24 nov 16, 10:52:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 816278 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5520 Dátum: 12 ápr 13, 19:57:09 »

Én úgy tudom, hogy a tűzijáték éjfélkor kezdődik, habár... Lehet, hogy rosszul tudom ám.  smirksweat
Remélem a szervező kisasszony felvilágosít majd minket, bár egy ideje eltűnt. Biztosan ráfüggött a bébisárkányra. ikszdé

Kívánom neked, hogy te nyerd meg, képet is csinálunk rólad abban a ruciban. Aztán jöhet a dolog ördögi része.

Na jó én megyek szörfözni, majd jövök. Lopok egy sárkányt is.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5521 Dátum: 12 ápr 13, 20:05:47 »

Megyek én is szörfözök már egy kicsit. Ma még úgyse nagyon szörföztem. De utána  lehet kipróbálom a bungeet, heo a te
stílusodban. ikszdé Kötél nélkül sárkányra. Nevet Bár abba akkor már mi a bungee? Mosolyog Na nem baj úgyis csak az a lényeg, hogy mókás legyen.
Aztán a bungee előtt lehet, benézek az állatsimogatóba is. Meglesem Sex-et xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5522 Dátum: 12 ápr 13, 20:12:59 »

Bungee az, mert nem érsz földet, extrém bungee. ikszdé
Lopod a stílusomat? No nem baj, legalább nyíltan vállalod...

Látom Sex-et mindenki szereti. Utólag is köszönet érte Kallen!
Tanítok neked egy-két trükköt a szörfözés közben, kíváncsi vagyok, hogy mennének-e neked is. Ha igen, akkor elküldelek a blázba. Inkább a feleségeddel legyél. Én is vele lennék, mármint a sajátommal, de hazaugrott egy kicsit, biztos át akar öltözni estére.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5523 Dátum: 12 ápr 13, 21:03:49 »

Már itt is vagyok és igen csak átöltöztem. Egyébként hiába van vége majd éjszaka ennek a csodás Pikniknek ami szerintem jó lett. ^.^ Attól még mindenkit vár az ágyikója a szállásán, elég holnap reggel-délután haza menni.
A tűzijátékot meg már nagyon várom... meg a meglepit amit heo csinált.  Ámor

A hippyk meg készen vannak, befűszerezve bazsalikommal (oregénóval) és jó ropogósak. Mindenki ehet. ^.^
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 21:04:56 írta Minagi » Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5524 Dátum: 12 ápr 13, 21:06:09 »

Túl jól ismersz heo. Lesütöttszemek Mondjuk, másnak sem lett volna nehéz kitalálnia, hogy az állatsimogatóra vagyok ráfüggve. Hümm-hümm Hiányzik a pacikám, úgyhogy a bébisárkánnyal vigasztalódom. Sír Majd talán a következő alkalommal elhozom őt is. Gondolkozik Csak előtte még meg kell nevelnem, hogy ne akarja az embereket vízbe fojtani. Nevet

Felírtam mindenki számát egy-egy cetlire, összegyűrtem őket, beletettem egy dobozba és majd kihúzom a nyertest. Sabakunak meg Ritlinek pedig adtam számot. Nehogy már kimaradjanak a mókából! >:3
Ha más már nem akar számot mondani, akkor akár most húzhatok. ^^

A tűzijáték meg a program szerint éjfélkor lesz, de ha már nagyon álmosak vagytok, akkor megejthetjük korábban is. Nem felejtettem el semmit… Lesütöttszemek

Ha Sex marad, akkor én is. ikszdé
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5525 Dátum: 12 ápr 13, 21:13:15 »

Mini, pont ebből indultam ki én is, szóval a meglepetés is ahhoz kötődik, hogy itt maradunk estére.
Egy pár olyan hippyt megkóstolnék, hozol nekem? Te biztosan tudod melyik a legjobb. Pirul

Ez van, úgy tűnik ma mindenkit túl jól ismerek. Nevet
Várjunk azt hittem a kelpid vízfüggő, de mégis a lovad fojtana vízbe mindenkit? Ez csak nekem fura?
(Csak ne én legyek, csak ne én legyek...)
Várom azt a tűzijátékot! Piromániás vagyok, de csak egy picit.

Sex marad, szóval... ikszdé
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5526 Dátum: 12 ápr 13, 21:34:29 »

Miért lenne fura? A kelpieknek szokásuk vízbe fojtani az embereket. Esetleg megeszik őket, de arról már leszoktattam. Téged nem is akarna, mert nem vagy ember. Csak a halandókkal szokott játszani. Nevet

Ha kicsit többen leszünk, akkor jön a tűzijáték. ^^

Szóval én is... ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5527 Dátum: 12 ápr 13, 22:09:51 »

Izé, bocs, hoyg eltűntem, csak a sok süti, meg a személyi gondozó, amit ovltál oylan előzékeny beszerezni, szóval na. De egészanp errefelé voltam, korán is érkeztem (legalábbis előbb, mint ahogy a szervező kisasszony) felkelt, ha keresel, még meg is találhatsz, ha szeretnél. Gondolom igen. VAgy elvihetlek repülni is, ha ha van kedved, sokkal jobb vagyok, mint egy béna sárkány.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 22:10:57 írta STM » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5528 Dátum: 12 ápr 13, 22:10:47 »

Én megvárom a tűzijátékot, délután úgy is elszundítottam így nem is vagyok olyan fáradt.

heo, hoztam neked meleg hippiket... nem úgy melegek, nem félre érteni. Ha előtte befüveztetjük őket, mármint hogy elszívnak párat és utána sütjük meg őket, nagyon jó kis íze van, egy ilyet hoztam neked, remélem meg lesz a hatása, magamnak is hoztam belőle.  Nyelvesít
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5529 Dátum: 12 ápr 13, 22:22:48 »

*két ásítás közben betoppan* Na én is élek, csak lusta voltam rászánni magam, hogy egy és fél sort összekaparjak.ikszdé

Már várom a tombolát, nyernem kell valami jót.Nyelvesít Meg a tűzijátékot is jó lesz nézni, Kallenem ugye együtt tesszük? *izgul*

Milyen íze van a hippiknek?
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5530 Dátum: 12 ápr 13, 22:25:56 »

Azért fura, mert azt hittem, hogy van lovad meg kelpid is, de úgy tűnik, hogy a kettő egy és ugyanaz. Gomen!  smirksweat

Köszönöm kis feleségem! Milyen hatásuknak kellene lenniük? *közben már a másodikat eszi* Remélem nem éppen hízlaló hatásúak. Azt hiszem kezdem megérezni. *lenéz* Ha csak ezt akartad, akkor miért nem szóltál? Megy az drogok nélkül is.
Gyere menjünk táncolni, úgyis itt ez a jól megfizetett, de eddig kihasználatlan zenekar is. Talán Ez meg is teszi.

Egyébként meglepően jó íze van a hippyknek. Egy kicsit olyan, mint a saslik, a fűszerezése is ördögien jó.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5531 Dátum: 12 ápr 13, 22:34:20 »

>_< Nem, de ha hizlalna is, ledolgozod, olyan sok mindent csinálsz, néha élni kell. Nyelvesít
Tudom, de látni akartam az arcodat. Pont ahogy elképzeltem... Örülök hogy ízlett a kedvenc ételem, igaz mivel a mami nem volt itt nem ő készítette el, de remélem a többieknek is ízlett az "Én" féle hippym, ezzel a plusz ízel.  Ördögi

Oh nagyon jó szám, szívesen táncolok veled, hiába vagyok botlábú ördögi létemre.  Pirul

Fiam, tessék megkóstolni, ízleni fog.  Hümm-hümm
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5532 Dátum: 12 ápr 13, 22:37:07 »

Most miért piszkálsz a felkeléssel? Tök fársztó volt a tegnapi szervezés meg a szökevények hajkurászása is. Legalább abban segíthettél volna.
Mindjárt megkereslek. Majd követem a morzsákat szedegető hangyákat.
Még nem is volt időm a sárkányokon sem repülni, úgyhogy megyek veled, köszönöm a felajánlást! És közben akkor már meg is símogatlak, ha már...

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5533 Dátum: 12 ápr 13, 22:51:38 »

Jobb az, ha nincs is mit ledolgozni. Mosolyog
Ennyire különleges lett volna az az arc?

Dehogy vagy botlábú, de még ha az is lennél, akkor sem lenne jogom beszólni, örültem a táncnak.

Fáradjunk át az esti szállásunkba, reggel még lesz egy meglepetésem, de majd csak, ha felébredtél. Addig is, az erkélyen vár némi ital amiből választhatunk. Egy kellemes hintaágy és néhány meleg takaró. Ráadásul pont a tűzijáték felé néz. Remélem tetszeni fog.

A sárkányok holnap is itt lesznek, akárcsak Sex, örömmel visznek haza bárkit.

Vajon ki nyerte a tombolát?
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5534 Dátum: 12 ápr 13, 22:56:26 »

… SzabiKettő! Nevet A nyereményed remélem, ismered. kacsint

A meglepetés pedig, hogy további nyerteseket is húztam, akik csatlakozhatnak a tündérkirályhoz! ^-^

A tündérkirály anyukája, Mini!
Az elsőszámú csatlósuk Zizi, az óriás virsli!
Az őt majdnem megdézsmáló rágcsáló, hanii! (ez egy kicsit visszafelé sült el ikszdé)
És, hát ööö.. végül, de nem utolsónak, heo! (te választhatsz magad mellé egy szerencsés flótást Nevet)

Folyt. Köv. Mindjárt jön a tűzijáték! Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 367 368 [369] 370 371 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins