24 nov 16, 03:27:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814491 alkalommal)
0 Felhasználó és 69 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5160 Dátum: 12 ápr 06, 23:23:43 »

Lenne egy bejelentenivalóm:
D3VON-t hivatalosan is tanítványommá fogadtam.^^ Készülj, padawan. >;D Kéretik majd Ritli-anyu, beírni a családfába.^^
Ez fantasztikus, de aztán tényleg tessék kiokítani a fórum minden rejtélyéről! Meg Ritli-sama nem szeret visszaolvasni, úgyhogy akkor légy oly jó és ahogyan ama sokszor felemlegetett szabályzatban is vala, ezt egy P.Ü.-ben jelezd neki, mert másképpen sosem lesz benne a családfában.

Apunak is írhatsz róla, kíváncsi fajta ő is, de az is jó, ha majd anyád elmondja nekem is. Nevet

A portréról meg annyit, hogy úgy csinálod ahogyan neked a legjobb és legkönnyebb. Mosolyog (Viszont akkor én is módosításért folyamodom. (Vagy nem, ahogyan közben látom. Nevet))

Minden démonok királya volt a legerősebb bukott angyal és minden démon egy bukott angyal maga is, szóval ezzel a fényhozó dologgal mégsem lógok ki annyira sorból mindegy mit híresztel rólam Ritli-sama. Nevet

hanii ilyen fortélyos lenne? Csak nem hiszen ő egy ártatlan kislány. (Miket beszélek, hiszen ő a démonkirály leánya. ikszdé)

Olyan sokszor? fel sem tűnt nekem... de nem volt még panasz. Nyelvesít

Milyen igaz, oda akartam írni... De azért az kicsit más, nincs testvéred, így nem tudod mit érzek most hogy hanii-t elakarják "rabolni". T_T

Azért ezt hamarabb is mondhattad volna... mikor még Sabakut neveltük, ő csak ártatlanokat öl. >_< Azzal a szadista vigyorral amit tőled örökölt. -.-

Oh köszönöm! A továbbit nem itt kommentelem. Nyelvesít
Mindegyik után kapok egy csókot, nem is lesz asszony, nem is lesz.

Még nincs testvérem legalábbis itt, talán egy napon ők is megunják a melót és lelécelnek, akárcsak én, milyen takaros feleséget találtam magamnak. Úgy imádom. Ámor

Nem mondtam, hogy én ártatlan vagyok.  Ördögi Nyelvesít

Gyere feküdj mellém, majd itt megbeszéljük a dolgokat.  Pirul

Nem Isten taszította le Lucifert és a lázadó angyalok hadát, ő a füle botját sem mozdította.
Hajnali kettőig, de ez eléggé változó.

Egy démon ugyanolyan mint egy angyal, csak többé nem a fényből nyeri az erejét, hanem annak hiányából így pedig nem jóságot terjeszt hanem mindazt ami azzal ellentétes. Maximum ennyit változtunk, Meg más színű lett a szárnyunk, már annak aki megtartotta.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5161 Dátum: 12 ápr 06, 23:31:47 »

heo a fény küldöttje, ne szidjátok itt az angyalokat előtte. Neeem
Mellesleg már jeleztem neki pü-ben.^^ kacsint Annyira nem vagyok hülye. (Mindenki helyeseljen, még a gondolati legmélyén is xD)
De tök ártatlan vagyok férfitéren, mint a maszületett sárkánybébi. Pirul Sheep
Én csak fél 11-ig, sok alvásra van szükségem. xd

Hát, itt pár ember szerint lényeges a 3. pont, de van aki szerint nem igazán. Régebben még klubot is alapítottunk a 3. pontnak. ikszdé Csak botrány lett belőle. Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5162 Dátum: 12 ápr 06, 23:34:36 »

Megkérdezem már, mert nem bírom ki.
Mit is takarna ez a harmadik pont egészen pontosan?

Ügyes kislány, valóban Detti egy igen intelligens gyermek, meg persze benne van a Pavlovi reflex, hogy rettegjen az anyjától. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5163 Dátum: 12 ápr 06, 23:35:44 »

Ja, a szárnyak:D Ez az egyetlen jó az ellentétes-angyalság dologban. Az is egy tévhit, hogy a démonoknak csak olyan bőrredős-karmos szárnyai lehetnek, az olyanoknak mint mi, majdnem azonos az angyalokéval, csak fekete, és sokkal jobban ápolt. Lesütöttszemek Az angyalok minden magasztalás ellenére elég piszosak népség. És ha nem fürdenek, rukola-szaguk van. Már ezért is ki kéne őket írtani.:O
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
D3VON
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

In my eyes you're already dead.

« Válasz #5164 Dátum: 12 ápr 06, 23:37:09 »

heo: már megkezdte az okítást hanii Mosolyog
A démonok bukott angyalok, ez igaz, de akkor, nincs is rendes ember/angyal/bármi féle mitológia lény, mert elég egy kis gondolkodásmód váltás, és más lesz belőle. Ennyi erővel már kezdődhettek volna egyszerűen démonokként, és akkor nem lenne ez a rendszer váltás, ha meg isten nem akart démonokat, akkor miért nem írta át őket a nagykönyvben szimplán jónak? Mosolyog
Rendben, nem szidom az angyalokat, gomen érte, heo. ^^"
És hanii nem hülye, bármennyire is próbálná akárki annak titulálni, nem szabad! Mosolyog
Hát azt a botrányt el tudom képzelni. ikszdé
Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5165 Dátum: 12 ápr 06, 23:40:33 »

Apád előtt ilyet beszélsz! :O Én így beszélnék az enyémmel, már a koporsóban lapozgathatnám a varázskönyvet. xd

Ügyes kislány, valóban Detti egy igen intelligens gyermek...

Tabu, tabu, tabu a nevem! ikszdé

A 3. pont pedig... elég egyszerű kitalálni. Nevet
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
D3VON
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5166 Dátum: 12 ápr 06, 23:43:26 »

De ha mégse, világosítsd fel ezen a téren, onnan már kitalálja mitől volt a botrány. :p
Ej-ej... most néztem meg délután két olyan gagyi filmet... most azon tűnődöm megnézzem-e megint. xD
Naplózva

Room! Shambles!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5167 Dátum: 12 ápr 06, 23:45:40 »

Jólvan hanii, de a te apád Hiei ikszdé
Egyébként meg, Toosan mióta angyal? Amióta valaki kitalálta ezt, tagadja. A fényhozó más kategória, gondolom én. Szárnya nincsen, de van helyette egy menő botja. És egyébként is, mi az, hogy tiszteletlen vagyok?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5168 Dátum: 12 ápr 06, 23:46:05 »

És hanii nem hülye, bármennyire is próbálná akárki annak titulálni, nem szabad! Mosolyog
Senki sem titulálta annak, ő titulálta saját magát, vagyis csak próbálta megcáfolni hogy nem az. Nevet

Tabu, tabu, tabu a nevem! ikszdé
Ha ezt nem mondod, rá nem jönnek hogy a neved lenne vagy valami fura nick név becézés. >_<
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5169 Dátum: 12 ápr 06, 23:48:53 »

Nem, mert a nyomi Đestrimnek is ki van írva. xD

.. de van helyette egy menő botja.

Najó, a 3-as pont ma már kicsit túl sok volt nekem. ikszdé
Naplózva

Szeretet
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5170 Dátum: 12 ápr 06, 23:54:54 »

Eddig kicsit érdekelt mi az a 3-as pont de most.... akarom én tudni?
MIért, mi baj a neveddel? Engem is az igazni hív jóapám Lesütöttszemek
Naplózva

D3VON
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5171 Dátum: 12 ápr 06, 23:59:07 »

Hát ha eddig nem esett le, akkor jobb ha feladod ^^"
Ezek a pontok az általam előírt megtanulandó, fejlesztendő, mesterire fejleszteni kívánt készségek, melyeket hanii adott fel nekem. ^^
Naplózva

Room! Shambles!
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5172 Dátum: 12 ápr 07, 00:08:02 »

D3VON, miért tesz próbára mindenkit? Ki tudja, az Ő útjai kifürkészhetetlenek, nemde?
Minden teremtményének tudatot adott, hogy választhasson. Az emberek választottak, száműzötteké váltak vala.
Az angyalok legszebbike és legbölcsebbike fellázadt féltékenységében és magával vitte az angyalok közel egyharmadát, kiűzettek vala a mennyekből és letaszítottakká, bukottá váltak.
Azóta köztünk járnak, hogy megkísértsenek újból, hogy bebizonyítsák Ő tévedett és az ember nem érdemel különleges elbánást.

Hogy a cselekményben ki jó vagy rossz az csak mentalitás és nézőpont kérdése, viszont, ha ez a kettő kialakult akkor az alapján ítélődsz meg te is vala. Az Úr pedig csak a pártatlan aki felkínálja a választás lehetőségét és mivel mindenki neki tetszőt akar cselekedni ezért választ, nem ismerve fel azt a tényt, hogy az Úr sosem választott maga sem, tehát nekünk sem kell.

Mindegy, ez nagyon nem ide illik. (Ha akarod, akkor folytasd a vita topicban.)

Engem nem zavar, leléceltem abból a melóból, nagyon unalmas volt, amúgy sem voltam soha teljesen angyal és teljesen démon sem, egyensúlyra törekedtem mindvégig. Aztán egyszerű életre vágyva otthagytam a bizniszt és boldogan élek az asszonnyal meg a 3 kölökkel.
Az a bot csak egy sétapálca volt amúgy, alapból nem használok ilyesmit.

Ej, milyen sok új hozzászólás. Nevet
Naplózva

D3VON
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5173 Dátum: 12 ápr 07, 00:23:59 »

Hmm... jó meglátás, látom jártas vagy ezekben a dolgokban. Mosolyog
Hát... isten helyében én nem adtam volna választási jogot az embereknek, de lehet, hogy csak a sok-sok istenszerű anime/manga okozza ezt a látásmódomat. Te hogyan vélekedsz? Mosolyog
Naplózva

Room! Shambles!
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5174 Dátum: 12 ápr 07, 00:34:51 »

Meglátásom szerint álmos és fáradt vagyok, ahhoz, hogy ezt most kifejtsem.
Nem mondanám, hogy jártas vagyok benne.

Viszont valószínűleg ezért sem vagy az Ő helyében, hiszen aki prejudikál az nem lehet pártatlan és semleges szemlélő.
Mindennek megvan a saját szerepe ebben a kreált létben. Ha kategorizálni akarod őket, akkor már régen elbuktál.

Viszont én most búcsúzom, mert az asszonykám már vár egy másik világban.

Ma is sokkal gyarapodtunk. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins