24 nov 16, 07:43:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 816027 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
Kallen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5475 Dátum: 12 ápr 12, 20:10:58 »

Hát végre megkerültél, azt hittem lenyilaztak a kentaurok. Sír

Oké, menjünk!:$ *elmegy szörfdeszkát keresni* De most nem kószálhatsz el sehova, megtiltom. ;3

Én az első szálláshelyet választom, az a legszebb.Pirul Rikanom, neked megfelel?Pirul
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5476 Dátum: 12 ápr 12, 20:12:05 »

Saba-Sabaku: Olllyan leszel *hikk* minndaaa kis-kis-kisrácc a Drím Vőrkszb-ből *gihukk*
mi-miért van ilyen *ghikk* sö-sötét... i-inni akarok------- someone please kill me... *ghikk* Amerika no ba-- *ghikk* baka... >.<#

Ka-Kallen... ezz ne-nekem szólt? *ghikk* va-vagy Rikannak *ghikk* --- ?

gháhh jó-jólvann...én...szerintem...lefekszem...a-aludni, jó éjtt... nem vagyok jól... leg-legközelebb csapjatok le, ha megközlekfne...megközjasdba....megköz-e-l-í-tem a sörrsátroratot---sááá-ttt-rrr-aaat. *ghuhhikk*
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 20:18:57 írta ^^ » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5477 Dátum: 12 ápr 12, 20:18:46 »

Nem láttam a Dream Works-öt :'D És mi az hogy öljelek meg? Nekem oké, de sztm hittem trollbarlangig élni akarsz.
Kallen, azt meg én sem vágtam, kinek szólt xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5478 Dátum: 12 ápr 12, 20:21:31 »

Ha a szörfdeszkás részre gondolsz, akkor az Rikannak. Meg a kentauros is. Mosolyog

Ejj Flexee, hát ilyen példát kell mutatni a gyerekeknek? Ohh My God mondjuk nekem tetszik, sosem láttam még részeg szarvast. :"D

A Dream Works nem film, hanem a stúdió neve. Asszem.xD és Flexee a jelképére gondolt, amin a kis srác fekszik a félholdon és horgászik.x3
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 20:24:14 írta Kallen » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5479 Dátum: 12 ápr 12, 20:21:55 »

Részeg szarvas és Onee-chan, nekem tiltotta meg, gondolom, de most már amúgy se császkálnék el, ittam finom tapiocát, plusz itt vagy, szóval most már boldog vagyok.:3 *ahogy találnak deszkát elkezd elmélkedni azon, hogy hogy kell ezt használni*

Király az a ház, felőlem is rendben.Pirul
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5480 Dátum: 12 ápr 12, 20:22:31 »

Az Rikannak szólt, mikor érkeztek ölték őket a kentaurok és azóta nem írt, gondolom aggódott kicsit, de utána már megszólalt a fiam és megvigasztalta a feleségét. ... gondolom. ikszdé

Örülök ha tetszik a hely, tessék befészkelni magatokat, sokat tudok csinálni. Sabaku, te meg óvatosan azért, lehet extrém életet élsz, de ne essünk túlzásokba. ._.

Kicsi szarvas. Előtte vegyél Be algoflex-et mert holnap hasogatni fog a fejed.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5481 Dátum: 12 ápr 12, 20:24:11 »

Még én is tudom, hogy Rikannak szólt, ne legyetek már ilyen bambák két korty sör után.
Úgy nézem, hogy Sabaku nyert a lávaszörfben, bár szegény szarvasom eléggé használhatatlanra itta magát. Mindjárt meggyógyítom. *Odavezeti a petsimogatóhoz és az illemhelyiségben meghánytatja, majd megmossa a pici fogát és varázsol bele némi lelkierőt.* Már mehetsz is vissza rosszalkodni, de csak módjával! De ahogy látom inkább aludnál, hát jó éjszakát! *betakargatja*

Kiülök már minim mellé, viszek egy kis kaját is.

(Ej, hogy milyen sokan vagytok... ^^")
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5482 Dátum: 12 ápr 12, 20:28:58 »

*ahogy találnak deszkát elkezd elmélkedni azon, hogy hogy kell ezt használni*

Hát van rajta ilyen biztosító kötél, azt kell az egyik bokánkra csatolni. Aztán.. aztán bemászni a lávába, és várni a hullámokat.*-* Én speciel tűzálló vagyok, remélem te is. oo
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5483 Dátum: 12 ápr 12, 21:00:38 »

Mi történt, mindenki elhúzott aludni?  smirksweat

Kallen, igen az, ördögi fiú, szerinted gondjai vannak a tűzzel?Nevet Lányom, súgj neki tanítás közben pár kis infót az öcsédről.

Gyere heo, hozz nekem is egy kis sütit, nem akarom hogy a fejembe szálljon a bor, meg akkor hozz még egy üveggel. smirksweat
Dejó hogy ide jöttél.   Pirul

Öhm, lesz tűzijáték? Én arra még kíváncsi vagyok, főleg a kis sárkányomra ami a Gyűrűk Ura I.-ben is van. Olyan menő.  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 21:01:21 írta Minagi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5484 Dátum: 12 ápr 12, 21:10:43 »

Hoztam mindent kedvesem, végre itt a megérdemelt piknikünk. Csak te meg én, nem is lehetne szebb ez az este.

Tűzijáték csak holnap lesz, elvégre az lezárja az eseményeket, de holnap még folytatódik minden. Lassan mi is bevackolhatnánk magunkat ara szép helyre amit előkészítettél. Egy kicsit még nézzük a csillagokat aztán menjünk.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5485 Dátum: 12 ápr 12, 21:25:22 »

Na én is visszatértem a Holdról, ahol Szabival csodálatos órákat töltöttünk el. Pirul
Na akkor utólag is ugrok egyet a szikláról, szi-go-rú-an 2 copfba kötött hajjal, és Minával egy gyors szörföt lenyomok.^^
Ja, és megsimogatok pár szőrmókot is. Nevet
És tombolán a számom a 69... najó, nem. x'D Legyen mondjuk a 9. Remélem nem volt még. Ha meg volt, akkor a 18. Na mindegy, legyen a 18. Nevet Tehát: 18.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5486 Dátum: 12 ápr 12, 21:31:28 »

E? Pont előmeréészkedek a sok kényeztetés utána  petkéyneztetőből, sé erre midnenki lelépett? Jó, mindegy, megnézem, amradt-e valami kaja, aztán hazamegyek. VAgy még fürdök egyet a vulkánban.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5487 Dátum: 12 ápr 12, 21:34:29 »

Kösz most írom hogy visszajöttem, erre meg azt mondod hogy mindenki lelépett? Durci Hmpf... jó rendben. Pedig én még maradtam volna sütit dobálni meg fésülgetni, dehát ha ez a helyzet akkor oké. Durci Sír Kajáról meg ne is álmodj, a sonkagoblin megette a maradékot. xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5488 Dátum: 12 ápr 12, 21:40:38 »

Amikro írni kezdtem, még nem láttam a hsz-od. De amúgyis írtad, hogy mindjárt mész, csak még gyors szörf, meg megsimogatsz pár szőrmókot (én rétlemeszerűen túl kiráyl avygok, hogy ebbe a kategóriába essek). Ha meg nicns akja, majd megeszek egy sárkányt. VAgy megkeresem azokat a  szökevényeket.
Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5489 Dátum: 12 ápr 12, 21:41:59 »

Én még itt vagyok!:D Király ez a lávaszörf!*.* *kimászik a vulkánól és szedegeti ki a hajába száradt lávadarabokat* Én még láttam néhány sütit a sütis standon, meg egy kis koktélt a bárpultnál. Én is kajálok valamit, megéheztem a szörfözésben.Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins