24 nov 16, 09:35:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 366 367 [368] 369 370 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 816229 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5505 Dátum: 12 ápr 13, 12:11:40 »

Nemsokára megjön a dolgos kis feleségem is. Meghozza majd Sexet. Lesz bébisárkány a simogatóban.Még nincs foga, szóval a harapásoktól nem kell félnie senkinek.

Micsoda ínycsiklandó ételkölteményeket látok, be is spájzolok belőlük. Szedek Mininek is, aztán egy kicsit lazulok a sörsátorban, végül pedig nézek egy cseppnyi démonviadalt, úgyis rég láttam már vérengzést.  Ördögi
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5506 Dátum: 12 ápr 13, 12:46:54 »

Hohó remélem maradt még a kakaóból, nagyon megkívántam.  Hümm-hümm Örülök hogy feltudtad használni tia... Én elszoktam a párnáktól így azt elfelejtettem.  smirksweat De legalább volt valaki ilyen kreatív.
Nagyon jól néznek ki ezek... Főleg a lasagna.  Ámor Lehet a kakaót későbbre halasztom, mert heo hozott is nekem kaját.  Pirul

A hippiket rám bízhatod, nálam jó kezekben lesznek.  Ördögi

heo, meghoztam Sexet. Nyelvesít nagyon édes, úgy megenném, olyan cuki.  Be van tépve (nyugi ennyire éhes MÉG nem vagyok)
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5507 Dátum: 12 ápr 13, 13:22:13 »

Itt van Sex, akkor neki is kell valami kaja, aztán ha megetettem, akkor mehet a simizőbe. S ha már ott vagyok, akkor felébresztem kicsiny szarvasomat is. Csak visszaaludt még, de legalább jobban volt. Remélem ma nem viszi túlzásba az alkoholizálást.

Utána elmehetnénk egy kicsit túrázni a szigeten. Tegnap a sárkányról láttam egy szép tisztást a vulkán északi oldalán. Van ott neked egy kis meglepetés. Pirul
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5508 Dátum: 12 ápr 13, 13:27:08 »

szörnyen fáj a fejem... szólhattott volna valaki szegény részeg szarvasnak, hogy elalvás előtt vegyen be valamit, ne csak akkor szóljon már ha elaludtam Hmm?
Kellett neked olyan gyorsan kidőlni. Nyelvesít én még utánad kiabáltam és vittem utánad a gyógyszert, de elbújtál. -.- Aztán heo meghánytatott, de ő nem adott neked utána. Az ő hibája.  Nyelvesít

Nekem vagy Flexeenek? Én nagyon szívesen túrázom veled, bármikor indulhatunk.  Pirul (Milyen meglepi? O.o)
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5509 Dátum: 12 ápr 13, 13:30:07 »

Természetesen neked kedvesem. eme remek esemény keretében megteremtettem a kedvenc meglepetésemet. ikszdé
Ha odaértünk meglátod, de szerintem neked is tetszeni fog.

Tudtam, hogy ez is az én hibám lesz.  smirksweat
Mindenesetre Sex jóllakatva, indulhatunk is.
Jer kedvesem, vár ránk a kaland.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5510 Dátum: 12 ápr 13, 13:34:54 »

Vezess én kis férjecském, követlek én bár hova. Kezdek félni, tudom mi jár a fejedben mindig, fêlek a meglepiktől. De kíváncsi vagyok rá nagyon!!!
Sexet tedd be az àllat simogatóba, élvezni fogja, úgy gondolom. (azért mondom mert a válladon felejtetted szegényt o.o)
Persze, hogy a te hibád, láttad, ahogy vissza következtettem. Ami tény az tény, nincs mit itt tagadni.  Nyelvesít
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5511 Dátum: 12 ápr 13, 13:46:54 »

Nem, ez nem Sex. Ez egy helyi állatka, italozás közben lett a barátom, de mindjárt beteszem őt is a simizőbe.

Nem kell félned, már itt is vagyunk, itt pihenjünk meg és élvezzük a látványt.
Később még elviszlek egy titkos helyre. Tegnap készítettem elő, akárcsak te az esti kis kuckónkat. Kellemes volt. Ámor

Láttam bizony, olyan gondolatmenet volt benne, hogy Szókratész elszégyellné magát. Nyelvesít

(Nem vagyok kicsi! Durci)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 13:48:50 írta heo » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5512 Dátum: 12 ápr 13, 14:03:08 »

Na megjöttem én is. Tegnap miután visszatértünk haniival a holdról hallottam, hogy páran megszöktek, úgyhogy néhányat elkaptam belőlük, de nem vadásztam le őket egyből, hanem vissazvittem őket. Jók lesznek még céltáblának. Egyet kettőt használatba is vettem  Ördögi
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #5513 Dátum: 12 ápr 13, 14:48:27 »

Temari, azt heo nekem írta. Nyelvesít vagyis ajánlom neki!  Ördögi
Naná, hogy beszélgetünk kicsiny tanítványom. ... Neeeeem, nem értettem félre. xD

Temi, szóval lehet, hogy én értek félre valamit, de...

Látom az asszony megelőzött. Nem baj, ha akarsz egy masszázst, akkor csak hívd ide az uradat, legalább nekem is lesz kivel beszélgetni amíg gyúrunk titeket.

Bocsi-bocsi, rossz a szemüvegem és félreértettem. :'D xD
Okeeejjj, hívom, amint túlélem a mai késő éjszakai melót meg a holnapi cont meg az aznap éjjeli munkát. ikszdé Szóval... Vasárnap, kedves Minagi, heo? Nyelvesít Úgyis leírhatatlanul álmos leszek... smirksweat De beszélni mindenképp fogok. Pojén

Ne is ott keresd Tema, hanem néhány hozzászólással előrébb. Tudod mit, inkább megint belinkelem. Az lesz a legjobb... Íme, a csodás jelmez, amiben égethetitek magatokat, ha nyertek: http://origin.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/159/b/AAAADKUFjoYAAAAAAVm4tQ.jpg?v=1306328457000 Nevet

Nyháá, ez is szuper. o.o x'DDD
Énisénis! 8-as szám, mi más? :3

Nyugi én sem tudok, de annál izgalmasabb. *.* Majd szólj ha megmasszíroztak, addig megyek körülnézek a hippigrill környékén. :3

Sikítok majd mindenképp...! x3 De menőőő lesz. Nevet Alig várom. :3

Temii: végre valaki akinek nem ragad a keze Nevet örülök, hogy örülsz, hogy megsimogathattál Nevet de most elmegyek sárkánylovagolni Nevet

*kipattan a karámból, emberi alakot ölt és megcélozza a sárkányokat, majd az egyikre felpattanva repül pár kört*

Nyáh, majd gyere vissza, kérleeek! *-* Várlaaak. :3 Nevet

CON! Holnap ki jön, kedves családtagok? *-* Én nem megyek be... x'D Sz'val kint megtaláltok. :3

*Ezennel Temi lefekszik Supernatural 7x17-et nézni, majd alszik egy óriásit, mert éjszaka melózik... smirksweat*
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5514 Dátum: 12 ápr 13, 15:18:15 »

Nagyon jól hangzik, de nekem is van munka meg suli is, ráadásul Miskolcról nem biztos, hogy ez egy okos ötlet lenne... (Bár nem tudom, hogy te merre élsz. Nyelvesít)
Viszont, ha valaha is sikerül szervezni valami találkát a fórumosoknak és vagy a családnak, akkor állom a szavamat. Mosolyog

Az asszony meg bealudt itt mellettem, kellett neked korán kelni, mondjuk akkor én is inkább téged nézlek, mint a tájat.Ámor
Ha felébredtél, akkor megyünk tovább, még csak most jön majd az igazi meglepetés. Pirul
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5515 Dátum: 12 ápr 13, 15:59:24 »

Gyönyörű szép mind a a két hely, a látvány...  Pirul Köszönöm, hogy elhoztál ide. Bocsáss meg hogy bealudtam (és tényleg elaludtam  Ohh My God) de valami ütött belém túl fáradt lettem. Lehet a táj szédített meg, vagy te?Nyelvesít
Felőlem indulhatunk is tovább, frissebb és üdébb vagyok, mint reggel voltam.

(Tudom, hogy nem vagy kicsi, de a "én nagy férjecském" elég hülyén hangzik, nem gondolod? >_<)

(Jó szórakozást Temi, tessék majd nekem mesélni. O.O Még sose voltam Con-on (nem is tervezem, hogy megyek) de arról még érdekel. Látom, te is megerőlteted magad... -.-' Vasárnap nem jó, inkább aludj, én meg lehet akkor leszek Pesten.  smirksweat)
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5516 Dátum: 12 ápr 13, 16:11:20 »

Nem probléma, reggel te törődtél velem, most én vigyáztam álmodra. Ráadásul olyan cuki vagy alvás közben. Ámor
Remélem, hogy én! Pirul

Ebben az esetben meg is érkeztünk. Eme helyet szemeltem ki, remélem tetszik. Amíg kényelembe helyezed magad, addig előszedem ezt a finomságot a piknikkosárból. Gyere dőlj nekem, had érezzem az illatod. Ámor

A ma esti szállást én készítem elő, remélem tetszeni fog. Pirul

(Szerintem a másik is hülyén hangzik, de valóban, igazad van.)

Ki erőlteti még meg magát? Nyelvesít
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5517 Dátum: 12 ápr 13, 17:47:47 »

CON! Holnap ki jön, kedves családtagok? *-* Én nem megyek be... x'D Sz'val kint megtaláltok. :3

Én én!*.* Lyserg leszek a Shaman Kingből, könnyen felismersz majd.:3

Én már tegnap szörföztem egyet Rikannal, nagyon jó volt.*-* Pluszban a lávaszörnyek [vagy micsodák] megpróbáltak minket leütni minket a deszkáról. Tiszta mókás!**

A következő hippigrill vacsorára lesz? Hümm-hümm *körbenéz a hippik között, akik reszketve bújnak egymás mögé*
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 22:20:40 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5518 Dátum: 12 ápr 13, 19:39:06 »

Na, visszatértünk. Mindenki elsepert innen, de várjunk hiszen nem is, mindenki csücsül és nézi a kivetítőt. Vagy éppen bevacsorázik. Jól néz ki minden, azt hiszem becsatlakozom a húsos részhez. Atyám, mekkora sor...
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5519 Dátum: 12 ápr 13, 19:43:05 »

Mikor lesz a tombolahúzás és a tűzijáték? Remélem az én szivecskés tűzijátékomról sem feledkeztetek meg.. Hümm-hümm A tombolát úgyse én nyerem, szóval ennyi kijárna nekem. xD Ööö... és amúgy hogy lesz a tombolahúzás? Leírod őket egy papírra aztán kihúzod? Nevet Vagy csak csukottszemmel ráböksz egyre?
Kallen, csinálj majd képet! Nevet (:
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 366 367 [368] 369 370 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins