum: 13 aug 25, 15:12:47 » |
|
Ó...akkor sajnos kihaltunk kicsit. Sajnálom, pedig nagyon jó volt, amikor még mindenki rendszeresen feljárt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6470 Dátum: 13 aug 25, 23:58:29 » |
|
Én emlékszem rád habár túl sokat nem kommunikáltunk xD Nekem még nincs meg Ahri : / de azért szeressük. Azért még most egy pici élet költözött is ide, ha nem sok. Mester valami feladatot adhatnál ha már itt vagyunk. A gonosz veigar levadászása mondjuk nem lenne rossz ötlet, bár félek már messze jár.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6471 Dátum: 13 aug 26, 10:39:39 » |
|
Gonosz Veigar. "What's black and blue and is about to show you the definition of pain?!" Vadásszunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6472 Dátum: 13 aug 27, 12:23:36 » |
|
mindenki tart "szünetet" akár kis időre, akár sok időre, vagy örökre. Ui.: Ritli mama, HOL VAGY? Nem látlak sehol amióta utoljára beszéltünk. Hát én most sok időre tartok. De ne aggódj Mini-chwan itt vagyok, ha valaki hiányol csak írjon egy pü-t. Amúgy tényleg legyen már valami tali, én is szívesen mennék majd. :3 (és mindjárt elolvasom a maradék hsz-t de most mennem kell ) ... Naszóval: Na de kérlek! Volt egyszer egy piknik az alvilági kastélyunk hátsó kertjében a láva folyó mellett! Amúgy szerintem teljesen felesleges bezárni a topicot. Nem mindegy, hogy itt van vagy a lomtárban? Ha itt, akkor talán van esély arra, hogy valamikor feltámad. Ott viszont semmi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 27, 13:03:06 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6473 Dátum: 13 aug 27, 13:15:22 » |
|
Áh, Emailt kapsz ha privát üzeneted érkezik? Akkor majd letámadlak! Az oldalon attól még fordítasz amúgy és csak a fórumra nem jössz fel? Igen, ez igaz, ott ettünk finom hippiket, bazsalikommal és oregánóval! Régi szép idők... Viszont ő a saját bulijára gondolt... kis egoista. -.- Majd akkor össze szervezünk egyet idővel, jó lenne már egy ilyen találkozó. S ha el is jössz! Yuppi, az jó!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 27, 13:17:39 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6474 Dátum: 13 aug 28, 12:51:22 » |
|
Szia Nagyii! ^^ Jaj de rég láttalak már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6475 Dátum: 13 aug 28, 14:55:06 » |
|
Áh, Emailt kapsz ha privát üzeneted érkezik? Akkor majd letámadlak! Az oldalon attól még fordítasz amúgy és csak a fórumra nem jössz fel? Igen, ez igaz, ott ettünk finom hippiket, bazsalikommal és oregánóval! Régi szép idők... Viszont ő a saját bulijára gondolt... kis egoista. -.- Majd akkor össze szervezünk egyet idővel, jó lenne már egy ilyen találkozó. S ha el is jössz! Yuppi, az jó! Természetesen. Fordítok, csak rohadtul lassan jelenleg. (vagyis kéne... ) Und helyettesként lektorálok. Roston sült hippik bazsalikommal és oregánóval! Ó mily nosztalgikus, hazai ízek! Gyere át egy grillpartira! *-* Biztos elmegyek, hacsak nem valami horribilis időpontra kerül (és Hieit is rángatom magammal). Szia Nagyii! ^^ Jaj de rég láttalak már. Szia unyoka!
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6476 Dátum: 13 szep 01, 00:35:41 » |
|
Szóval Úrnőm. Mi a véleményed az életünk megszüntetéséről.
Archive? Suck.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6477 Dátum: 13 szep 01, 00:40:59 » |
|
Fordítok, csak rohadtul lassan jelenleg. (vagyis kéne... ) Und helyettesként lektorálok. Roston sült hippik bazsalikommal és oregánóval! Ó mily nosztalgikus, hazai ízek! Gyere át egy grillpartira! *-* Biztos elmegyek, hacsak nem valami horribilis időpontra kerül (és Hieit is rángatom magammal). Legalább a tudat meg van hogy kellene fordítanod... egyszer majd fel pörgeted magad megint. Viszont sok kis maga újoncokat lehet azért látni... bár a legtöbbjüket pár hónap után leváltják vagy gondolom idő hiány miatt passzolják. Repülök is. Hazai ízek! Úgy hozzuk össze, hogy mindenképpen tudjatok jönni. Vagyis aki egyszer majd szervezi. Majd... ha minden kisimul, össze hozzuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6478 Dátum: 13 nov 27, 09:13:14 » |
|
Eljött azt hiszem az ideje annak, hogy ezt is lezárjam. Ez nem kerül törlésre, az Archívumba megy majd.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|