24 nov 24, 11:28:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 419 420 [421] 422 423 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 825253 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6300 Dátum: 13 jan 28, 23:00:33 »

Váááá nagyon állat ez a kép Tanítvány-san!!! Te csináltad? *-* Csigusz ez az új avád! Nevet sokkal menőbb mint a mostani, és jobban illik hozzád. Nevet Váháhá de jót kacagtam ezen :3 Nagyon tetszik.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 23:01:19 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6301 Dátum: 13 jan 28, 23:02:57 »

Áááááááá. Nagyon szépen arigatou ezt a képet. Epic. Nevet Feldobtad az estém. ^^

Hát ez a motor... inkább.. bicikliznék, ha nem gond. A veszéllyel pedig nincs probléma, ha már akár csak a fejem megmarad, tudom regenerálni a testem többi részét. Csak nem fogok teljesen megsemmisülni tán. o.O
Ha meg igen, hát na. Férfi vagyok, állom a szavam, ha kimondtam. És amúgy is jól hangzik ez az akadálypálya, szeretem a veszélyt.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #6302 Dátum: 13 jan 28, 23:23:30 »

Én hát. Nem kereskedek mások képeivel. Mester, ez még tőled is sértés. Durci Szabikettő mostani avája meg nagyon tetszik. El is küldhetné nekem az eredeti képet. Kapna érte friss salátát, azt a csiguszok úgyis szeretik. Szeretet

Kösz Szabi, kösz. Hülyét csináltál belőlem... Hmm...
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 23:33:28 írta A-chan » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6303 Dátum: 13 jan 28, 23:35:16 »

Aztán hol van a csodálatos királyi portré rólam? :O A csiga kap de én nem? Sír
Ő nem eszik salátát. Vércsigusz. Csakis nyers húson él. Asszem... O_o Még nem került sor az etetésére szóval nem vagyok benne biztos.
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #6304 Dátum: 13 jan 28, 23:45:53 »

Milyen portré? Azt Zizi csinálta, ő a családi festő. Nem kontárkodok bele a munkájába, hiába vagyok a gazdája. Hagyom kibontakozni, de ha nagyon szeretnéd, akkor megfestelek, csak kell egy kis ihlet~ ^__^
Csak húst? És ha elcsapja a hasát? Akkor kell egy kis saláta, hogy helyrerántsa a bélműködését. Pojén
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6305 Dátum: 13 jan 29, 00:08:30 »

Hát tudod egy kastélyban sose lehet elég az úrnőről készült festményekből. Ráadásul nekünk nem is egy pokolbéli kastélyunk van. Izé José... szóval szívesen fogadnám, ha nem túl nagy fáradtság meg persze elkap valamikor az ihlet. Hümm-hümm

Jó végülis mindegy, hogy mit eszik úgyis hanii-nak kell etetnie. Nevet Lehet, hogy az én csigám, de az ő férje. Mosolyog
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #6306 Dátum: 13 jan 29, 17:19:56 »

Ritli-Baachan(xddd) Sajnálo·^· Legközelebb sokkal jobban ügyelek arra, mit mondok Nevet !Királyi portré? Tudok csinálni Painttel, ha az megfelel. Két pont szem, és egy szép görbe száj^^
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6307 Dátum: 13 jan 29, 17:45:27 »

Még egy lázadó tini, aki menőnek hiszi magát attól, hogy nem samának hív... Áhh már vitatkozni sincs kedvem vele. Hmm... Inkább ráuszítom Saba-chant. Saba-chan, támadj! Nekem nincs időm élősdikre, vissza kell térnem királynői teendőimhez és a démoni alattvalóimhoz. Király

ikszdé
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6308 Dátum: 13 jan 29, 17:52:17 »

Az előbb is majdnem beírtam, hogy hívjon valaki egy botanikust, mert sok itt a gyökér, de ha már te is erre kérsz... jó, mondjuk engem nem az zavar, hogy nem ír még 4 betűt a neved mögé xD

Ja, és feltűnt, hogy azóta 'éledt' újá a téma mióta én is ideírtam? Előtte csak a nyavajgás ment a tücsökciripelés miatt. Tanulság: ha életet akarsz vinni egy témába, köss bele drszabiba! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 18:20:49 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6309 Dátum: 13 jan 29, 17:59:12 »

Nem mintha engem zavarna, de ezen az egy témán belül már aaannyira hozzászoktam. Nevet
Mondjuk tudom, hogy téged nem érdekelnek az okok ha egy kis pusztításra van lehetőség így ideális fegyver vagy. Nevet

Hát igen a kötekedés általában segít az ilyeneken. Nyelvesít
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6310 Dátum: 13 jan 29, 18:00:51 »

Jól van, jól van, csak ne Sabaku-san-t! Ritli-SAMA  Megjegyezve!Hmmm... Démoni alattvalók...Ritli-Sama hogy érzi magát a trónjában ülve, mikor mindennel kiszolgálják? De jó lehet *.* Habár, úgy hiszem, néha unalmas lehet ott trónolni? Nem így van?
Naplózva

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6311 Dátum: 13 jan 29, 18:13:52 »

Lol Nevet Tudtam én hogy Saba-chan jó ötlet. Pojén

Hát kérlek, a trón kényelmes, jó dolog mikor kiszolgálnak. De szeretek póriasabb dolgokat is csinálni.
Gyakran sütök sütit (messze földön híresek), főleg a sütiszörny petemnek, aki el van tűnve mostanában (specialitásom a ciános, amit berejtek egy adag jóféle süti közé. Meglepi! *-*) Bár ha belegondolok... remélem nem emiatt tűnt el. O_o Bár STM-kun gyomra erős, nem terítené le egy ilyen apróság. Továbbá a lányaimnak én szoktam elkészíteni a kedvenc ételüket, a roston sült hippit bazsalikommal.
Emellett ha unatkozom ott van a pincében a kínzókamra, ahova levitetem az engedetleneket. Nyelvesít
De egyéb gonoszságokat is művelek, sarlatánságra és méregkeverésre képzem tanítványaim, néha pedig csak kirepülök az egyik fekete sárkányon pokolbéli kastélyunkból, hogy egy kicsit egyedül legyek és szórakozzak.

Ilyenkor Hiei-sama veszi át az irányítást, hiszen ő a másik uralkodó, őt se feledjük. Nyelvesít

(ennyi hülyeséget összeírni. Mosolyog De rég volt mikor non-stop ez ment a témában. Szomorú)
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 18:14:27 írta Ritli » Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6312 Dátum: 13 jan 29, 18:31:31 »

Akkor én borzalmas uralkodó lennék.Nem lenne szívem levitetni őket a kínzókamrába. A gyors halált választanám. Ciános süti? Finomságok. Ritli-Sama fantasztikus(Oh, shit xdd) uralkodó! Biztosan nagyon szeretik az alattvalói. Főleg a család! Amikor a ciános süti a sok finom étel között. (Orosz rulett Lvl Ritli-Sama xddd) Majd talán egyszer rokoni kapcsolatba kerülök Ritli-Samával! Hátha lesz valami anyukám akinek a nagyanyja/ vagy anyja, Dédanyja, Ükanyja Ritli-Sama! Nevet

Elrepülni egy sárkányon....Hm.. Tériszonyom van, kihagyom. De egy ördögi kecskét elfogadnék:3 Hm. Én szerintem nem a pokolban élek. Hol élek? ÚRISTEN! HOL ÉLEK? :O *kinéz az ablakon* Huh, jó ...A pokolban. Mivel Lina Lisana-san a gazdim, így nála élek. Talán egyszer találkozunk ha sétáltatni visz. ^^

(És milyen igaz...Nehéz ennyi baromságot összeszedni xd)
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6313 Dátum: 13 jan 29, 18:35:13 »

Szerintem neked nagyon jól megy a dolog. Mármint a baromságokat illetően, úgy értem.

Nagyanyám is adja itt az ártatlant, ciános süti, na persze... bárcsak olyan lenne a 'meglepisüt' Nevet A kék sütik jók néznek ki, te persze folyton kénsavasra csinálod az béna keserű.. a sósavas legalább savanyú lenne, az finom, de ez.. pff.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6314 Dátum: 13 jan 29, 18:49:16 »

Jól van Saba-chan, néha ki kell próbálni új recepteket, hátha beválnak. Pojén Azért meg bocsi, hogy néha te voltál a tesztalany. De nézd a jó oldalát, eddig mindet túlélted. ^^ De a ciános az alap recept. Tradicionális. Nevet

Hát lassan már elérünk oda, hogy ükunokáim is lesznek. Nevet De egyre jobban hígul a vérvonal, hála a mindenféle angyaloknak meg csiguszoknak. :/ Néhány unokám meg elmebajjal is küzd, olyanokat hisznek, hogy nimfák meg mit tudom én... Vedd el Saba-chant, ő úgyis elvált. ikszdé Plusz-minusz egy fura tag a famíliában nem számít már. :/ Pedig a gyermekeink Hiei-samával csodásak voltak még. Na de az unokák... Ohh My God Nem csoda, hogy toronyba zárattuk haniit. Nevet

Ritli-sama sugoooi! Nevet

Hát a gazdid elméletileg az unokám, de alig ismerem. :/ Nn-chanról vagy kiről nem is beszélve... Remélem nem azért, mert hanii eltiltotta őket tőlem. O_o
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 29, 18:50:14 írta Ritli » Naplózva

Oldalak: 1 ... 419 420 [421] 422 423 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins