25 márc 12, 14:16:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 884428 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lina Lisana
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #6090 Dátum: 12 okt 02, 21:37:54 »

Várj nagyi megyek meglátogatni Nevet Úgy is unatkozunk mindketten... De előbb írd be az aláírásodba az én drága hugicámat is. Mond csak itt van ez a rengeteg folyosó. Most merre menyjek? Van előttem egy furcsa szobor ami leginkább a nagypapira hasonlít de nem tom... Jobbra fura fények vannak, balra fura hagok, a szobor mögött tök sötét... Most hol vagyok és merre menyjek? És te hol vagy? Ohh My God
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6091 Dátum: 12 okt 02, 22:16:13 »

Csak egy kis pótlás amiért oly soká voltam oda az erdőben.  Pirul (Nem is oly sokára megyek hozzád, szóval nem fogok majd annyira hiányozni.)

Ritli-sama, Sabaku-chuan-t most Chakra kiparancsolta a küszöbre röpke három napra. Majd meglátjuk be mer-e jönni a letelte után.

Nekem is sűrű még némely napom. Az alapfokú alkoholista képző már időt és teret is rabol tőlem. De csak kell az a papíros. Nevet
*... Bőrig ázom az esőben, egyedül, egyedül, egyedül, egyedül...* ikszdé

De annyi fiatal van itt. Gyermektelen párok és elnémult rokonok. Vagy mind elmentek Skandináv lottót játszani?  Gondolkozik
Nekem van ötletem a folytatást illetően, ha nem lesz változás, de az nem lenne valami jó.

Szóval, minden "új" családtag, mondjuk aki még nem volt erre amikor alapítottuk az egész dinasztiát, az... Nos, az legyen olyan kedves, hogy, ha nincs ötlete, akkor olvasson vissza. Vannak itt belsős poénok, stb. Ami mondjuk hirtelenjében felötlik bennem, hogy ki micsoda. Honnan származik, hogy néz ki, mik a képességei, hogy került ebbe a démoni familíába... Vannak itt ilyen karakter leírások, tessék rákeresni! Kommunikáljatok és ismerkedjetek egymással! Ez lenne az egész lényege. Az sem baj, ha PÜ-ben, Skype-on, stb. teszitek ezt részletekbemenően. Sőt, ilyen irányú elérhetőségek is van a korábbi oldalakon. Hogy miért mondom mindezt? Szimplán azért, mert, ha jobban ismeritek egymást, akkor az itteni társalgás is viccesebb lesz...

Ami viszont nekem fontos:
Ki az, aki előreláthatólag benne lenne, egy durván egy hetes kis összeröffenésben?
(Valószínűleg a Baatonnál, bár ez nyitott téma. Hiszen, ha valaki ismer egy jó helyet másutt, akkor az is szóba jöhet.)
Ezzel kapcsolatban lehet zaklatni engem, akárhol, ahol elértek, egyik elérhetőségem sem titok.
Ez az egész nem egy szekta, szóval, ha győz a kiváncsiság egymás személyes megismerése felé, akkor senki ne rettegjen, hogy heo beszervezi a zepterbe, vagy Hiei dolgoztatja a pusztában, vagy bármi egyéb marhaság.
Ez a találkozósdi egyébként bárki számára nyitott. Amint lesznek konkrétumok, úgyis átkerül a talákozós cuccokhoz. Addig is forogjanak a fogaskerekek a fejekben.

Alaptó-chuan kiszáll. (Direkt írtam -í nélkül.)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #6092 Dátum: 12 okt 04, 15:09:43 »

Ja, nagy volt az arcom, nem fért be az új ajtón, és 3 nap alatt jöttem rá, hogy lapjával azért még csak-csak becsusszanok ikszdé

Nem tudom miért döglődik a téma, talán az újdonság varázsa elmúlt volna? Vagy lehet azért, mert mostanában csak a kevésbé elbűvölő személyiségek írogatnak ide, és szegényeknek meg senki nem válaszol... szerintem ezért hasadt meg Akamami-chuan is, a nyílvánvaló gyári hibákon kívül Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6093 Dátum: 12 okt 04, 15:34:54 »

Most hol vagyok és merre menyjek? És te hol vagy? Ohh My God
Sok nagypapira hasonlító szobor van nálunk de a balra levő zajokból ítélve valószínűleg a kínzókamránál lehetsz. Indulj el a fény felé (na nem úgy ikszdé) aztán mikor elhagytad a folyosóra kirakott dísz páncélokat akkor fordulj balra. Ott lesz egy lépcső azon gyere fel ameddig tudsz. Akkor elég közel fogsz hozzám érni és megtalálod az egyik őrt. Na ő majd útbaigazít, szólok neki, hogy ne tépjen szét. Nevet De vigyázz elég sok a csapda nehogy belelépj egybe, mert elég durvák. A bérgyilkosok ellen vannak kirakva akik el akarnak pusztítani már sok száz éve sikertelenül. Így nem kell fáradnom a legyőzésükkel. Kúl

Szerintem is írhatnának az újak bemutatkozást. Nevet Ha visszább kerestek találtok "mintát." Nevet

Én akarok összeröffenést Elvis-kun. :3

Saba-chin *-*

Na de hol van a sütimonsztám? :O

Szerk: Kerestem nektek: Itt kezdődnek a bemutatkozások: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6831.msg692480#msg692480
És itt az enyém: ikszdé http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6831.msg692486#msg692486
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 04, 15:40:13 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6094 Dátum: 12 okt 04, 16:59:12 »

Igen, én speciel a nyáron visszakerestem, hogy miért is lettem sonkagoblin, illetve ki nevezett el így. :'D
Az újak bemutatkozása pedig jó ötlet. Na majd ha egyszer lesz kedvem és időm, végignyáladzom ezt a 400 oldalt. Nevet
Hú, ha idősebb lennék egy 5 évvel, és nem lenne suli, akkor biztos mennék én is kiruccanni. :'D
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6095 Dátum: 12 okt 04, 19:44:39 »

Te goblin asszem  még a trollbarlangban lettél. Nevet Sonka meg azért vagy mert sonkából vagy Nevet Mert mikor terhes voltam veled mindig a sonkát kívántam és azt ettem. ikszdé És ilyen kis mutáns lettél vagy mi. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #6096 Dátum: 12 okt 04, 19:56:12 »

Na végre. Szóval itt állok egy goromba őr előtt(a csapdákat sikeresen kikerülve, bár egy-kettő közel volt...) és úgy érzem,, hog, ez direkt szórakozik velem... Már vagy öt perce nyaggatom, hogy mondja már meg merre menyjek... Ebből elegem van...(ráordít az őrre) Asszem elértem a kívánt hatást. Mindjárt ott vagyok.

Mindjárt megyek visszaolvasni és nem sokára jön a bemutatkozás Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6097 Dátum: 12 okt 05, 13:00:07 »

Anyém a fenyegetés úgy tűnik nem fog bevállni, így mást kell kitalálnunk. Viszont Szabinak igaza van abban hogy ha az emberek kezdenek össze haverkodni, msn, facebook, vagy bármi iylen helyen, kicsit "viccesebb" lehet az amit itt kiadnak. Jó ez a hely, van benne sok sok ötlet, ne hagyjuk hogy a kukába menjen, mert annak nincs értelme. Hamarosan 1 éves lesz amúgy. Nevet

Szabi, nagyon aranyos, hogy most így ősz közepén adod az ötletet. Hiába tudják sokan megigérni, hogy "persze, tavasz-nyáron ott leszek, simán", ahogy közeleg a nap, vagy valami közbe jön, vagy megijednek, esetleg szülők nem engedik el őket. Tudod, én benne lennék, bármilyen találkában így itt, de valahogy az én részemről, ez nem rajtam múlik. De sok sikert viszont. Mosolyog

Lol, emlékszem ezekre a bemutatkozásokra, rohadt jók lettek szerntem. Nevet
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6098 Dátum: 12 okt 05, 13:19:12 »

Messze még az az egy év...

Nem kell megígérni semmit. Nem vártam el ilyet soha. Ha van rá igény, akkor szervezünk valamit, aztán vagy eljön a szervezőkön kívül más is, vagy nem. Téged elrabollak. hanii-t megszöktetjük. (Nagyon szívesen "vigyázunk" a gyerkőcökre. Bár, tekintve, hogy  görögben is bőven elvoltál, nem hiszem, hogy túlságosan félteni kellene.) Nem látok különösebb akadályt sehol sem.
Amúgy mehetünk Visegrádra is. Úgyis mondtad, hogy segítesz szervezni meg ilyenek, ha odamennénk. (Igazából Sevanak mondtad, de na.)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6099 Dátum: 12 okt 05, 13:21:22 »

A nevem drszabi. Mivel másodállásban kriminál pszichológus vagyok. Egyébként szólíthatsz Szabi2-nek, vagy ha Niki vagy akkor sejemsonkának. Nevet
Főállásban heo mesternél tanulok. Bár már így is elég nagy pusztító erővel bírok, és egyik hobbim bolygók elpusztítása, de van amit még én sem tudok. Sok mindent szeretek. pl.: a feleségemet,Dettyt . ikszdé
2 azaz két gyerekem van jelenleg. Volt már 3-is, de ő sajnos meghalt.  Behalt A két gyerekem két kislány, az idősebbik Bogi, a fiatalabbik pedig Adri. Dettyvel még egyet szeretnénk, egy fiút.
Őőő ennyi? ha valaki nem tudná én egy namek vagyok és őő a zene az jó. Ennyi.

Nah gondoltam én kezdek. xD Úgyhogy jöhetnek széépen a többiek is.
Egyébként ez az msn skype meg hasonlók, ez nem rossz ötlet. Mi páran tartjuk itt a kapcsolatot és tök tök jóóó. ikszdé

Ez a összeröppenős dolog is jól hangzik. Hát, hogyhe elengednek... xD akkor nagyon szívesen.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6100 Dátum: 12 okt 05, 13:23:26 »

Nem Szabi, nem megyünk, jöttök Visegrádra, az Sevanak ment. De ez idő, viszont aki akar találkozni a másikkal, úgy is megteszi, vagy nem így gondolod?Nyelvesít
Nem számít, hoyg "Mi" boldogan vigyázunk úgy modn a kicsikre, ezt valahogy egy oylan szülő aki félti a gyerekét, nem nagyon hiszi el. Nyelvesít
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6101 Dátum: 12 okt 05, 13:30:21 »

Természetesen a Keletinél bevársz minket és a vezetéseddel együtt megyünk Visegrádra. Nyelvesít
Nem éppen sima találkozásra gondoltam, inkább egy amolyan minimum egy hetes "táborozásra". Tőlem aztán lehet sátorban, apartmanban, vagy Ritli-sama sufnijában, ha már a szaván foghatom.  Hümm-hümm

A másikra meg. Gyakorlatias ember vagyok. Ha kétségei vannak, akkor örömmel megmutatom a rusnya képem és kérdezzen nyugodtan, hogy mégis hova menne a kicsi gyermeke. Sőt, tőlem aztán el is hozhatja és maradhat is egy kis ideig, ha az megnyugtatja.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 05, 14:49:16 írta heo » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6102 Dátum: 12 okt 05, 14:41:47 »

"Vigyázni"? ikszdé Ezt örömmel hallom. Nevet
Szabi2 édesem, nagyon jó lett a bemutatkozásod. *-* 1-2 mondat különösen tetszett, csak nem tudom, hogy jó ötlet volt-e bejelenteni azt a 3. gyerek utáni vágyat. xD Na mindegy, ez még nem most lesz. :'D

Visegrááád. *-* Nyáron majdnem voltam. De ha mentem volna, beugrottam volna hozzád is Mina.^^

Am. Szabi egy valami fontosat kihagytál a bemutatkozódból.
sajt Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6103 Dátum: 12 okt 05, 15:23:14 »

Az kezdve, mindig is 3 gyereket akartál. Most az, hogy mikor az már egy másik kérdés. xD

Idézet
A másikra meg. Gyakorlatias ember vagyok. Ha kétségei vannak, akkor örömmel megmutatom a rusnya képem és kérdezzen nyugodtan, hogy mégis hova menne a kicsi gyermeke. Sőt, tőlem aztán el is hozhatja és maradhat is egy kis ideig, ha az megnyugtatja.

Képzeld magad a helyzetbe. Oda megy hozzád egy csávó és azt mondja neked, hogy most elviszi a lányod egy hétre. ikszdé Elengeded?
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #6104 Dátum: 12 okt 05, 16:35:20 »

Akkor íme az enyém.
Lina vagyok, de nyugodtan hívhattok Boginak vagy mint sabaku, Lisanak. A híres démoncsalád második legfiatalabb tagja vagyok. Apukám Szabi2, anyukám hanii(detty) és kistesóm Adri. vele sokat szoktunk együtt szórakozni. Apám namek, anyám goblin, hugom fehér angyal, tehát logikusan én nimfa vagyok. Mesterem Tia-sama akitől démonmágiát tanulok, de időnként STM is besegít a Marson. A vele való incidens óta nagyon sokat eszek meggyes dolgokat. Szeretek sokat mozogni, szóval ha van valami jó kis sport a pokolban szóljatok. A mágia mén nem megy annyira, de a pusztító és kajával kapcsolatosak jönnek be leginkább.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 05, 19:46:59 írta Lina Lisana » Naplózva

Mester~tia-sama bow
Oldalak: 1 ... 405 406 [407] 408 409 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins