25 márc 12, 23:25:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 402 403 [404] 405 406 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 884680 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6045 Dátum: 12 aug 14, 10:37:20 »

Khm nem akarok beleszólni, pláne nem gondolom hogy pont én teszem helyre Aest vagy bárki mást, de nem a vitában vagy valahol máshol kellene ezt megbeszélni? Egyébként Lilth nekem te szimpi vagy, de ez az "Ayase is ezért lépett ki" szemet szúrt. Tehát minket okolsz egyesek hülyeségéért? (Ezzel nem bántani akarom Ayasét vagy bárki mást, de ami tény az tény.)
A hsz vadászathoz meg annyit, hogy pl.: Masashi is elég sokat összegyűjtött röpke 1 év alatt, benne is van a top10 hozzászólóban, ahol olyanok szerepelnek, akik kb. 5 éve vannak fent a fórumon. De nem mondanám őt hsz vadásznak, mert azért a legtöbb hozzászólása tartalmilag és terjedelmileg is megfelel.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 10:38:36 írta hanii » Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Morause
Vendég
« Válasz #6046 Dátum: 12 aug 14, 10:41:16 »

hanii azt kihagytad hogy hellyel közzel még értelmesek is! ikszdé (na de nem bántom a henikémet)
Lényeg hogy senki sem nyom előítéleteket itt fórumon azért mert 10 vagy 10.000 posztod van, itt ahogy marci is írta a hsz tartalmából szűrik le kiféle miféle szerzet vagy valójában. Ha meg nem foglalkozol vele akkor észre sem veszed és lassacskán gyűlnek azok mint a lábgomba. kacsint

ui.: részemről ez befejezve... vétel vége! Hümm-hümm trsssssssssssss
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 10:43:08 írta Morause » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6047 Dátum: 12 aug 14, 10:42:20 »

hanii, tévedsz, ez a Vita topicban is off lenne, sőt mindenhol.

Itt viszont főleg nincs helye. További ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. A szabály az szabály, ezen nincs mit vitatkozni.

Moderátor
Naplózva
Hiname Shion
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6048 Dátum: 12 aug 14, 10:51:07 »

Hanii-sama, lesz uj csemetéd a nővérkém mellé, vagy azzal még vársz? Mert láttam hogy Nikit megkérted és én nagyon örülnék neki ha ő lenne, aranyos és kedves Mosolyog A nővérkém is biztos örülne neki  Nevet
Naplózva

Mesterem:hanii
Gazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #6049 Dátum: 12 aug 14, 10:59:59 »

Hmm? Nikit? Én nem kértem fel. Hmm? Meg ha akarnám sem tudnám őt gyerekemnek, mivel idősebb nálam. Nevet Van más jelöltünk, de még nem akarom bejelenteni, majd csak a hétvégén. Sly Addig titokban marad. De persze majd Linával közlöm, mielőtt nyilvánosságra kerülne.
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #6050 Dátum: 12 aug 14, 12:52:28 »

Kíváncsi vagyok, ki lesz az új puj... mármint aranyos családtagotok. Nevet
Én továbbra sem tudok dönteni, kinek a mije legyek, najó, ez így konkrétan cseppet sem igaz, mert vannak elképzeléseim arról, kit, mit szeretnék, deöö... hát, jól jönne most heo higgadt bölcsessége.  Hümm-hümm
Sejemsonka, jutottatok azóta valamire haniival a problémámat illetően?
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #6051 Dátum: 12 aug 14, 21:29:54 »

heo meg pont ilyenkor megy be a rengetegbe... Ejj... Lesütöttszemek Niki, ha pasi lennék, lehetnél a feleségem, de mivel nem vagyok, így jártunk. ikszdé

Elég vacak, hogy a famíliámból már senki sem ír ide, rajtam kívül. Még a mesterem sem. :/ A ti családi perpatvaraitokba meg inkább nem dumálok bele, nem szítom feleslegesen a feszültséget, ha arra Sabaku is tökéletesen megfelel. Csak hátradőlni és olvasgatni amúgy is kényelmesebb. Pojén

Ami meg a közelgő rendezvényt illeti, amit elméletileg meg kellene szerveznem~
Addig nem látom értelmét egy nagyobb esemény bejelentésének, amíg csak hárman-négyen vagytok aktívabbak. Nyár van, mindenki csinálja a dolgát, nem ér rá fórumozni. Majd szeptemberben. Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6052 Dátum: 12 aug 15, 18:33:54 »

Nah hát család. Nevet Megint én jelentkezem. xD

Most viszont az utóbbi idők perpatvarai után egy jóféle hírrel a fedélzetről. ikszdé
A lényeg annyi lenne, hogy elkezdtem beszélgetni nemrég Neirdával (hívhatjátok Adrinak elvileg Nevet) és tök jófejnek ismertem meg, aztán beszélgetett haniival is meg közösbe is minden.. ééés arra jutottunk, hogy a gyerekünk lesz. ^^

Ami érdekes ezekután egyébként.. de hát na nem gondoltuk hogy ayase megint megcsinálja, tehát nem az ő helyére jön, hanem ayase meleltt is jött volna.

Akkor viszont az az érdekes hogyha SzG-t nek azt mondtuk, hogy nem akarunk többet akkor most wtf? Hát ezt mi már nagyon kibeszéltük szóval nekem sajnos már nincs kedvem kifejteni. ikszdé

Adri háttérstoryja a családban:
Adrienn megint csak nem örökölte tőlem a külsőm. ikszdé De örökölt belsőt, bár nem a gonoszság részét, hanem úgy egészbe. Nevet Viszont ami érdekes nála, hogy nem démon lett.
Hiei nagyapjától örökölte meg vhogyan az angyalságot, csak ő vmiért megmaradt jóindulatú lényként nem lett gonosz.
Hát most okolhattok engem vagy bármi Nevet de ez vhogy így sikerült. Egyébként ezt az avatarja és az aláírása is mutatja.  
A feleségemmel próbálunk bele verni egy kis gonoszságot és rosszindulatot, de eddig vhogyan nem sokra mentünk, de majd még hátha alakul vmi. Viszont egy kis perverzséget már sikerült bele verni. ikszdé (Nem sokat.)

Szóval egy mai msn beszélgetés amivel az apja-lánya kapcsolatot szeretném felvázolni. Egyébként napi min 3 ilyen van.  ikszdé Szóval:
Neirda . üzenete:
de am azt beleírhatod, hogy belsőleg hasonlítunk
ha külsőleg nem is xD
Szaby ☻ ☻ üzenete:
írni akartam
am
csak az a baj
hogy az ellenkezik azzal hogy te angyal vagy
én meg szeretek gonosz lenni
xDD
Neirda . üzenete:
hogy akkor ellenkezik azzal, hogy angyal vagyok nem?
xDDDDDDDDddd
ilyen nincs xD
Szaby ☻ ☻ üzenete:
xxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDD
basszus
Neirda . üzenete:
mostmár le sem tagathatsz!! xDDDD
Szaby ☻ ☻ üzenete:
apja lánya tényleg
xDDD
Neirda . üzenete:
^^

A végén nem hagyott békén szóval muszáj voltam beleírni. ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 18:34:31 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #6053 Dátum: 12 aug 15, 18:41:41 »

Akkor mint anya, nekem is kötelességem írni pár sort... Igaz nem vagyok fogalmazós hangulatomban, de a lányomért ennyit megtehetek úgy érzem. Pirul
Igen, Neirda egy nagyon különleges gyerek, se nem goblin, se nem namek, se nem sonka.. Ő egy démoni angyal. >:3 Remélem hogy mindenki jól ki fog vele jönni a családban, hát Ritlinek szegénynek nem írok, nem nagyon látom őt errefelé mostanában, már ígyis egy rakat PÜ-je lehet új kapcsolatok miatt. smirksweat

Szabi2 szivem, ezzel az erővel már másoljam be azt is amit az év beszólásának tituláltam?! xD ~Nem érdekes hogy mit mondasz, úgysem fogom, +18-as tartalom~ Nevet
Naplózva

Szeretet
Neirda
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #6054 Dátum: 12 aug 15, 19:59:28 »

Nah hát ezúttal is szeretnék üdvözölni minden családtagot!(:
Apu mondta, hogy hívhattok Adrinak, de az Nn-chan is megfelel. Kinek hogy tetszik.Nevet
Nos ez az angyal sztori igen érdekes. Először apu nevezett el, miután elmeséltem neki az elég zűrös életemet, de arra inkább nem térnék ki. smirksweat Egyébként a múltam miatt nem szeretek trollkodni sem. Másodszor pedig az MSN is angyalnak titulált. ( A )-->és kihozta az angyalt. xD (tudom, hogy az "angel"-nek is a kezdőbetűje az "A", de amikor megláttuk nem esett le egyből xD )
Aztán pedig jöttek az egyre jobban árulkodó jelek. ^^
Na de apu...csak minimum 3? Van az 5 is. xD  Tehát a belső tulajdonságom apáé, de a külsőm meg a gyönyörű anyukámé. Pirul 
Anyuci, csak nem erre a beszélgetésre gondoltál?  Pojén
Arián üzenete:
téll te am mit csináltál, míg nem voltál itt? csak nem...? : )
Szaby ☻ ☻ üzenete:
mármint
én? 
Arián üzenete:
is... xD
Szaby ☻ ☻ üzenete:
ja ellátogattam a dettyhez azért nem volt ő se akkor
xDDDD
Arián üzenete:
és mit csináltatok?
Szaby ☻ ☻ üzenete:
adriennt xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A beszélgetés apu, és Devon között történt.Nevet  ikszdé

Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #6055 Dátum: 12 aug 15, 20:00:56 »

Engem érdekelne egy bizonyos 18-as tartalom, deh.. hm, kicsik vagyunk talán itt ahhoz mindannyian, ti biztosan. ikszdé
Dejó, Neirda egy kis tündér, jó, hogy hiányzik belőle minden, ami megvan a felmenőiben, hány postás is járt felétek mostanában? xD Amúgy ne rontsátok már meg. Szinte üdítően hat az emberre (és lányára) a tisztasága, ártatlansága. Mosolyog

A-chan, ha pasi lennél, talán másod lennék, csak hasonló titulusban, kapcsolatban, de feleség? Nevet Az olyan nagyon nem vonz semmilyen formában, semmilyen valóságban. x-) Bááár... nem, nem. Semmi. ikszdé
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #6056 Dátum: 12 aug 15, 20:09:01 »

Na Neirda betrollkodta a beszélgetést, de mindegy, az én lányom. xP
Tessék, látod ezt Szabi2?? Az első gyerekünknél STM feltételezte azt, hogy nem tőled van, most meg Niki. Szép. ikszdé Én már semmin sem csodálkozom.
Niki, nehogy azt hidd hogy annyira ártatlan. Pojén
Naplózva

Szeretet
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #6057 Dátum: 12 aug 15, 21:45:23 »

Én leginkább az olvasótáborhoz tartozom, de szívet melengető élmény, hogy szaporodunk.
Tudja valaki, hogy a Senseiem, mikor operáltatta nővé magát? Nekem úgy tűnik, hogy ritkábban is ír, ami nagy veszteség, pláne az olyan lustáknak, akik csak olvasnak mint én. Mondjuk lehet, hogy csak sok a dolga...

Volt feljebb egy vita, hogy egyikőtök ilyen, a másikotok meg amolyan, ami végül átcsúszott életkorosításba... Na ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy attól szép ez a közösség, hogy sokfélék vagytok.

Naplózva

Hiname Shion
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6058 Dátum: 12 aug 15, 23:06:30 »

Szia Neirda, én is nagyon örülök hogy már te is idetartozol, a nővéred örülni fog hogy ilyen tesója lett. Nevet
Igen, én is ilyen inkább olvasó típus vagyok, de már kezdek felbátorodni és ebben a család topicban otthon érzem magam Mosolyog
Naplózva

Mesterem:hanii
Gazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6059 Dátum: 12 aug 15, 23:23:28 »

Piros mogyi: A lényeg csak az, hogy STM mostani rangja Shinobi no Megami, és a megami istennőt jelent elvileg. ikszdé Ezért ő poénból ha már istennő akkor átoperáltatta magát.

Idézet
attól szép ez a közösség, hogy sokfélék vagytok.

ikszdé Először azt olvastam, hogy attól szép ez a k*csögség. ikszdé De amúgy egyet értek.

Idézet
Engem érdekelne egy bizonyos 18-as tartalom, deh.. hm, kicsik vagyunk talán itt ahhoz mindannyian, ti biztosan.
Amit Adrienn kisbetűvel írt az lenne az. Habár lehet így nem ad teljes képet, de a lényeg benne van. Nevet

Lányok ti meg ne féljetek. Nevet A család topic tele van megértő emberekkel.  Faceg
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 402 403 [404] 405 406 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins