24 nov 24, 12:26:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 418 419 [420] 421 422 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 825271 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6285 Dátum: 13 jan 28, 18:09:23 »

Hajj hajj ti elveszett kis jószágok. Neeem Csak várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön. Szomorúúú.
Házasodjatok össze és két legyet üthettek egy csapásra. ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Kirito
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #6286 Dátum: 13 jan 28, 18:11:52 »

Befogadhatlak, ha nagyon szeretnéd Nevet De hogy nézne ki, hogy a második leghűbb társam a pokemonom xddd HAbár, nem is nézne ki rosszul Nevet    http://memegenerator.net/instance/33478066 Ajánlom minden pokétréner figyelmébe Nevet

Hát persze Ritli-Sama! Ez nem yaoi xddd
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Hidetada
Kezdő Jounin
*

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #6287 Dátum: 13 jan 28, 18:12:12 »

áh nem, nem lenne a kedvemre Nyelvesít ikszdé na mindegy majd egyszer talán eljön a nap ikszdé de addig is Ritli-sama leszel a trénerem? Nevet bakker tényleg nagyon nehéz másfél sort írni a semmiről ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 18:12:54 írta Hidetada » Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6288 Dátum: 13 jan 28, 18:20:02 »

Áhhh nem Nevet Már van 1 STM-em, egy Csiguszom, meg 3 tanítványom. Kell hagynom valamit másoknak is. Mosolyog Nem lenne túlzás ha még egy pokémont is trénelnék? Nevet Max beiratlak valami kutyakiképző iskolába, míg valaki befogad. ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hidetada
Kezdő Jounin
*

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #6289 Dátum: 13 jan 28, 18:23:12 »

áh kár ikszdé pedig azt hittem van esélyem :'D keresek tovább Nevet a kutya képző táborról pedig az a véleményem, hogy kizárt, soha nem mennék el oda ikszdé elmenekülnék de előtte megharapnám a kiképzőket ikszdé
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6290 Dátum: 13 jan 28, 18:34:50 »

Talán majd egyszer befogad valaki xd Esküszöm szerzek egy alpacát, lámát, ők lesznek a gyerekeim, és egy sézp asszonkát, ő lesz a nejem^^ (Asszonka xD) Kéne valami szinglilány:$xd
Naplózva

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6291 Dátum: 13 jan 28, 20:31:55 »

Bocsánat, én már foglalt vagyok. Pirul ikszdé (Annyira jó néha a full önbizalomhiányomat félretenni, és valami egoista beszólást írni.) Nevet
Ejj, a férjemből egy házicsiga lett? Jézuskám, mik mennek itt!? Neeem Szóval házat is fog növeszteni magának? Meg a szemei ki fognak dülledni? És nem lesz keze?:OOO Tehát ujjai se lesznek... Aha, értem én... Nembaj édesem, én ígyis szeretlek. Szeretet xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6292 Dátum: 13 jan 28, 20:41:54 »

Neem lányom,  nem fog házat növeszteni. Meztelencsiga. Nevet A szemei meg csak felcsúsznak a csápjai végére. És csupa nyálka lesz mindig (bár már most is az Gondolkozik). Nevet
Na jó igazából nem meztelencsiga. Az túl undi, hogy a petem legyen. Sima Csigusz.
Amúgy jó nagy mutációkon megy keresztül szegény a leírtak alapján. Nevet De arra nem adott választ, hogy átugrik-e a tüzes karikán egy klassz motorral. :/
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6293 Dátum: 13 jan 28, 21:27:18 »

Jó, jó annyit írtam tegnap ide, hogy ma már elapadt a szemem. Nem, nem vagyok hajlandó semmiféle mutáción átesni. Nincs benne a szerződésemben, hogy fizikai átalakuláson is át kell esnem. Nem, nem nem. ikszdé És nyálkás sem szeretnék lenni. Ennyi engedményt csak kaphatok talán?

Viszont az ugratás nem is olyan rossz ötlet, akkor viszont valami több száz méteres árkot is kérek ami fölött át kell ugratnom, és akár több tüzes karika is lehet, meg akkor valami zsír motor. xD Ha már trükköt csinálok, legyen igényes.

Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6294 Dátum: 13 jan 28, 21:42:30 »

És akkor már rögtön veszélyes is, ahogy olvasom Nevet Szegény csiga Nevet Átugrik a karikákon, és mire átér megfő, és feleszi egy olasz:(( Hát Dr.Szabi, te is erre a sorsa jutnál Szomorú De te nem vagy csiga, így hát nincs min bánkódni^^ xd
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6295 Dátum: 13 jan 28, 21:45:43 »

Esetleg rakhatnánk úgy, hogy
Tüzes karika, lángoló autók, tüzes karika, cápákkal teli vizes tartály, tüzes karika, hegyes tüskék, majd az utolsó tüzes karika.
Mit szólsz? Nevet
De ez az egész pálya nagyon sok pénzbe kerülne, szóval csak egy ilyen motorra futná alád:

De azért bevállalod ugye? *-*

Hát még a mutációtól eltekintek, na de a nyálka? Milyen csigusz az ami nem nyálkás? :/

De csiga! Hogy mered azt állítani, hogy nem csiga, Kirito? Ohh My God
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6296 Dátum: 13 jan 28, 21:50:34 »

Hé, a franciák esznek csigát, nem az olaszok. Nevet
Hát Szabi2, szerintem pont hozzád illik a Ritli által mutatott motorka. Ilyet még én is használtam anno amikor még kicsi démonlányka voltam, nagyon menő volt. Nevet
A francokat, miket beszélek? Én már akkoris sárkányháton utaztam. Ördögi
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6297 Dátum: 13 jan 28, 21:53:25 »

HOgyan? Gomennasai! NEm úgy gondoltam én xd (Igen, kétszínűsééég xd) Valljuk be, Én egy Csirkecske vagyok, Dr.Szabi egy csiga, Ritli-sama meg egy kacsa :d Ez volt olyan nehéz?xd
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6298 Dátum: 13 jan 28, 21:59:36 »

Ugye? Szerintem is nagyon jól illik hozzá. Ráadásul rendőr moci nyisd meg nagyban. Nevet És Narutos. Nevet

Igen hanii te sárkányon lovagoltál kislányként. Nevet Fotóm is van róla. ^^

Az ott hanii és Bubu a zöld sárkány. Valami baj volt a fényképezővel és ilyen rózsaszínesben fotózta. Azért nem zöld hanii se rajta. Neeem

Ritli-sama nem kacsa, hanem démonkirálynő. Még egy ilyen és elküldöm érted a goblinjaim és levitetlek velük a kínzókamrába. Leüt
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #6299 Dátum: 13 jan 28, 22:48:15 »

hanii, eléggé vérszomjas tekintete van annak a sárkánynak. Jó bátor sonka voltál már akkor is, ha fel mertél rá ülni. Nevet

A csiguszok büszke, bátor lények... Szabikettő is önbizalommal telve várja, mikor kezdheti mutatványát. Légy ügyes, de azért béke poraidra, biztos, ami biztos... Lesütöttszemek
Naplózva

Oldalak: 1 ... 418 419 [420] 421 422 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins