24 nov 16, 03:44:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814608 alkalommal)
0 Felhasználó és 64 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5250 Dátum: 12 ápr 07, 22:38:15 »

feraaaa32: Köszi a véleményed, örülünk hogy leírtad, de ha csak ezért vagy itt... el is mehetsz. Sok értelme nincs, hogy beszólj. Tudod van valamit amit úgy hívnak szerepjáték, most hogy egy kicsit mókázunk itt, miért piszkálja a csőröd? Mosolyog

STM, csak apám kicsit tisztít... gondolom eddig halasztotta.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 22:40:17 írta Minagi » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5251 Dátum: 12 ápr 07, 22:53:14 »

Ajj, amikor láttam hogy beírtál, azt reméltem, csatlakozni akarsz. Akkor tanítvánnyá fogadtalak volna, és amikor már belementél addig korbácsollak, amíg sikítva el nem futsz, de így.... végül is, így is megtehetem *w*
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5252 Dátum: 12 ápr 07, 22:58:03 »

A másfél sort vehetnétek komolyabban is. Töröltem olyan 10-15 hozzászólást. Az ilyen halmozott írásjeleket pedig szintén kerüljük. Persze, ha írjátok sincs nagy baj. Szívesen bannolok én midnekit Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
D3VON
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

In my eyes you're already dead.

« Válasz #5253 Dátum: 12 ápr 07, 23:01:26 »

Boldog nyuszit mindenkinek aki itt lakik/él/virul! Akkor máma hánykor lesz a piknik? Ja, és meddig, nem emlékszem pontosan... A választ előre is köszönöm. ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 23:08:09 írta D3VON » Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5254 Dátum: 12 ápr 07, 23:05:59 »

Ha a hoppá még is sikerült nem számolom akkor sajnos nem sikerült. Megpróbálod újra esetleg? Persze, ha nem sikerül akkor Game Over;)
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5255 Dátum: 12 ápr 07, 23:07:23 »

Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg
Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Faceg Az értelem sugárzik a hozzászólásomból. smirksweat Egyébként,miért vagy ilyen szadis,Sabaku? Ártottam neked valamit? Egyébként,én nekem megvolt 1.5 sor,Hiei. És most is meg van. Ezt is nyugodtan törölheted,ha akarod.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5256 Dátum: 12 ápr 07, 23:12:32 »

Boldog nyuszit mindenkinek aki itt lakik/él/virul! Akkor máma hánykor lesz a piknik? Ja, és meddig, nem emlékszem pontosan... A választ előre is köszönöm. ^^

Ááá kicsit sem erőltetett szagú ikszdé

feraaaa32: Én most komolyan nem értem, hogy te most mit akarsz egyáltalán elérni itt. Komolyan? xD Amúgy igaz, hogy megvolt az 1.5 sor, de halmozott smiley-k is voltak benne xD Ahogy a mostaniban is. Tényleg az értelem sugárzik belőle ^^
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
D3VON
Kezdő Jounin
*

In my eyes you're already dead.

« Válasz #5257 Dátum: 12 ápr 07, 23:16:04 »

Szabi2: tényleg nem tudom, hogy mikor lesz, és meddig tart, akkor már oda írtam...  smirksweat
feraaaa32: neked most mi a bajod? Ki ártott neked, és mit? Mosolyog
Hiei D. Legend: írtam pü-t, remélem elolvasod, és ez esetben elnéző leszel, még új vagyok. És még egyszer, bocsi. ^^
Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5258 Dátum: 12 ápr 07, 23:16:17 »

feraaa32: Ártottál-e? Persze. Létezel. Én mindekit gyűlölök akit nem ismerek jól, főleg ha még idegesítenek is. xD Igazából azoknak is gyűlölöm a nagy részét, akit ismerek Na meg miért is kéne szeretnem téged? Ki vagy te nekem? Tettél értem valaha is valamit? Na ugye hogy nem. Ha gíy vesszük mi okom lenne nem megkorbácsolni téged? Faceg(--> tudjátok, csak hogy kövesem a divatot)

ui: ahogy gondoltam, feraa hsz-e meg a bann no jutsu között maximum 2 és fél perc telt el Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 23:20:38 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5259 Dátum: 12 ápr 07, 23:26:41 »

Ejj! Lemaradtam a legjobb részről! WTF? Na jó, csak vicc volt.
És tényleg! Boldog csokinyúl zabálási 2 napos szezont nektek!
No, de, hogy valami érdemlegeset is szóljak. Ferraaaaa32. Ez a topic csupán móka, játék, és természetesen egymás megismerése végett jött létre. Nem kell bele semmilyen hátsó szándékot tukmálni. Nevet
Hiei pedig máshogyan értelmezi a húsvétot. Bannal locsolja meg a fórumozókat, cserébe elismerő "mia f******* bannoltál ki?!" szavakat vár a jól végzett munkájáért. >.<# (ez nem szívózás akar lenni, csak tény megállapítás)

Heo: Érrrrteeeem! ... de akkor majd osztályozol minket, hogy ki tanul jobban? Faceg
Sabaku: Ugye azért engem nem ütsz agyon? Hümm-hümm 2,5 perc. Út a fellegekbe... izé... nem.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 23:28:00 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5260 Dátum: 12 ápr 07, 23:32:19 »

Én is kiírtam Szabi2-t az alámba. Nevet
Saba-chan ha valakit megkorbácsolsz megnézhetem? *-* Nem láttalak icipici korod óta korbácsolni. Emlékszem az első korbácsot még tőlem kaptad ajándékba. Olyan kis édes voltál vele. Pirul Szeretném látni mennyit fejlődtél azóta. ^^
Amúgy találtam rólad egy pici kori képet még múltkor. Mosolyog Amikor még jobban tiszteltél engem. Nevet Ilyen csodálattal figyelted mindig gonosz tetteim. Olyan kis cukibogyó voltál. :3 Bezzeg most. Kis szörnyeteg vagy. ikszdé Büszke vagyok rád. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5261 Dátum: 12 ápr 07, 23:37:37 »

Eddig úgy voltam vele, hogy már nem érdekel, de most, hogy nem tudom hanyadszorra látom arra jutottam, hogy mégiscsak szólok.
Azt a francos három betűből álló nevemet legyetek oly jók csupa kisbetűvel írni. Előre is köszönöm!

Zizi, ha betartod a fentebb leírtakat, akkor biztosan te leszel a jobb tanítvány. Amúgy is előrébb jársz már a megtanulandó "anyagban".

Ilyen kedves oltást még nem láttam. ikszdé Szegény lányom ezt nem mossa le egy ideig.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5262 Dátum: 12 ápr 07, 23:43:34 »

Ki mondta, hoyg le akarom mosni? Minnél többet próbáltok oltani, csak annál gonoszabb leszek. Nekem jó, csak magatok alatt törtitek a követ ikszdé Na meg Ritli-chama ezt most szerintem bóknak írta....még ha nem is jött össze neki xD És persze, hogy megnézheted. Ha feraa az, föl is veszem videóraxD A képről: én sosem voltam fekete-fehér, kiérem magamnak Durci Na meg édibogyó sem voltam soha. Vagy max külsőleg x)
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5263 Dátum: 12 ápr 07, 23:46:20 »

Emlékszem erre a képre.  Hümm-hümm jaj olyan kis tündéri voltál de démoni egyben... Nem sokat változtál az én szemeben. >_< Viszont azért fekete-fehér mert én nagyon szeretem a fekete-fehér képeket és akartam egyet rólad. Így nem te voltál két színű hanem a fényképezőgép.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5264 Dátum: 12 ápr 07, 23:48:48 »

Sabaku-chin, ez most így olyan, mintha jóanyádnak írtad volna ikszdé

És és fény derült a mérsékelten sötét titkodra is, hiába próbálja Minagi jó anyához illően eltusolni, fiatalon feketefehér voltál ikszdé
Ahogy nőttél, egyszerre beszínesedtél, vagy először mondjuk csak egy-egy szín jelent meg rajtad? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 23:50:05 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins