24 nov 24, 15:01:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 416 417 [418] 419 420 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 825375 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6255 Dátum: 13 jan 27, 20:57:52 »

Tehát csak úgy kitöröltél, Hellchan.. Aha, értem én.. Sír

Szóóóval én nem kellettem senkinek, csak a jó öreg Szabi2-nek mi? A kis tündérsonkagoblin ígyis önbizalomhiányban szenved, azaz, dobjatok még csak rá pár lapáttal. *durci* Lesütöttszemek
Egyébként szerintem küldtem PÜ-t Ritlinek még Shionról is, de arra már nem emlékszem. xD Sorry.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6256 Dátum: 13 jan 27, 21:21:36 »

Nem zavar annyira? Ez a mugenizmus miatt van?

Nem néztem még végig az animét, szal nem tom. ikszdé Mugen kért meg rá minket, hogy írjuk ki, én meg mondom kiírom. xD

Mini: Ez nem igaaz, sokat törődünk egymással. :3

Nos mindegy, úgy látom én itt egyenjogúságról nem is álmodhatok.. x) de nem baj tudom ám, hogy legbelül mindenki szeret.  Szeretet

heo: jó jó, a Namekon élő fajtársaim annyira nem bírtak brutális erővel, de én már milliószor túlszárnyaltam őket, főleg a kezed alatt tanulva. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6257 Dátum: 13 jan 27, 21:32:27 »

Hencegő, mi? Nevet Szép volt szívem! *high five*

Igen hanii, a háttérben az egész család az önbizalmad aláásásán dolgozik kitartóan, hát hogyneee... smirksweat

Szabi2, még mindig kiadó Ritli-sama egyik posztja. Ha szeretnél bevágódni nála... Végülis a namek félig csiga, lehetnél az ő csigusza. Nevet

heo: jó jó, a Namekon élő fajtársaim annyira nem bírtak brutális erővel, de én már milliószor túlszárnyaltam őket, főleg a kezed alatt tanulva. Nevet
(Nyaljál fiam, nyaljál. Nyelvesít)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6258 Dátum: 13 jan 27, 21:40:34 »

Tündérhercegnő? Valami ilyesmire gondolsz, ugye hogy? xD

Nem direk volt, csak oylankor mindenkit törlök akről nem mondm meg azonnal h kicsoda.. bár a zöld bőr és a monitorból áradó sonkaszag gyanús lehett volna.:/

Remélem nagyi azért ad annyit magára hogy jobb ufócsigát fogadjon fel, bár szabi2 protkeciós nála hanii miatt..
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #6259 Dátum: 13 jan 27, 21:48:51 »

Akármilyen felemelő is lenne Ritli-hime csigájának lenni, azt hiszem nem nekem való poszt volna. Tény, hogy egy hatalmas démoné, de akkor is CSIGA.. neeem.  ikszdé

Hencegő, mi? Nevet Szép volt szívem! *high five*

Igen hanii, a háttérben az egész család az önbizalmad aláásásán dolgozik kitartóan, hát hogyneee... smirksweat

Szabi2, még mindig kiadó Ritli-sama egyik posztja. Ha szeretnél bevágódni nála... Végülis a namek félig csiga, lehetnél az ő csigusza. Nevet

(Nyaljál fiam, nyaljál. Nyelvesít)

Én nyalni? Dehooogy, már azelőtt is felülmúltam őket, hogy a tanítványod lettem, de azért ami tény az tény.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6260 Dátum: 13 jan 27, 22:22:09 »

Mi ez a meglepődöttség ifjú Namek-seijin? Még a neved is a namekuji szóból ered, ami csigát jelent. Szerintem a csiga menő, több foga, van, mint a cápának. Nevet
Mondjuk az még most sem tudom igazán, hogy mire jó a csápod. De vicces volt befonni. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6261 Dátum: 13 jan 27, 22:22:24 »

De jóóó ötlet. *-* Szabi2 legyél a csiguszom! °°\@_ Jiijo-t akartam házimanónak anno, de nem vállalkozott a posztra. Tejfel se akart a szobalányom lenni. Te ugye nem hagysz cserben? Sír

Saba-chi tudom, lehetne jobb csigám is, de lusta vagyok keresgélni. :/ Helyette itt van egy már eleve zöld és nyálkás izé. Hát nem klassz? *-*
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #6262 Dátum: 13 jan 27, 22:46:51 »

Na most akkor döntsd el, Ritli-hime. Találhatnál nálam jobb csigát, de falura jó vagyok én is, vagy pedig vagány csigának tartasz, és szeretnéd, ha a csigád lennék? xD

Utóbbi esetben egye fene, bevállalom a dolgot, de nyálkás nem vagyok, azt leszögezem. És nem is leszek. Előbbi esetben elutasítom, mert az megalázó egy namekra nézve, még akkor is, ha egy démonkirálynőről van szó.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6263 Dátum: 13 jan 27, 22:51:34 »

Jó, most nem vagy nyálkás, de alapesetben az lennél, csak mostanság együtt lógtok a füstölőben a sonka lánnyal és szárít. Nevet Rájöttem mire van az a két kis fityegő antenna izé. Azzal akasztod fel magad a rúdra az asszony mellé és ahohy húzza az arcod még ránctalanít is. Ez hát Picccolo titka, hogy hogyan maradt ilyen sokáig csillogó a bőre.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6264 Dátum: 13 jan 27, 22:57:18 »

Nem vagy nyálkás? Ohh My God Mindegy majd leborítunk vazelinnel. Nevet

Na de Szabi2! Én ilyeneket nem mondhatok, rontanám a hírnevem. :/ De egy csiguszhoz képest egész jó vagy. Nem mindegyik tud beszélni meg ilyeneeek... Ez elég ugye?
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #6265 Dátum: 13 jan 27, 23:11:11 »

Mester: Jó, ezen most nagyot röhögtem, de ugye tudod, hogy mennyire rombolod a namekok becsületét? ikszdé

Ritli-hime: De nem csak neked van itt hírneved. Habár... xD Ha jobban belegondolog nekem itt nincs valami nagy hírnevem.  Inkább csak emel rajta, még ha csigusz is leszek.
Másrészt oké, megelégszem ennyivel. Legalább egész jó vagyok. Nevet De nyálkáás nem szeretmék lennii~

De legyen hát! Leszek a csiguszod, szeretnéd, hogy én küldjek pü.-t, vagy elküldöd magadnak te? ikszdé
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #6266 Dátum: 13 jan 27, 23:21:55 »

Jajj de szép ez a családi/háziállati szeretet ikszdé ebből a topcból csak úgy áramlik a szeretet meg a rózsaszín Nevet nah legyél jó csigusz ám drszabi ikszdé mindig hallgass a gazdádra és nem csócsálni a virágokból Nevet jah és nem illik megszökni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 23:23:56 írta Hidetada » Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6267 Dátum: 13 jan 27, 23:31:26 »

Van egy csiguszom!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DLTZctTG6cE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DLTZctTG6cE</a>

De milyen csigusz az ami nem nyálkás? :/ Nem is tudom... Amúgy te csinálsz trükköket? Mint átugrani egy lángoló karikán? STM sose csinált trükköket a kedvemért. Szomorú Csak a sütimre pályázott.

Hide látom nagyon értesz a csiga lét szabályaihoz. Tapasztalat? A gazdád tuti sokat fenyített. Nyelvesít

Amúgy az én csigámat senki se bánthatja! Csak én! Meg akiknek megengedem. Nevet
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #6268 Dátum: 13 jan 28, 00:01:23 »

Fuh Ritli-sama tiszta tapasztalat Nevet régi multamban a gazdám csiguszt akart belőlem neveleni pokémon helyett de mivel én nem vagyok csiga, elszöktem Nyelvesít egy tanács Ritli-sama nem szeretik ha drótkefével fésülöd a hátukat...
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6269 Dátum: 13 jan 28, 00:21:19 »

Ahogy azt se szeretik, ha jó alaposan megsózom őket. Nyelvesít A pukimonok pedig tudod mit utálnak nagyon? Akarod, hogy megmutassam? *-* Amúgy te mi is vagy? Egy slugma?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 416 417 [418] 419 420 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins