24 nov 16, 00:03:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813577 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Hidetada
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #6270 Dátum: 13 jan 28, 00:27:55 »

Dehogyis én egy chimchar vagyok :p Nevet hmm hát én személy szerint azt utálom mikor vízzel támadnak rám Gondolkozik de az sem kellemes mikor kővel dobálnak meg vagy sárral... De te mire gondoltál? Nyelvesít muti Nevet
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6271 Dátum: 13 jan 28, 09:45:34 »

Aúcs, édes anyám, tudom hogy szereted a háziállatokat és befogadod őket, de ... a legkisebb lányod szíve választottját is erre használod? Plusz még ugráltatni is akarod mint egy cirkuszi állatkát. ikszdé Kész. Nevet Ennyire nem kell bevágódnod Szabi2, az anyósodnál, bár más késő. >_<
Anyám, lehet Szabi2 szereti ha megsózzák. Nevet Mindent ki kell próbálni.  Be van tépve

heo, ááá lemaradt a *high five* addig legyen :  Punker.

Nálam senki sem akar bevágódni, ez sz*r pedig a fiamnak elvileg van egy szerelme. O.o Akiről azt se tudom mi a helyzet. Nevet Nagyanyja annyiszor elverte hogy elszökött vele Vegasba, tuti felcsinálta és össze házasodtak. Tényleg leányom, te nem tudod merre van tanítványod és öcséd? Vagy bele untál gonoszságra tanítani bárkit is? Azt kötve hiszem, aki ezt élvezi nem tudja megunni.
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6272 Dátum: 13 jan 28, 09:55:53 »

áh szegény Minagi-san senki sem akar nála bevágódni... Bezzeg engem a szegény pokémont egy trainer sem akarja elfogni vagy esetleg befogni így kóborolhatok össze vissza ikszdé
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6273 Dátum: 13 jan 28, 15:57:56 »

Jajj de szép ez a családi/háziállati szeretet ikszdé ebből a topcból csak úgy áramlik a szeretet meg a rózsaszín Nevet nah legyél jó csigusz ám drszabi ikszdé mindig hallgass a gazdádra és nem csócsálni a virágokból Nevet jah és nem illik megszökni Nevet

Nem áll szándékomban megszökni, és attól, hogy a csigusza lettem, én még házas ember, elnézést namek vagyok, feleségem, gyerekeim, meg egy égi palotám van.
A saját virágaimmal meg azt csinálok, amit akarok. xD De nem szeretem a növényeket, húsevő vagyok.

Mini: Hát nem tudom, végül is nem bánom én ezt a dolgot, jó buli. ikszdé

Ritli-hime: Nos.. mégsem vagyok én egy egyszerű buta háziállat. Ez a trükkös dolog elég lealacsonyítóan hangzik. x) Ha kitalálsz valami nagyon brutális trükköt, ami még számomra is kihívás, és menő is, akkor maximum, de csak a kedvedért. Nevet
Egyébként is én STM senpaial szemben (most a senpaiom lett nem? xD) nem tudok alakot váltani, most gondolj bele ember alakban elkezdek ugrálni tűzkarikákon. elég béénaa..
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 28, 17:36:48 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6274 Dátum: 13 jan 28, 17:10:47 »

Jajj szegény Hide magányos. Technikai KO Valaki engedje, hogy beleugorjon a pukilabdájába. Nevet Hide adj fel egy apróhirdetést, hátha valaki jelentkezik. kacsint Nevet
Én speciel valami olyasmire gondoltam, hogy kezdetnek agyonváglak egy péklapáttal. A többi meg már meglepi. Nevet

Miért Mini szerinted mit kezdjek vele? Ha már elragadta a kislányomat legalább hadd szórakoztasson a maga csiguszos módján. Nevet
Jajj tényleg, hogy én mennyiszer megvertem szegény kisunokám. *-* Ó a régi szép idők. Nevet
Ha akarod én járok a kedvedben. ^^ Mondjuk csinálhatnék neked egy kis rostonsült hippit bazsalikommal. Nevet Vagy egy forrócsokit tejszínhabbal és mályvacukival. Szeretet

Csigusz, mit szólsz ahhoz, hogy motoron ugrasz át a tűzkarikán? Az elég cool nem? *-*
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6275 Dátum: 13 jan 28, 17:20:52 »

Kecskék *.* Nagyon cukik *.................* Isteneem xd Láttam ma egyet, és rám mekegett Pirul$ Azt hittem elolvadok xddddd

Ritli-Senpai, honnan szedi a profilképeit? Nevet Csak mert nagyon jók xd
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6276 Dátum: 13 jan 28, 17:21:34 »

jó ötlet Ritli-sama már fel is adtam a hirdetést a leírásomban Nevet remélem valaki befogad >.<#  jó lenne egy otthon Sír olyan rossz folyton egyedül mászkálni a sötétben esténként egy erdőben vagy egy pusztán Sír
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6277 Dátum: 13 jan 28, 17:23:23 »

Szegény:// Befogadnálak, de válság van tudod..xd Sokba kerül már így is szegény csincsillámnak az étel, fűből van neki az ágya.... :/// Nevet A Mesterem meg Smucig, és nem ad egy fillért sem Nevet
Naplózva

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6278 Dátum: 13 jan 28, 17:27:51 »

Nálam senki sem akar bevágódni, ez sz*r pedig a fiamnak elvileg van egy szerelme. O.o Akiről azt se tudom mi a helyzet. Nevet Nagyanyja annyiszor elverte hogy elszökött vele Vegasba, tuti felcsinálta és össze házasodtak. Tényleg leányom, te nem tudod merre van tanítványod és öcséd? Vagy bele untál gonoszságra tanítani bárkit is? Azt kötve hiszem, aki ezt élvezi nem tudja megunni.

Én tanítom őt szünet nélkül, bár csak passzívan:D Megtanulja hogy tud nélkülem vagy akárki más nélkül túlélni. Tiszta haszom. És amúgy sem a tanítványom, csak a macskám, szerencséjére. A macskákat bírom, néha kaját is kapnak, nem mérgezőt, de a lábamnál sündörgő kis tanoncokat rendszeresen az aligátorok elé vetem. Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6279 Dátum: 13 jan 28, 17:34:15 »

Hide esetleg ha van kiszemelted gazdinak, írj neki egy pü-t hátha befogad. Pontosan

Ritli-sama Nevet a profilképeit igen változatos helyekről vadássza össze. Mint google, deviantart, minitokyo, stb. De a jelenlegi a tumblr-ről van és most arra is szavaznék mert nagyon sok nagyon állat képet lehet rajta találni. Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6280 Dátum: 13 jan 28, 17:42:24 »

áh még nincsen kiszemeltem még keresgélek és megismerek embereket :'D de ha van itt jelentkező az írjon Nevet jah mellesleg a fürdetés nálam nem igazán megy könnyen, levegővel érdemes tisztítani ikszdé
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6281 Dátum: 13 jan 28, 17:49:53 »

Pedig ideje lenne találnod, meg fogsz fázni :dd Én családot keresek, majd egyszer csak rám írnak, el csövezek addig is a mesteremnél Nevet  Tök jól elvagyok, van Ramen, meg Daifuku ^^. Meg net :o Nevet Végülis nem olyan rossz xd Nevet
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6282 Dátum: 13 jan 28, 17:58:19 »

hmm végül is a család sem roszz Nevet talán egy nap az is eljön Nevet hmm majd próbálok nem megfázni :p és ejnye nem kéne ennyit a mesterednél csövezni... a végén még ki leszel tagadva ikszdé
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Dead

« Válasz #6283 Dátum: 13 jan 28, 18:01:32 »

Nem tudok mit tenni, Kelenföldön azért mégsem csövezhetek Nevet A meesterem meg megértő, legalább a kanapén aludhatok^...^

Jobb mint amikor még egyedül kullogtam Nevet De mondom, befogadnálak, de nem lehet több háziállatom a mester szerint Szomorú De talán megfűzöm^^
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6284 Dátum: 13 jan 28, 18:04:10 »

áh mindegy nem akarok a terhetekre lenni Nevet majd keresek magamnak másik gazdát ikszdé majd addig is beszökök a garázsokba elmegyek a parkba és a piknikezőktől lopok kaját ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 417 418 [419] 420 421 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins