Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5205 Dátum: 12 ápr 07, 13:10:16 » |
|
Úgy van ahogy anyám írta és csodás férjem én szerelemből mentem férjhez. És azóta se bántam meg. Ti meg max. 2órája ismertétek egymást vagy még annyi se miután megkérte a kezed, látta hogy jé haniinak nincs senkije, akkor támadjuk le. Mi csak féltünk hanii, túlságosan is "oda adod magad." Áhh de jó, simizni akarom STM bundáját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5206 Dátum: 12 ápr 07, 13:12:48 » |
|
Én is szerelemből mennék hozzá. Már beszélgettünk párszor a duma topikba, meg nem tudom már hol.. Különben is, más nem venne el engem, mindenkit elijeszt a sok kemény próbatétel.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5207 Dátum: 12 ápr 07, 13:15:13 » |
|
Neem is igaz. Attól, hogy a család topicba nem írtam, mivel nem volt , attól máshova még igen. Azért meg, hogy tolakodó voltam bocsánatot kértem. Mégis csak új vagyok még nem tudtam, hogy hogy mennek itt a dolgok (tessék ugyan azt beírtad elém látszik, hogy egy rugóra jár az agyunk xD) Szerk.: Igen ezt elírtam, nem család topic nem volt, hanem nekem családom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 13:21:53 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5208 Dátum: 12 ápr 07, 13:17:17 » |
|
Nem is voltál tolakodó. Még jegygyűrűt is adtál. Család topic nem volt? Már nagyon rég óta van ilyen. (Én amúgy is olvasni tudok a gondolatokban. xD )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 13:18:04 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5209 Dátum: 12 ápr 07, 13:24:44 » |
|
Eztán viszont tudni fogod, ha már egyszer tanítványommá fogadtalak, akkor beléd nevelek minden ilyesmit, mint bölcs tanítód ez kötelességem is. Egyébként valamelyikőtök kimondaná akkor, hogy milyen kapcsolat is van köztetek, mármint hivatalosan is be kellene jelenteni nem?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5210 Dátum: 12 ápr 07, 13:28:11 » |
|
Hát gondoltam ha megkapom az áldást, akkor utána. De esküvőnk még nem volt, így elvileg még csak jegyesek vagyunk Hiei-sama még nem is nagyon tud szerintem a dolgokról. De nem tom Hát akkor az esküvő időpontját hanii mikorra tűzzük? Már ha a szülők beleegyeznek De am ha heo a mesterem akkor már bent vok elvileg nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 13:29:48 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5211 Dátum: 12 ápr 07, 13:30:06 » |
|
Nincs is esküvő megtartva, ne úgy képzeld el hogy van erről is esemény. Simán kijelentitek hogy házasok vagytok és onnantól házasok vagyok. Eddig nem igen tartottunk itt esküvőt, csak az új "jegyesek" szeretnének, de szegény anyám azt hogy "jegyes" nem tudja beírni a családfába. De igaz, várd meg az áldást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5212 Dátum: 12 ápr 07, 13:32:15 » |
|
Jáj, már szinte bűntudatom lesz, hoyg megeszlek. Szinte. 87 Na jó,a fejed meghagyom, ha van benned elég kraft, tudsz regenerálódni annyiból is, Cellnek is ment, és végülis Piccolotól lopta a cuccost. Legalább anynival több hely jut a sütinek, de már nem is vesztegetem az időt, indulnom kéne Ritli-himéhez is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 13:33:20 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5213 Dátum: 12 ápr 07, 13:44:14 » |
|
Minagi: Gondoltam, hogy valami olyasmi lehet, mint ez a várból mentős dolog xD STM: Köszönöm Elvileg tudok, mikor egyszer kövé változtatták piccolót, és eltörték, utána azt mondta, hogy amíg a feje megvan addig tud regenerálódni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #5214 Dátum: 12 ápr 07, 13:49:12 » |
|
Ugye meghívsz az esküvőtökre, ero-nee? [én áldásom adom rátok anyud helyett is, de várjuk meg a véleményét] ^^ Ritli-sama: rendben, megpróbálom betartani a 1,5 soros szabályt, de nehéz ám. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 13:53:25 írta D3VON »
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5215 Dátum: 12 ápr 07, 13:50:41 » |
|
Beleegyezek. Nem állok az utatokba, de továbbra is fenntartom a dolgot, hogy figyellek Szabi2!!! Ha megbántod a lányom... http://www.youtube.com/watch?v=RtWBlDC2-ss (16 másodperctől!) I'm watching you, Szabi2. Always watching. Always... Majd értesítem Hiei-samát is. Ha szerencsétek van azt mondja, hogy nem érdekli. Devon te semmit nem teszel a helyemben. Még csak Ritli-samának se szólítasz. Míly' tiszteletlenség.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #5216 Dátum: 12 ápr 07, 13:53:04 » |
|
Gomen, gomen, Ritli-sama, máris átjavítom, elnézést a tiszteletlenségért. Elmegyek egy toronyba, ahol nem lakik senki és megmentem a bentlakót, legyőzöm a sárkányokat, meg leugrok a boltban odafele, majd leszek. És még egyszer elnézést kérek, Ritli-sama.
|
|
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5217 Dátum: 12 ápr 07, 13:55:16 » |
|
Ha már boltba is beugrasz utad során, hozz nekem egy csokit. Vagy inkább egy tucat csokit. Köszi. STM hol késlekedsz már? Kihűlnek a finomságok míg várok.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5218 Dátum: 12 ápr 07, 13:58:30 » |
|
A namekok tök finomak És tök vicces volt a dolog. Mókás. Amúgy nem tudodm mi lett vele végülis, most, hoyg kezditek elfogadni kínos lenne, ha meghalna, de ez van. Na, akkor megyek át, kicsit megkésve, viygek valamit? Viszek csokit, most látom, hogy kértél rendeltél.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 15:08:14 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5219 Dátum: 12 ápr 07, 14:08:37 » |
|
Nahát, mik történtek errefelé míg aludtam.. hanii-sannak bekötik a fejét? sok boldogságot!:) Kallen persze, hogy sütök szardellásat. Csak neked. Arigatou, Ritli-sama. Jut eszembe, tegnap találtam egy sárkánybébit, olyan kis aranyos, nem bírtam otthagyni. De sajnos nem tudom megtartani, valaki elfogadná házőrzőnek?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|