24 nov 16, 11:35:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 816297 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5535 Dátum: 12 ápr 13, 22:59:51 »

:'D Hát köszönöm szépen, tetszik a nyereményem. Nevet
Gratulálok a férjemnek a főnyereményért. Pirul
Sajna már nem lehetek itt a tűzijátékon, ezért mindenkinek további kellemes időtöltést kívánok a pikniken.^.^

Tiachan, a dobpergés úgy idegesített, azt hittem sose lesz meg a nyertes. xDD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5536 Dátum: 12 ápr 13, 23:02:29 »

Váóóóó micsoda nyeremény. ikszdé Köszönöm!

Micsoda szállás, ezért érdemes volt várni! Nagyon örülök neki, akkor nézzük onnan a tűzijátékot. ^.^ Köszönöm!  Pirul Már várom a holnapot a következő meglepiért... (Sok a meglepetés >_<)

hanii, nagyon szexi vagy ebben a jelmezben.  Kiröhög

Gratulálok Szabi2 a nyereményedért!
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 23:03:18 írta Minagi » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5537 Dátum: 12 ápr 13, 23:06:36 »

Köszönöm. Köszönöm. Úgy tudtam, hogy én fogok nyerni. Nevet
ikszdé Hát azt hiszem végülis talán én jártam a legjobban ^^ Legalábbis a további nyertesek közül. De a videót rólam a youtube-ra nem feltenni! ikszdé Bár ha minden földi halandónak el lesz küldve, akkor végül is mindegy. Nevet

És mégegyszer köszönöm, a gratulációkat is. Büszkén fogom végigjárni a mennyet, és a poklot egyaránt.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5538 Dátum: 12 ápr 13, 23:07:22 »

Helyezkedjetek el az egyik dombon a párotokkal/gyerkőceitekkel/petetekkel és élvezzétek a műsort! Nevet

http://www.youtube.com/watch?v=dAQR34t-BCk&feature=related
A statiszták csak dísznek vannak, meg is ehetitek őket. ^-^
Mininek sárkányos:  1, 2

haniinak szíves:  1, 2, 3, 4

És félreértés ne essék, a többi nyertesnek is SzabiKettővel kell mennie, és mind fel lesztek véve! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 23:09:28 írta A-chan » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5539 Dátum: 12 ápr 13, 23:14:17 »

Ááááá köszönöm! Zseniális vagy! Csodás a sárkány a legmenőbb.  Kúl (kedvem támadt közben megint maratont csinálni a Gyűrűk Urából persze bővített változat és szigorúan angolul.)
Nagyon jó ezen a helyen nézegetni a csodás tűzijátékot.  Pirul
Bogi és Sabaku is itt van, csak nem mernek megszólalni. >_<

Én is felleszek véve?  Wátdöfákk Megölök minden embert aki megnézi azt a videót.  Ördögi Legalább több okom lesz a gyilkolászásra, most magammal viszem Temarit meg Putirt, hogy lássák, hogyan kell ezt csinálni, meg adok nekik is esélyt.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5540 Dátum: 12 ápr 13, 23:16:49 »

Mind nagyon szép, a kiválasztott partnerem most telefonált, hogy a ruhánkat pont kivitte a kezéből egy elkóborolt tűzijáték. Az asszonyt meg ki nem engedem az ágyból az este folyamán.

Viszont minden nagyon szép és jó volt.
Látod, csak nem volt hiba az előlegezett bizalom.
Gratulálok az első munkádhoz és köszönök mindent!
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5541 Dátum: 12 ápr 13, 23:28:14 »

Nagyon szép volt a tüzijáték, és az egész piknik egy az egyben. Nagyon kitettél magadért. Szép munka.
Úgyhogy a végén én ezt úgy finálénak http://naruto-kun.hu/manga/Dragon_Ball/208/13 ikszdé Na jó csak vicceltem, természetesen nem tettem semmi ilyesmit ^^
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5542 Dátum: 12 ápr 13, 23:31:30 »

tia: a munkád fáradozásáért és mert ennyit vesződtél velünk. >_< Kapsz tőlünk egy kis ajándékot heo-val.
Ezt külön neked csináltuk, most, hogy vége a tűzijátéknak.
Első
Második
Harmadik
Negyedik
Reméljük tetszik! Pirul
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5543 Dátum: 12 ápr 13, 23:37:19 »

Még nincs vége az estének, vagy már mindannyian fáradtak vagytok? Ohh My God Mondjuk, azt is megértem, de akkor sem vagytok ti emberek! Ne legyetek piskóták! ikszdé

A zseniális enyhe túlzás de köszönöm. Örülök, hogy tetszett a tűzijáték és az egész piknik a "kis" csúszások ellenére. ^-^

Szegény emberek, előre sajnálom őket. ikszdé Majd ráírjuk a videó dobozára, hogy "saját felelősségre". Nevet

És mivel nem sikerült megtalálnom Sütiszörnyünket a tűzijáték előtt, ezért azt a földről kellett megcsodálnom. Pedig már tisztára örültem, hogy repülhetek a rakéták között. Szomorú

A Hold meg, kérlek, továbbra is maradjom a helyén... ikszdé

HŰŰŰ! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Ez gyönyörű! *-* Szeretet Nevet Honnan tudtátok, hogy imádom az északi fényt? Ohh My God Talán Ritli aktáiból. Gondolkozik

(A fények alatt még jobb is lenne repülni, mint a tüzijáték között, de nincs mit tenni. Neeem)
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5544 Dátum: 12 ápr 13, 23:44:29 »

Vidd el Sex-et egy körre, majd ő elrepít a fényben és talán még egy-két rakéta is maradt. Mosolyog

Igazából én imádom az Aurora Borealis-t és Mininek is nagyon tetszik, szóval innen jött az ötlet.
Jó repülést, én most elkapom az asszonyt. ikszdé

Várjuk ám a többi dolgot is, ha van még.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5545 Dátum: 12 ápr 13, 23:52:19 »

Héhé, ha egy ujjal is hozzányúlsz ahhoz a gagyi sárkányfiókához, másnak már nem lezs rá lehetősége. Itt avgyok, még azt is választhatsz, min akarsz repülni, de én valami nagy király madárszerű lényre gondoltam. MAjd repülünk kicsit ezek közt a fények közt. SZép volt a tűzijáték, bár alapból nem vagyok érte oda, de tetszett. Amúgy bocsi, azt hizttem, majd utána akarsz repülni. Nevet
Tényleg jó munkát végeztéál szerintem, neked való egy poszt ez Nevet
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5546 Dátum: 12 ápr 14, 00:04:35 »

Értem. Én is imádom, úgyhogy örülök, hogy eszetekbe jutott. Nevet
Tudtok majd egyáltalán figyelni egymástól a többi dologra? ikszdé
Köszönöm az ajánlatot, de ő még picike. Pirul Majd talán jövőre. Addigra már szép nagy lesz. Nevet

STM, légy szíves ne bántsd a kicsit, ő nem tehet semmiről.
Nem gond, rád bízom, hogy min repülünk, csak menjünk már. Nevet És köszönöm. ^-^
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5547 Dátum: 12 ápr 14, 00:12:27 »

Megértem az aggodalmadat, úgy néz ki, hogy van alapja. Mindkettőnk nevében búcsúzom a mai estére. Holnap délelőtt még itt leszünk. Aki marad, az még természetesen megkap mindent amit eddig is és mindent elpusztíthatunk illetve bepusztíthatunk.

Jó éjt, az asszony már hív.
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5548 Dátum: 12 ápr 14, 00:45:25 »

Igen, sejtettem. smirksweat

Még elintézek néhány dolgot, összepakolászok, eligazítom a személyzetet, és átöltözködök a repülés előtt, mert az Aurora magasságában már talán kicsit hűvös van.
Utána pedig én is elmegyek aludni. Bevackolom magam az egyik kunyhócskába vagy vissza a szirtre a hálózsákok közé, hogy továbbra is tisztán láthassam a fényeket. Jó éjt nektek! ^-^
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5549 Dátum: 12 ápr 14, 09:51:44 »

Szép jó reggelt (?)!

Bár nekem úgy tűnik, hogy még mindenki húzza a lóbőrt. Mindenesetre mi most elmegyünk csónakázni, méghozzá ide. Amint visszaértünk, jöhet a dőzsölés, ahogy látom rengeteg minden maradt még. Olyan éhes vagyok, hogy majd egymagam is mindent felfalok...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins