24 nov 16, 03:22:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814453 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5430 Dátum: 12 ápr 12, 16:47:31 »

Jóó, de én csak 2 copfba vagyok hajlandó összefogni, a lófarkat nem szeretem annyira, az nem áll jól. Hümm-hümm Nevet
Ajj, foxi régen nekem is kellett volna, de nem akartam ezért sose szóltam anyának róla hogy mit mondott az iskolai fogorvos, és idővel szépen helyreállt a fogsorom.^^
Én? Nimfo? Neeeeeeeeeem!!! ikszdé Látjátok, nálam jobb rokont nem is kívánhatnátok. Pirul ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5431 Dátum: 12 ápr 12, 16:48:41 »

Nem, dehogy baj. Mosolyog

Tema~ nem választhatsz jelmezt, azt kell felhúznod, amit mutattam. >:O

Ha akartok, több számot is mondhattok, de akkor nagyobb az esélyetek nyerni mint a többieknek. Ha titeket nem zavar, akkor engem sem. ikszdé

Elküldhetitek a számotokat privátban, de azért ide is írjatok le, biztos, ami biztos. ^^

Ha megkéred az egyik masszőrt, lehet kiropogtatja attól függetlenül, hogy nem vagy pet.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5432 Dátum: 12 ápr 12, 16:50:30 »

Tejóég akkor nagyon megszívattak téged. O.o Nekem próbálkozott a fogszabályozó nénim éjszakaival de mondok hogy ez nem fog beválni és egy év után megkaptam az állandót, úgy, hogy kihúzták két egészséges fogamat. T_T De azért látom neked rosszabb, úgy hogy nem is panaszkodom... meg offolok.

A főnyeremény tök menő... bár elég gyenguska hozzánk képest.  Izé José...

Én is kérek masszázst, nem vagyok pet, de nagyon jól esne.  Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 16:55:48 írta Minagi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5433 Dátum: 12 ápr 12, 16:58:44 »

Így igaz hanii, segítsük egymást. Hova tűntél? Hol van Szabi?  Gondolkozik Gyanús... ikszdé

Ugyan nem vagyok egy profi masszőr, de téged inkább én akarlak megmasszírozni.  Hümm-hümm

Tiszta nőuralom van itt, úgy látszik a többi férfiú sört iszik vagy valamit kajál...
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5434 Dátum: 12 ápr 12, 17:01:41 »

Hehe xD Itt vagyok. Bár amúgy a holdra indulunk mindjárt, azokon a sárkányokon. Hanii meg most lehet, amúgy, hogy már bungeezni van azért nincs itt.
Na akkor én a 4-es számot mondom a tombolán ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5435 Dátum: 12 ápr 12, 17:19:47 »

Akkor én a 17-re teszek. :3

Ugyan nem vagy pet, de ha szépen megkéred a masszőrt, akkor talán kezelésbe vesz.x3 Rám nem kell vigyázni, már nem vagyok pici.Durci Akkor már legyen fordítva. Nevet

Később van kedve valakinek szörfözni egyet a lávában?:3
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5436 Dátum: 12 ápr 12, 17:26:43 »

Én is akarok szörfözni, de majd sötétedés után. Hátha hangulatosabb lesz az egész. Meg igazából állítólag addigra lesznek benne kicsiny kitörések, ha minden jól megy, akkor egy olyat meglovagolva leszánkázhatok a vulkán oldalán. Alig várom.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5437 Dátum: 12 ápr 12, 17:32:50 »

Éééés befutottam! Sajnos elég nehéz volt az angol lecke, de 2,5 óra késé még belefér nem? xD talán egy órát maradhatok xD

*szarvasalakot ölt és beugrik az állatsimizőbe*

aztán csak óvatosan a zsíros kajákkal és a ragacsos italokkal  >.<#
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5438 Dátum: 12 ápr 12, 17:38:09 »

Természetesen semmi gond, holnap is folytatjuk ám. Nevet
Benézek hozzád, megvakarom a füled. Meg viszek egy kis churrost meg némi csokikrémet.
Ahogy elnézem most úgyis mindenki vagy adrenalin túrán van vagy éppen kajál. Mosolyog
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5439 Dátum: 12 ápr 12, 17:42:03 »

hmm, esetleg majd kimehetek én is valami izgi programra? te mit ajánlasz gazdi? menjünk valami hiperizgi programra, rámférne valami 3 óra angoltanulás után x3 *eszi a churrost meg a csokikrémet* wáá ez nagon phinom!! köph gahdi ^^
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5440 Dátum: 12 ápr 12, 17:47:48 »

Én épp az őröket dirigálom. Nem vigyáztak eléggé a foglyokra, akikre elméletileg a céltáblákat szereltük volna, úgyhogy egy részük megszökött. Néhányat elcsíptem a sütisstandok alatt, de egy csomóan még mindig bujkálnak. Hiába. Egyedül kevés vagyok a feladathoz. >.<#
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5441 Dátum: 12 ápr 12, 17:53:37 »

Természetesen szabadon járhatsz, kelhetsz, ki is engedlek. Itt a biztonsági kártyád a karámhoz. Viszont, ha lehet, akkor emberi alakban császkálj.

Mindet ajánlom, amik nekem nagyon bejöttek azok a következőek:
- Sárkánylovaglás (Annyira tetszett, mindenfelé elvitt és amúgy is Falcor mániám van.)
- Bungee jumping (Nagyon jó volt, főleg így kötél nélkül kombinálva a sárkánylovaglással.)
- Céllövölde (Óriási élmény robbantgatni. De ha direkt mellédobsz, akkor addig is retteg a delikvens akit dobálsz.)

Meg mindenféle finomságot összefaltam.

Ebben az esetben máris megvannak a mozgócélpontok, induljon a továbbfejlesztett célbadobósdi, kezdődjön a vadászat. Érdekes, hogy a szarvas lesz a vadász. ikszdé
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #5442 Dátum: 12 ápr 12, 17:58:01 »

hanii, két copfban tök édes lehetsz...! *.* <3 Nevet

Fogszabitéma: Látom, nem egyedül szenvedek... smirksweat Keresztjánykám, neked szerencséd volt, Minagi, neked kevésbé, de mégis, ti jobban jártatok. ^^

A-chan, én halál komolyan mondom neked, nem lehetett az "ebben"-re rákattolni. >.< Köszönöm, pettelenségem ellenére meg fogok egyet kérni. ^^

Minagi, beszélgetünk csontszétropogtatás és masszázs közben? Pojén (Nem kell félreérteni... xD)

heo drága, csak óvatosan, Dánci megesz-megisz. Nevet Na jó, nem. ^^ Kiropogtathatod, ha! nem halok bele! :3 Csikis is vagyok, szóval duplán megpusztulhatok. xD

Kallen, én szívesen szörfözök! *-* Nevet Még ha nem is tudok... xD :>

(Közbe bocsi, hogy ritkán írok, épp átalakítottam a szobámat... smirksweat)

Szerk: Flexee: Nyuuáááá!! *.* Neked vetődök és simizleeeek! *.* <3 :DDD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 17:58:55 írta Sabaku no Temari » Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5443 Dátum: 12 ápr 12, 18:06:39 »

Temari, azt heo nekem írta. Nyelvesít vagyis ajánlom neki!  Ördögi
Naná, hogy beszélgetünk kicsiny tanítványom. ... Neeeeem, nem értettem félre. xD

Én sunyiban lovaglás után elmentem a hippykhez és megpörköltem az egyiket. Nagyon finom lett!  Pirul Nem bírtam már várni, ha a kedvenc ételemet sütik, azok az illatok, ááá... nem bírtam ki.

Majd ha kicsit sötétebb lesz hanii menjünk szörfözni!
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5444 Dátum: 12 ápr 12, 18:13:04 »

Temi, szóval lehet, hogy én értek félre valamit, de...
Ezt:
Ugyan nem vagyok egy profi masszőr, de téged inkább én akarlak megmasszírozni.  Hümm-hümm
Erre:
Én is kérek masszázst, nem vagyok pet, de nagyon jól esne.  Pirul

Látom az asszony megelőzött. Nem baj, ha akarsz egy masszázst, akkor csak hívd ide az uradat, legalább nekem is lesz kivel beszélgetni amíg gyúrunk titeket.

Szóval csak kajálni mentél el. Nekem is hoztál?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins