24 nov 16, 00:09:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813594 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
A-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5835 Dátum: 12 jún 10, 22:40:56 »

Na igen, ezt tényleg nem nehéz észrevenni. ikszdé Amúgy segíthetsz Linának edzeni, ha már annyira unod magad... Ragaszthatnál rá is egy kicsit a macskareflexeidből... ^-^

Lina, egy első feladathoz képest jól megoldottad, de nem dícsérlek agyon, nehogy elbízd magad. kacsint

*kioktatás*
Ha csak az útra koncentrálsz odalent, akkor elég könnyen bajod eshet. Mindig figyelj a környezetedre is, mert lehet, máskor nem lesz akkora szerencséd, mint most... Nagyon könnyen összeakadhattál volna valami unatkozó démonnal, és nem biztos, hogy elbírtál volna vele. Persze, ha erősebb leszel, azok sem mernek majd beléd kötni, de addig igenis figyelned kell mindenre, amíg a pokolban sétálgatsz.
*kioktatás vége*

A könyvet meg kezelésbe veszem. Amíg azt bújom, keress valakit, akin akivel gyakorolhatod majd a mágiát. Apád nem lenne rossz, mivel regenerálódik, de hanem hajlandó rá, van egy másik jelöltem is... kacsint
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5836 Dátum: 12 jún 10, 22:55:44 »

Hmm? Macska reflex? Hát... nézzük csak. Lisa! Látod azt a egyenes, kb 10m magas kőfalat? *felmászik rá pillanatok alatt*
Csináld utánam. Aztán ha ezzel megvagy, megtanítalak, hogyan kell leugorni. *leugrik ügyesen*
Ha lennének erős karmaid, akkor a karmolásra is megtanítanálak. Egy kanapét 5 perc alatt fogpiszkálóvá aprítanál.
Bocsi heo, én voltam az, aki szétkaparta a kanapét.  Pirul ... mondjuk Ritli kanapéja volt, de ez már mellékes... nagyon mellékes... xd
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 10, 22:57:30 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5837 Dátum: 12 jún 11, 09:59:22 »

Ő nem macska, szerintem nem tud egyből felmászni egy akkora kerítésre. Ha mégis sikerült neki, akkor visszaszívom. ikszdé

Szerintem bújj el valahová, mielőtt Ritli megtudja, hogy szétcincáltad a kanapéját. Eleve minek vallottad be? Meguntad az életed? Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5838 Dátum: 12 jún 11, 13:00:25 »

A könyvet meg kezelésbe veszem. Amíg azt bújom, keress valakit, akin akivel gyakorolhatod majd a mágiát. Apád nem lenne rossz, mivel regenerálódik, de hanem hajlandó rá, van egy másik jelöltem is... kacsint

Hát igazából benne lehetek. Bár az anyai árgól örökölt mágiáihoz nem értek, viszont a sajátjaimból (repülés, energiabombák stb.) tudok neki tanítani. Céltáblának meg... ikszdé
Hát igazából ideális vagyok, kezdetben úgyse tud kárt tenni bennem valszeg, meg amúgy is van egy spéci technikám, amivel megtudom többszörözni magam, így ha véletlenül túl erős lesz, akkor sincs gond. A regenerációról nem is beszélve.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 13:01:04 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5839 Dátum: 12 jún 11, 13:40:53 »

Megfogadom a tanácsaidat mester bow Zizi csak a feléig megy Szomorú Nincs valami tuti tipped? Apa kezdhetjük az edzést? Nevet Taníts meg repülni Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5840 Dátum: 12 jún 11, 17:13:51 »

Elsősorban céltáblának szántalak, úgysem eshet nagyobb bajjod. Nevet Khm... Az elején még meg kell tanulnia az alapvető elméletet és alapokat, hogy utána ne legyen gondja a rendes mágiákkal, úgyhogy az edzések alkalmával hagyd csak, hogy eltaláljon, de legalábbis ne üss neki vissza. Az ráér majd kicsit később. kacsint

A falmászáshoz meg annyi tanácsot adhatok, hogy csak csináld, Lina, próbálkozz, előbb-utóbb sikerülnie kell. ^-^
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5841 Dátum: 12 jún 13, 19:14:57 »

Képzeljétek sikerült Nevet Bár sokat szenvedtem vele, de felmásztam Nevet Te jó ég és most hogy jöjjek le Ohh My God Valaki segítsen Sír Amikor a gyakorlást elkezdtem erre nem gondoltam... Szomorú
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5842 Dátum: 12 jún 13, 20:23:08 »

*Felmászik Lisa mellé a falra.*
Hát, először is ügyes vagy. Ritka az olyan lény ami ezt ilyen hamar megtudja csinálni. Természetesen, kivéve a macskákat.
Ugorj le egyszerűen. Ha szerencséd van akkor talpra esel. Faceg *Leugrik.*
Most ugorj te. Nyugi, itt vagyok, ha látom, hogy rosszul érkezel elkaplak. xd (így viszont az én csontom törik szilánkosra, de nem baj xd)
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5843 Dátum: 12 jún 14, 06:13:02 »

Na jó akkor ugrok. remélem a csontjaid épek maradnak smirksweat Akkor most kimegyek a szélére, összeszedem magam és Vigyázz Kész Rajt. Vigyázzat jövök. *Leugrik* Ááá! Majdnem talpra... Szomorú Talpon volt egy másodpercig, de mintha most inkább a fenekemen ülnék Gondolkozik ugye még ép vagy Zizi?
Naplózva

Mester~tia-sama bow
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5844 Dátum: 12 jún 14, 19:13:03 »

Sabaku ennyi idős korára már kipusztított egy teljes civilizációt. Pedig még fekete-fehér kis angyali baba volt, fehér szárnyacskákkal, és nem tudott beszélni, csak gügyögni, ésn még szobatiszta sem volt.
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5845 Dátum: 12 jún 14, 20:53:20 »

Naa de csúnya vagy Nyelvesít Jelzem, hogy a vizsgaidőszak kellős közepén agyunk így a pót mesterei edzenek velem, de az nem ugyan az Nyelvesít Hidd el egy-két hét és egy bolygót pusztítok el és ha így folytatod veled együtt Ördögi
Naplózva

Mester~tia-sama bow
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5846 Dátum: 12 jún 14, 21:05:22 »

Fehér szárnyakkal??! Azzal csak az angyalok születnek xD A végén meg bemeséled ennek a hiszékeny léleknek, hogy a bűneim miatt tört össze a glóriám 2 hóbapos koromra (a Végzet Hegyében kutakodni tilos amúgy, ezt ugye már tudod, Lisa??) és lett fekete a szárnyam... xD Én nem holmi agyalka voltam, és onnan konvertálódtam át démonná, én már gonosznak születtem, hé.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5847 Dátum: 12 jún 15, 00:17:40 »

Nem mondom, hogy nem voltál gonosz, hisz, mint mondtam, csak úgy játszásiból kiirtottál egy teljes kultúrát. De attól még fehér volt a szárnyad Talán mert még nem színesedtél ki, na jó, inkább ilyen szürkés árnyalatú. Amúgy az aktádban is vannak rólad fényképek.  
És tök vicces, ahogy a kis uncsitesód fenyeget folyton ikszdé

Lina-chin, kérd meg majd apukádat, hogy meséljen rólam picit, olyan szórakoztató személyiség ő is, és igazán finom úr, nem csoda, hogy ilyen ennivaló kislánya van. Mosolyog
A földet tessék béén hagyni, más bolygókkal csinálj amit akarsz, sőt, el is ruccanhatunk valahová, mondjuk a MArsra, úgyis Tia tanítványa vagy, elviszlek egy speciális edzésre. Lesz csoki is, de te nem kapsz belőle, az összeset én eszem meg.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 01:45:36 írta STM » Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5848 Dátum: 12 jún 15, 06:54:29 »

Na jó. Apa mesélj a nagy STM-ről létszi, mert be nem áll a szája...
Az, hogy ilyen finom hölgy vagyok családivonás és persze nem csak apám van, hanem a szüleim szerint jobban hasonlítok anyára.
Amúgy se a földre gondoltam Gondolkozik Viszont ha edzeni viszel a marsra  akkor én is viszek csokit és nincs gond Nyelvesít
Naplózva

Mester~tia-sama bow
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5849 Dátum: 12 jún 15, 09:37:56 »

MIért, ne mondd, hogy nem élvezed a fenyegetéseket, STM. ikszdé Félnamektől még úgysem kaptál, nem?

Vihetsz, de akor a te csokidat is megeszi, ezt remélem tudod xD Főleg, mert én meg jó párat megettem az övéből, amit tudat alatt  tuti észrevesz majd.

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins