A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5445 Dátum: 12 ápr 12, 18:16:44 » |
|
Ne is ott keresd Tema, hanem néhány hozzászólással előrébb. Tudod mit, inkább megint belinkelem. Az lesz a legjobb... Íme, a csodás jelmez, amiben égethetitek magatokat, ha nyertek: http://origin.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/159/b/AAAADKUFjoYAAAAAAVm4tQ.jpg?v=1306328457000 A többiek is tessenek egy számot mondani, mert eddig csak hárman tettek így. heo~ 6 Szabi2~ 4 Kallen~ 17
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5446 Dátum: 12 ápr 12, 18:20:44 » |
|
Oh köszönöm! Igen neked is hoztam, a legjobb részét! De van még hippy így a mami és a többiek is tudnak majd még enni, csak én nem bírtam ki. Elfelejtettem miket lehet kipróbálni. Nem találom a plakátot, pedig magammal hoztam. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5447 Dátum: 12 ápr 12, 18:21:05 » |
|
Megjöttem? MIzu? Á, nagyon érdekes, mentem petkedni. TIA-chan, szépen megszervezted ezt az egészet, ügyes vagy. Majd talán egyszer én is felkérlek valami esemény megrendezésére, mondjuk a petek szakszervezetének gyűlésére. A számom 42.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5448 Dátum: 12 ápr 12, 18:24:14 » |
|
Tisztelettel választanám a 13-ast ^^ heo: szerintem a bungee jumpingot kihagyom, de céllövöldézni és sárkánylovagolni elmegyek Temii: végre valaki akinek nem ragad a keze örülök, hogy örülsz, hogy megsimogathattál de most elmegyek sárkánylovagolni *kipattan a karámból, emberi alakot ölt és megcélozza a sárkányokat, majd az egyikre felpattanva repül pár kört*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5449 Dátum: 12 ápr 12, 18:33:35 » |
|
A plakát: http://i44.tinypic.com/2j0b05c.jpgRendben, szakszervezeti gyűlést még úgysem szerveztem. A számokat meg összeírtam, köszönöm. A TÖBBIEK is szíveskedjenek MEGADNI a SZÁMUKAT! Kötelező! MINI, TE IS! Vagy én választok helyettetek, de akkor ne panaszkodjatok, ha nyertek! >:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5450 Dátum: 12 ápr 12, 18:38:12 » |
|
wooohooo!! állat volt ez a pár menet! okéoké... a következő célpont inkább a lávaszörf lesz, ehehz nagyon kedvet kaptam, deee... le fog égni a talpam xD vagyis az emberi alakomé szóval át kéne mennem ShikaFuujinba a lávát meg irányítom majd, az nem elsz probléma hála Ritli senseinek (amúgy sensei, olvastad a legutóbbi püt amit küldtem?? xD) no mindegy! irány a vulkán belseje ^^ *rohan és közben átvált ShikaFuujin alakra és beleugrik a lávába* Jíhhááá pepepepeee xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5451 Dátum: 12 ápr 12, 18:40:02 » |
|
MINI, TE IS!
Igenis-igenis! Csak gondolkoztam nem akarom a 666-ot olyan unalmas. Legyen a 88. Oh és köszönöm a plakátot, akkor megyek célba lőni. Abba így is profi vagyok, de kicsit kiélem magam. Whooooow. *lefotózza ahogy Flexxe szörföl. Ez nagyon menő, én is megyek mindjárt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5452 Dátum: 12 ápr 12, 18:57:36 » |
|
Tyű, későn jöttem. Na, de akkor válasszak számot? Bízom a születésem napjában: 28-as legyen az enyém. A petsimogató már megvan? Víí, akkor megyek simogatni! Tényleg, Flexike, végül milyen kalappa jöttél? Szörfözni megyek én is! ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 18:58:21 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5453 Dátum: 12 ápr 12, 18:58:13 » |
|
woo ez nagyon király tényleg amúgy vannak itt kőzetekből deszkák, nemrég találtam meg xD gyere Mini chan menjük pár kört nagyon király amikor ilyen kis izék kiugrálnak a lávából, hogy leharapják a lábad király piknik!! Bogii: Arthur Kirklandes baseball sapkába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5454 Dátum: 12 ápr 12, 18:59:55 » |
|
Baseballsapka? Szupi. Mehetek én is szörfözni? És ha igen, akkor valaki lefotóz a szördeszkával? Felteszem Facebookra. xD Na, ki vállalja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5455 Dátum: 12 ápr 12, 19:02:04 » |
|
Beestem ide, nem fogok visszaolvasni! Helló! Milyen számot választani? Legyen a ~9! Láva, láva, ha van benne bálna megyek én is! Viszont nem, eléggé fosul vagyok úgyhogy csak beköszöntem! Sziasztok!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5456 Dátum: 12 ápr 12, 19:03:47 » |
|
Kallen, én szívesen szörfözök! *-* Még ha nem is tudok... xD :> Nyugi én sem tudok, de annál izgalmasabb. *.* Majd szólj ha megmasszíroztak, addig megyek körülnézek a hippigrill környékén. :3 Ebben az esetben máris megvannak a mozgócélpontok, induljon a továbbfejlesztett célbadobósdi, kezdődjön a vadászat.
Ez is csábítóan hangzik. Van valami kikötött fegyver, amivel vadászni kell vagy bevethetem a karmocskáimat? =3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5457 Dátum: 12 ápr 12, 19:07:48 » |
|
áhh ez állati volt, tiszta jó ez a lávaszörf hmm szerintem megcélzom a céllövöldét, most megtudják, milyen ha a befőtt teszi el a nagymamá!! háhh élvezettel fogok levadászni minden célpontot Zizikee ha kilőttem mindenkit, menjünk pár kört szörfön :DD *azzal elrohan a céllövöldébe*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5458 Dátum: 12 ápr 12, 19:10:10 » |
|
Na, mindegy, nekem mennem kell. Holnap reggel 10-kor indulunk, és vasárnap este jövök haza. Hiányozni fogtok nekem, drága családom! Sziasztok! Jó bulizást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5459 Dátum: 12 ápr 12, 19:12:43 » |
|
Jó utazást kicsiny lányom. Vigyázz magadra nagyon. Majd csinálunk képeket. De nem tesszük fel őket arra az oldalra. -.-' Flexee, szörföljünk!!!! Ki tart még velem? Ez rohadt király. Anyám kihagyja az egészet. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|