24 nov 16, 04:28:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814887 alkalommal)
0 Felhasználó és 135 vendég van a témában
Kirito
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #6195 Dátum: 12 dec 19, 21:15:47 »

Amin ti most beszéltek/Amiről beszéltek teljesen nem értem. Én még nem ismerem Mugen-t , és épp ezért nem tudok hozzászólni( Habár ez a ti dolgotok).

Először teljesen megijedtem hogy rám érted, mivel hogy idézted hogy Hina mondta hogy lehetnék az állatkája, és hogy elfogadtam, stb. Már jöttem is volna merőben tiltakozva: "Hogy deee aaaz nemm úúúgyy voooolt " xd Nevet

Szuszh *kifúj*
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Hiname Shion
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6196 Dátum: 12 dec 19, 21:20:07 »

Jólvan ifjú tanítványom, elnézzük nekedxD amúgy ha jobban megismered, nemis tudom. A fórumon nem sokan kedvelik..., de azért a petjének lenni nem rossz higyjétek el:) Petnek lenni jóxD
Naplózva

Mesterem:hanii
Gazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6197 Dátum: 12 dec 19, 21:40:38 »

Ezt a pár hsz-t bemásoltam egy szintén fórumos arcnak, akivel éppen MSN-en beszéltem:
"na, nem rég volt szó az öngyilkosságos dologról... az is egy teljesen jó érv az elkövetése mellett, ha valaki már ilyen szinten gyökér mint ezek"
Erre nem tudok rákontrázni Nevet
....

Az előző hsz-em után eldöntöttem, hogy a következőt(azaz ezt) kicsit enyhébbre veszem, mert tényleg nincs bajom veled, de inkább bízom abban, hogy ismered az alapsítlusom, jó?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6198 Dátum: 12 dec 19, 22:28:12 »

loool.. elszabadultatok gyerekek. Ejnye.

valamit nagyon nagyon nagyon benéztem. jah és másfél sor oké... Nevet megoldjuk.. légyszi töröljétek már a hszem mert nekem nincs olyan opcióm.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 22:29:13 írta Éjfél » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6199 Dátum: 12 dec 19, 22:28:57 »

Pedig mugen jó arc. ikszdé Tőlem már megszokhattátok az érdekes ízlésem az emberek iránt, (xD) de egyébként tényleg nem rossz fej ő.
Itt van amikor valóban elég érdekes fazonnak tűnik (próbáltam finoman fogalmazni, ha már védeni akarom x) meg az is egyébként, csak más értelemben. Ha megismernéd, te sem néznéd őt le ennyire, azt hiszem.

Hanii, megnyugtató, hogy Szabi2t, sosem kell komolyan venni, papucsot csináltál belőle? Nevet

Majd szólok, ha komolyan kell venni. Nevet De papucs az nem vagyok. Az a dolog is az én ötletem volt végül is, és a háttere is meg van neki, nem hülyeségből akartam én ezt. Te talán már ismered is. x)
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Hiname Shion
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6200 Dátum: 12 dec 19, 22:32:13 »

Igen, amúgy értem Sabaku, te egy egyéniség vagy ezen a fórumon, tiszteletben tartom, és örülök hogy nincs velem bajod, mert bele se merek gondolni mi lenne ha lennexD  smirksweat Azért kontrázva szabyt, vannak érdekes tulajdonságai, nem is kevésxD
Naplózva

Mesterem:hanii
Gazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6201 Dátum: 12 dec 20, 11:07:32 »

Oh Éjfél, tényleg azt hiszed hogy felsőbb rendű lehetsz itt mint akár az én családom... szép is a remény.

Shion, így már minden világos. Nevet Sabaku egy kezes bárány... lehetett volna, de inkább a taníttatásaimra figyelt szerencsére, őt komolyan kell venni, nem úgy mint Szabi2. Nevet

Szabi2, Majd csinálj egy táblát: "Most vegyetek komolyan ._."  Nyelvesít Azt hiszem ismerem, vagyis tuti. Nevet

És tényleg van egy szabályzat, első oldal, első írása, nem is olyan hosszú így férjem után én is mondom hogy tartsátok be.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6202 Dátum: 13 jan 10, 15:09:50 »

He? Pár hónapig nem nézek be ide, és mugen családtag lesz, de még arra is ráveszi magát valaki, hogy a petjéne álljon?
Meg még idekeveredik ezerhatszáz másik új tag? És mugen családtag lett? ALig pár régi arcot látni? Mugen családtag lett?
AMúgy bokros teendőim mellett sem fórumozni, sem mélyen délen császklni nem sok időm jutott manapság, de ez a közeljövőben némiképpen változni fog. Valaki mugen petjének állt?
Ritli-himét látni még itt? NEm vagyok olyan tl jó pet, de azért neki szívesen beköszönnék, ha már itt vagyok.
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #6203 Dátum: 13 jan 11, 00:50:42 »

Drága Sensei! Mosolyog

Előkerülésed mindenképp a hét fénypontjai közé tartozik. Remélem nem csak időlegesen élvezhetjük újra értelmes és fantáziadús hozzászólásaidat. Másik szempontból viszont inkább annak kéne örülni, hogy kevesebbet kockultál és többet éltél, de lehet, hogy nem ilyen mélyenszántó okai vannak időleges eltűnésednek.  Gondolkozik Ha gondolod mesélj róla valamikor, valahol, valakinek...
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6204 Dátum: 13 jan 15, 09:36:33 »

Ritli-himét látni még itt? NEm vagyok olyan tl jó pet, de azért neki szívesen beköszönnék, ha már itt vagyok.
STM-kun, itt vagyok! Nevet Múltkor kerestelek, de nem leltelek sehol. Technikai KO Pedig sütöttem neked sütit is.
Amúgy nincs olyan sok új családtag, csak azt hiszik, hogy családtagok. ikszdé Mivel nekem senki nem ír sz*rt se. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6205 Dátum: 13 jan 19, 00:57:03 »

Ezek a "leendő" családtagok nem tudják mi a  szabály hiába írja le nekik mindenki. Na se baj, legalább nincs plusz munkád édes anyám.  Yóóóó Legalább nem erőlteted meg magad.
Hamarosan egy éves a hely, azért nem semmi amúgy, bár fénykorában őszintén szólva kicsit jobb volt, most olyan lapos szegény az elmúlt időszakban.
Nu de mindegy.
Úúú majd nem kéne egy party? Férj uram, benne vagy?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6206 Dátum: 13 jan 22, 12:39:40 »

Valóban a laposnál is laposabb lett az érdeklődés a téma iránt, meg talán a színvonal is...

Mindenesetre egy régi heppem hozom most vissza.
Boldog Szülinapot kis feleségemnek, Mini-channak!

Party lesz, kigondolunk valamit tia-val, aztán lesz megint minden jó, ha lesz aki jön bulizni. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #6207 Dátum: 13 jan 22, 15:40:29 »

Hol lesz megtartva az a bizonyos parti? Remélem, jó lesz a színvonal, mert voltam ma délután egyen, és bazi rossz volt. Szomorú

Boldog szülinapot, Mini Mignon kisasszonynak itt is! Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6208 Dátum: 13 jan 24, 17:55:31 »

Oh férjem uram nagyon szépen köszönöm! ^.^ Így utólag is, meg neked is Niki, nem voltam úgy gépnél, hogy lássa, de köszönöm azért.
Tia-t meg majd meg kell fűznünk kicsit és midnen jó lesz.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6209 Dátum: 13 jan 24, 21:59:42 »

Boldog születésnapot édes jóanyám Nevet Mondjuk kicsit elkéstem, de remélem el tudod ezt nézni nekem. Ha nem, az sem baj mondjuk, de legalább ilyenkor fent kell tartanom az udvariasság illúzióját, nemdebár?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins