24 nov 16, 00:16:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 350 351 [352] 353 354 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813611 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5265 Dátum: 12 ápr 07, 23:51:51 »

Tündéri..... jó hogy nem angyali  >.<# Egyébként meg megjegyzem, világuralmora, meg miegymásra török, nem gondoljátok, hogy a gyerekkori sztorizgatással és a cuki képekkel rontotok az imázsomon? Még ha ez is a cél, kevésbé feltűnően nem lehetne? Na meg mindnekinek lehettek gyenge pillanatai gyerekkorában. Persze most már nincsenek. Még a végén azzal fogtok jönni, hogy kék szemű, szőke hajú voltam fehér szárnyakkal anno:O És a mostani sárga szem, fekete haj/szárny csak a későbbi félig tudatos, és teljesen ösztönös gonoszságom műve. Ja. Biztos ez lesz a következő:O

STM: csak neked tűnik úgy. xP Na meg pont ez az, nem voltam fekete-fehér. Életem minen percére emlékszem, sőt, még a születésem előtti időkre is, engem nem etettek be ilyesmivel xD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 23:55:08 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5266 Dátum: 12 ápr 07, 23:54:39 »

Igen fokozatosan lett egyre színesebb. Először csak kétszínű volt, de aztán hála a nevelésnek megjelentek rajta a kék, lila, zöld foltok is. ikszdé
Amúgy félig oltás volt, félig bók. ikszdé

Saba-chin, gondoltam ha már nagyi vagyok, felveszem az olyan mamás szokásokat mint a gyerekkori fotók mutogatása úton-útfélen minden idegennek. ikszdé Vigyázz van egy tucat babakori pucér fotóm meg mindenféle kínos képeim. Pirul
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5267 Dátum: 12 ápr 07, 23:57:22 »

Ajj nagyi, azokat megsemmíistíettem,a mint megtanultam járni. És igen, még a rejtetteket is, és a gépről is. Amiket még dugdosol valahol, azok meg ha hozzájuk érsz, elproladnak xD Persze a kistesóimról készüteket nem bántottam, nem fosztalak meg az ő égetésük élvezetétől Lesütöttszemek Pirul

Na szép...Végén még kijeletitek, hogy angyalnak születtem, és a tudatomra ébredésem pillanatától vagyok csak démon!:O Na, akkor tényleg hisztizék egy sort Durci
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 23:58:09 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5268 Dátum: 12 ápr 08, 00:02:32 »

Az oké, hoyg Sabakuval ezt csinálod, ez alap egy nagyinál, de azt áruld már Ritli-hime, hogy rólam minek kellett mindenkinek megmutatnod azt a képet?

És tuti feketefehér voltál Sabaku-chin, a nagyid csak jobban tudja. Gondolom, emlékezhetnél rá, csak túl kínos, úgyhogy elfojtod.  Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5269 Dátum: 12 ápr 08, 00:05:58 »

Jajj hát én csak jót akartam STM. Pirul Senki se akarta elhinni, hogy puha a bundád néha, ezért adtam egy bizonyítékot. Csak neked segítettem. Nevet Baj? Szomorú

Igen Sabaku tudom, hogy a képek nagy részét megsemmisítetted. Szomorú Dühös is voltam miatta. De 1-2 megmaradt, köztük az amit az előbb is mutattam. Az a kép maga a bizonyíték, hogy van még pár. Nyelvesít
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5270 Dátum: 12 ápr 08, 00:16:47 »

Persze, a pendrive-ot jól eldugtad... a hűtőbe! Ki tesz ode egy pendrive-ot, most komolyan? Ráadásul egy tűrórudi papírba, gondolom. Legalábbis az egyik ott volt, át is haraptam, és tök csalódott voltam, hogy csak pár fotó az... a másikat is meg kellett volan kezdenem, akkor ez sem marad meg xD Áh, már minegy.

Na jó, mi számí fekete fehérnek... a hajam fekete még mindig, és hát igaz, a bőröm érgen elég világos volt, de a fehér erős túlzás. Meg inkább rátok hagyom ezt, még mielőtt előjöttök egy még nagyobb hülyeséggel. PL hogy glória volt a fejem fölött, vagy mittomén. A fekete-fehér amúgy is tök menő. Van egy olyan cipőm.(Egy? xD)
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5271 Dátum: 12 ápr 08, 00:18:33 »

Jó, hát erre msot már így nem tudom azt mondani, hoyg baj.  :/  Mosolyog
De mondjuk így is elég puhának tűnik a bundám, még macska is vagyok, és mégsem sérül úgy az imázsom, Sabaku-chin szavaival élve. De nem továbbra sem baj, kedves volt tőled.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 00:20:54 írta STM » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5272 Dátum: 12 ápr 08, 00:22:13 »

Jó, jó akkor legközelebb majd menőbb képet rakok be rólad. Durci Rinya. Nyelvesít

Sabaku hát ez van így jártál. Nevet Ha tudtad, hogy ott van le kellett volna csapnod rá. Na mindegy, legalább maradt rólad pár édes kis képem. Pirul Lehet szórólapot csinálok belőlük. Mosolyog (na jó, nem Nevet)
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5273 Dátum: 12 ápr 08, 00:24:56 »

Az a túrórudina álcázottat, amibe beleharaptam, el is pusztítottam ott helyben. A lekvárosüvegbe rejtett, na, az fogott ki rajtam. Szívás, hogy nem szeretem a lekvárt. Bezzeg ha a sajtban dugod el xD
Nyugodtan, majd azt mondom, hogy Bogi az. Vagy Riku Faceg
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5274 Dátum: 12 ápr 08, 01:27:08 »

Amúgy csak az zavar igazából kicsit, hoyg ha így megy tovább, mindenki azt fogja gondolni, hogy valami kis ölpet vagyok. De végülis egyébként sem számít, mit gondol rólam jóformán bárki.
Ha meg alábecsülnek, az csak az én érdekeimet szolgálja végső soron, bár ez mellékes.
Csak azt akartam mondani, hogy butaság volt rinyálnom, máskor nem teszem.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 03:42:12 írta STM » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5275 Dátum: 12 ápr 08, 08:34:36 »

Bezzeg mikor megdicsérlek itt mindenki előtt azt nem hánytorgatod fel, csak mikor cuki fotókat linkelek rólad. Nevet
Igazodjon ki rajtad az ember. Nyelvesít ikszdé
Szerk: Erről STM jutott eszembe: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3746972_460s.jpg Bár a kép nem őt ábrázolja kivételesen. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 08:42:38 írta Ritli » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5276 Dátum: 12 ápr 08, 14:17:11 »

Flex: Öngóóól ikszdé Amúgy meg don't mess with me, mert szétcsaplak, és szarvaspörit csinálok belőled Kallennek. Én az őzet jobban szeretem, ez a mázlid, akkor már rég fazékban végzted volna. Az istállódba meg beállítok akkor egy szalmalovat, vagy mit, akkor legalább 3 hétig senki nem veszi észre, hogy eltűntél!:O

akkor már csak 1 bökkenő van, méghogy én nem fogok önként a karodba sétálni mert durcis vagy ikszdé amúgy meg ma vasárnap van? csakmert én itt vagyok mégis ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 14:17:48 írta ^^ » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5277 Dátum: 12 ápr 08, 14:23:44 »

Vasárnap van, ez tény és való. A piknik pedig technikai okok miatt el lett halasztva, amint van róla valami információm azonnal szólni fogok.

Szerencsére rólam nincsenek ilyen képei a drága jó Ritli-samanak. (Remélem ez nem valami áradatot indított el...  Hmm?)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5278 Dátum: 12 ápr 08, 14:27:19 »

Jé, itt mekeg házikecskénk xD Illetve... shikafuujin, vagy ki.
Ne is sétálj, nem is lenne poén levadászni úgy,hogy nem is állsz ellen. Nem mintha sok érteleme lenne.xD

(Tényleg, heatlia film neked hogy tetszett? én addig láttam amíg a lakatlan szigetre is jönnek az ufók, utána lefagyott a gép, és nem néztem tovább, kerestem mást X))
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5279 Dátum: 12 ápr 08, 14:31:51 »

(folytassuk hetaliába xD amúgy nekem nagyo tetszett)

mekk xD vááárj a szarvas nem mekeg xD

el van halasztva?? kárr pedig dejó belépőm volt xD najó nem de...de de! najó nem. nekem kell egy zacskó Zizi(100) is a partira, piknikre mind1 de legyen ám itt xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 350 351 [352] 353 354 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins