Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6270 Dátum: 13 jan 28, 00:27:55 » |
|
Dehogyis én egy chimchar vagyok :p hmm hát én személy szerint azt utálom mikor vízzel támadnak rám de az sem kellemes mikor kővel dobálnak meg vagy sárral... De te mire gondoltál? muti
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6271 Dátum: 13 jan 28, 09:45:34 » |
|
Aúcs, édes anyám, tudom hogy szereted a háziállatokat és befogadod őket, de ... a legkisebb lányod szíve választottját is erre használod? Plusz még ugráltatni is akarod mint egy cirkuszi állatkát. Kész. Ennyire nem kell bevágódnod Szabi2, az anyósodnál, bár más késő. >_< Anyám, lehet Szabi2 szereti ha megsózzák. Mindent ki kell próbálni. heo, ááá lemaradt a *high five* addig legyen : . Nálam senki sem akar bevágódni, ez sz*r pedig a fiamnak elvileg van egy szerelme. O.o Akiről azt se tudom mi a helyzet. Nagyanyja annyiszor elverte hogy elszökött vele Vegasba, tuti felcsinálta és össze házasodtak. Tényleg leányom, te nem tudod merre van tanítványod és öcséd? Vagy bele untál gonoszságra tanítani bárkit is? Azt kötve hiszem, aki ezt élvezi nem tudja megunni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6272 Dátum: 13 jan 28, 09:55:53 » |
|
áh szegény Minagi-san senki sem akar nála bevágódni... Bezzeg engem a szegény pokémont egy trainer sem akarja elfogni vagy esetleg befogni így kóborolhatok össze vissza
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6273 Dátum: 13 jan 28, 15:57:56 » |
|
Jajj de szép ez a családi/háziállati szeretet ebből a topcból csak úgy áramlik a szeretet meg a rózsaszín nah legyél jó csigusz ám drszabi mindig hallgass a gazdádra és nem csócsálni a virágokból jah és nem illik megszökni Nem áll szándékomban megszökni, és attól, hogy a csigusza lettem, én még házas ember, elnézést namek vagyok, feleségem, gyerekeim, meg egy égi palotám van. A saját virágaimmal meg azt csinálok, amit akarok. xD De nem szeretem a növényeket, húsevő vagyok. Mini: Hát nem tudom, végül is nem bánom én ezt a dolgot, jó buli. Ritli-hime: Nos.. mégsem vagyok én egy egyszerű buta háziállat. Ez a trükkös dolog elég lealacsonyítóan hangzik. x) Ha kitalálsz valami nagyon brutális trükköt, ami még számomra is kihívás, és menő is, akkor maximum, de csak a kedvedért. Egyébként is én STM senpaial szemben (most a senpaiom lett nem? xD) nem tudok alakot váltani, most gondolj bele ember alakban elkezdek ugrálni tűzkarikákon. elég béénaa..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 17:36:48 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6274 Dátum: 13 jan 28, 17:10:47 » |
|
Jajj szegény Hide magányos. Valaki engedje, hogy beleugorjon a pukilabdájába. Hide adj fel egy apróhirdetést, hátha valaki jelentkezik. Én speciel valami olyasmire gondoltam, hogy kezdetnek agyonváglak egy péklapáttal. A többi meg már meglepi. Miért Mini szerinted mit kezdjek vele? Ha már elragadta a kislányomat legalább hadd szórakoztasson a maga csiguszos módján. Jajj tényleg, hogy én mennyiszer megvertem szegény kisunokám. *-* Ó a régi szép idők. Ha akarod én járok a kedvedben. ^^ Mondjuk csinálhatnék neked egy kis rostonsült hippit bazsalikommal. Vagy egy forrócsokit tejszínhabbal és mályvacukival. Csigusz, mit szólsz ahhoz, hogy motoron ugrasz át a tűzkarikán? Az elég cool nem? *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #6275 Dátum: 13 jan 28, 17:20:52 » |
|
Kecskék *.* Nagyon cukik *.................* Isteneem xd Láttam ma egyet, és rám mekegett $ Azt hittem elolvadok xddddd Ritli-Senpai, honnan szedi a profilképeit? Csak mert nagyon jók xd
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6276 Dátum: 13 jan 28, 17:21:34 » |
|
jó ötlet Ritli-sama már fel is adtam a hirdetést a leírásomban remélem valaki befogad jó lenne egy otthon olyan rossz folyton egyedül mászkálni a sötétben esténként egy erdőben vagy egy pusztán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #6277 Dátum: 13 jan 28, 17:23:23 » |
|
Szegény:// Befogadnálak, de válság van tudod..xd Sokba kerül már így is szegény csincsillámnak az étel, fűből van neki az ágya.... // A Mesterem meg Smucig, és nem ad egy fillért sem
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6278 Dátum: 13 jan 28, 17:27:51 » |
|
Nálam senki sem akar bevágódni, ez sz*r pedig a fiamnak elvileg van egy szerelme. O.o Akiről azt se tudom mi a helyzet. Nagyanyja annyiszor elverte hogy elszökött vele Vegasba, tuti felcsinálta és össze házasodtak. Tényleg leányom, te nem tudod merre van tanítványod és öcséd? Vagy bele untál gonoszságra tanítani bárkit is? Azt kötve hiszem, aki ezt élvezi nem tudja megunni. Én tanítom őt szünet nélkül, bár csak passzívan:D Megtanulja hogy tud nélkülem vagy akárki más nélkül túlélni. Tiszta haszom. És amúgy sem a tanítványom, csak a macskám, szerencséjére. A macskákat bírom, néha kaját is kapnak, nem mérgezőt, de a lábamnál sündörgő kis tanoncokat rendszeresen az aligátorok elé vetem.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6279 Dátum: 13 jan 28, 17:34:15 » |
|
Hide esetleg ha van kiszemelted gazdinak, írj neki egy pü-t hátha befogad. Ritli- sama a profilképeit igen változatos helyekről vadássza össze. Mint google, deviantart, minitokyo, stb. De a jelenlegi a tumblr-ről van és most arra is szavaznék mert nagyon sok nagyon állat képet lehet rajta találni.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6280 Dátum: 13 jan 28, 17:42:24 » |
|
áh még nincsen kiszemeltem még keresgélek és megismerek embereket :'D de ha van itt jelentkező az írjon jah mellesleg a fürdetés nálam nem igazán megy könnyen, levegővel érdemes tisztítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #6281 Dátum: 13 jan 28, 17:49:53 » |
|
Pedig ideje lenne találnod, meg fogsz fázni :dd Én családot keresek, majd egyszer csak rám írnak, el csövezek addig is a mesteremnél Tök jól elvagyok, van Ramen, meg Daifuku ^^. Meg net :o Végülis nem olyan rossz xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6282 Dátum: 13 jan 28, 17:58:19 » |
|
hmm végül is a család sem roszz talán egy nap az is eljön hmm majd próbálok nem megfázni :p és ejnye nem kéne ennyit a mesterednél csövezni... a végén még ki leszel tagadva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
|
« Válasz #6283 Dátum: 13 jan 28, 18:01:32 » |
|
Nem tudok mit tenni, Kelenföldön azért mégsem csövezhetek A meesterem meg megértő, legalább a kanapén aludhatok^...^ Jobb mint amikor még egyedül kullogtam De mondom, befogadnálak, de nem lehet több háziállatom a mester szerint De talán megfűzöm^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6284 Dátum: 13 jan 28, 18:04:10 » |
|
áh mindegy nem akarok a terhetekre lenni majd keresek magamnak másik gazdát majd addig is beszökök a garázsokba elmegyek a parkba és a piknikezőktől lopok kaját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|