24 nov 16, 03:33:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 348 349 [350] 351 352 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814534 alkalommal)
0 Felhasználó és 69 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5235 Dátum: 12 ápr 07, 17:56:19 »

Egy macska vagy mi is vagy, nekem ne parancsolgasson. ikszdé Karmolgatni meg karmolgathatsz,amíg meg nem unom, mert úgysem tudsz megsebezni xD
Flexeet meg nem bántom csak kaját csinálok belőle, ha zava. Nagy különbség. Lesütöttszemek
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5236 Dátum: 12 ápr 07, 20:05:56 »

Hiei-sama is beleegyezett, szóval mostmár hivatalosan is megkérem a kezed hanii!
Szóval hozzám jösz feleségül? Pirul Nevet

(amúgy bocsi a 1.5 soros szabály miatt erre nemlehet túl sokat írnni ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 20:24:43 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5237 Dátum: 12 ápr 07, 20:25:35 »

Anyám és nővérem nézeteivel ellentmondván, ám kitartóan küzdvén a zárda és az apácává válás ellen, és nézve, ahogy végigviszed az akadályokat magas tornyomig, végül értem jöttél, és most elvinnél... csak igent tudok mondani. Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5238 Dátum: 12 ápr 07, 20:30:34 »

Akkor mától férj és feleség vagyunk? o.O Mingyárt küldök egy PÜ.t Ritli-samának. Meg az aláírást akkor megszerkesztem. De ezekben a családos dolkoban nem vok valami jó, akkor te vagy a feleségem, a szüleid az apósom meg az anyósom, a nővéred meg a sógornőm igaz? Mosolyog Vagy más még van amit ki kell írnom?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 21:22:37 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5239 Dátum: 12 ápr 07, 21:48:23 »

Ne írj ki semmit amíg hanii sem tette meg, legalábbis én várnék. Igazából valahogyan mindenki valakid akik között rokoni kapcsolat van. Én speciel a szűk családot írtam ki, meg Ritli-samat, mert ő egyben a fogadott anyám is számomra.

Egyébként azt írsz ki akit akarsz, a lényeg, hogy hanii meg én ott legyünk, ezeken a kapcsolatokon keresztül lettél tag. A többi rajtad múlik. A szívecske csak akkor menjen, ha komolyan is gondolod, tehát mondjuk való életben is így érzel, bár ez csak egy tipp.
Olyan legyen amilyen neked tetszik. Ez a <> dolog nem kötelező ám, csak azért, mert nekem úgy van. Nevet

Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5240 Dátum: 12 ápr 07, 22:01:32 »

Értettem shisho ikszdé Akkor egyelőre töröltem a cuccost xD Mármint rajtad kívül, mert az már tuti. Hanii, akkor kit írjak ki? Mosolyog
<>-t illetően pedig igazad van, ez így olyan másolósnak hat.
 Majd valami kreatívat kitalálok egyszer. Amúgy holnap, holnapután valszeg nem leszek, mert nagyszüleimnél leszek.
Úgyhogy addig a lányoknak sok locsolót, a fiúknak meg sok lét ikszdé
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5241 Dátum: 12 ápr 07, 22:07:32 »

Hát, szerintem írd ki azokat, akiket te fontosnak tartasz a családomból. Anyut és a nővéremet mindenféleképp, hiszen nekik köszönheted a tagságot, meg aztán aput se hagyd ki belőle.. Hümm-hümm Meg még az alámból keress magadnak olyat, aki szimpi -ha gondolod. Mosolyog
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5242 Dátum: 12 ápr 07, 22:08:07 »

Lemaradsz a piknikről? Hm, hát ez van, pedig biztos mókás lesz amúgy.

Nekem speciel sem tanítvány nincs kiírva, de még Ritli-hime sincs megnevezve. Ezt asszem orvosolom, de az aláírásomba nem akarok belenyúlni, meg a trollcsászár és a 42 is kell... hmm  Gondolkozik

Nem dupla. Mod.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 22:34:16 írta Hiei D. Legend » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5243 Dátum: 12 ápr 07, 22:13:47 »

Nincs szükségem a "D."-re, kellett oda az a sok egyéb is, meg ott van nekem a 42.  Kúl
Amúgy nem linkelné be valaki  az új szórólapot? Elfelejtettem megnézni, és lusta vagyok visszakeresni. ikszdé

Kérlek, ha ismernéd a valódi dilemmáimat, nos.. nem, igazából nincsenek ikszdé Ellenben ezzel meg van a másfél sor  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 22:22:33 írta STM » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5244 Dátum: 12 ápr 07, 22:19:28 »

Először is nem vagyok szumós. Szóval a helyes megszólítás Shisou, igazából maradhat a heo is, úgysem foglak desi-nek hívni.

Majd hanii-t írd ki, ha ő is megtette. Neked ő a közeli családod, meg, ha lesz gyereketek esetleg, valamikor a távoli jövőben... (Ne, Mini, ne, majd visszaszívom... *vadorzó hangok*)

Maradhat egyébként, bár biztosan találsz rá jobb módszert.

Kellemes pihenést! (Pont lemaradsz a piknikről, ej, pedig hanii biztosan elakart volna menni veled együtt.)

Micsoda dilemmáid vannak STM, de irigyellek.

hanii, végül is csak három különböző plakátot mutatott tia, ennyire nem értékeled a munkáját, ejnye...

Viszont a másfél sor nincs meg. (Kölcsönkenyér visszajár. ikszdé)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5245 Dátum: 12 ápr 07, 22:21:46 »

Oh ezek a frissítések, hanii tiszteletére én is kiírtam a sógoromat.  Pirul Nem is gondoltam volna, hogy eljön ez a nap. :O Fura. >_< De ahogy anyám, úgy én is rajtad tartom a szemem Szabi2... ha megbántod a húgomat, nem állok jót magamért.  Eddz

... (Ne, Mini, ne, majd visszaszívom... *vadorzó hangok*)
Ajánlom is hogy vissza szívd, mert te is meglakolsz a végén... csak te máshogy.  Ördögi Pirul
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5246 Dátum: 12 ápr 07, 22:28:54 »

Jaj bocsánat, elolvastam azokat a nagyszerű plakátokat, nem az, csak a piknik ideje valahogy elkerülhette a figyelmem. smirksweat
Gyerek, te jó ég, hol van az még. Kiröhög Ezmeg?

Kár hogy nem jössz, tényleg elmehettünk volna egyet romantikázni.. Hümm-hümm Nevet

Köszi Mina-san.^^
Naplózva

Szeretet
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5247 Dátum: 12 ápr 07, 22:31:44 »

EZ a topic most kvára fura számomra. Főleg,hogy én kapcsolatokat csak való életben alakítok. Amm,legalább beröhögtem az 1,5 soros szabályon  ikszdé . Ez most komoly,azt az embert nevezitek a feleségeteknek,aki nem is és a fiaitoknak,aki nem is az? EZ de gáz(persze ez csak saját vélemény).
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5248 Dátum: 12 ápr 07, 22:32:07 »

Az internet sem úgy írja, direkt megnéztem, hátha rosszul emlékszem. Jó bizony, így is elég különleges, meg amúgy is sugall egyfajta márkanevet. ikszdé (Ezt én sem hiszem el...)
Piknik még lesz. Valamikor.

Nekem már kint van a sógorom, de éppen most nevelem. Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5249 Dátum: 12 ápr 07, 22:35:24 »

Úristen, mi folyik itt, egyre visszább csúsznak a hsz-ok >:U
Ez földrengés, madár, repülő, vagy... talán... de csak nem...  moderáció!?

Bárhoyg keresem visszafelé, én csak egy új plakátot találok. :/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 348 349 [350] 351 352 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins