24 nov 16, 06:27:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815819 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5070 Dátum: 12 márc 30, 13:08:01 »

Hehe nem rossz ötlet. Nevet "fuss át mielőtt elég a kötél" ikszdé Meg esetleg kimerhetünk egy kis lávát, kicsit várunk míg hűl aztán tartunk parázson járó versenyt. kacsint
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5071 Dátum: 12 márc 30, 13:17:25 »

Nekem is van egy jó ajánlatom: kirakok pár vulkáni kőzetet, és aki nem ismeri fel legalább a háromnegyedét, azon sötét mágia varázslatokat fogok gyakorolni. Ne Minagi csomagtartóján kelljen már. xD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5072 Dátum: 12 márc 30, 13:31:17 »

Strandbuli, ez is jöhet Nevet
Jó, a láva picit égeti a bőröm, de kit érdekel, regenerálódom. NEm tudom, ti mit paráztok itt miatta, most egy ksi magma, jaj-jaj. De nekem a holdas ötlet is tetszett, az is jó hely.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5073 Dátum: 12 márc 30, 16:23:48 »

STM: hát én ha nem vigyázok kigyulladhat a szőröm :/ de határozottan nem rossz ötlet a vulkán, a folyónál túl sok a hamu, igaz hogy puha, de semmi kedvem a hamus churroshoz ^^"

hanii: én nem ismerem a kőzeteket de ugye tudod hogy nem hagyom. ekkora lúzer én sem vagyok ikszdé majd ha el tudsz kapni. sőt még azután se ikszdé
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5074 Dátum: 12 márc 30, 17:07:54 »

Baachan, a két dolog, amit mutattál (a helyszínt és a vulkánt) nagyon szép. Nevet Remélem tia-chan is beleegyezik, hogy itt tartsuk meg, mert ez egy szép hely. Mosolyog
A démoncsaládoknál nincs olyan, hogy valakinek csúnya a bőre! >.<# Mindenki tökéletesen gyönyörű, mégse vagyunk egyformák. De persze a halandóknak vigyázni kell. Ördögi
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5075 Dátum: 12 márc 30, 19:05:29 »

Meg esetleg kimerhetünk egy kis lávát, kicsit várunk míg hűl aztán tartunk parázson járó versenyt. kacsint

Az ötlet jó, de ha megvárjuk hoyg kihül, az miért jó? Ennyi erővel a füvön is sétálgathatnánk xD A nem démonok meg vastag zonkit húznak vagy mittomén, megoldják. Kit érdekel? xD Tényleg, ők egyáltalán tudnak rendesen varázsolni?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5076 Dátum: 12 márc 30, 19:06:42 »

A démonok varázsolni? Hát persze! Szerintem hogy csináltam azt a kis kerted, amit STM tönkretett? xD
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5077 Dátum: 12 márc 30, 20:13:10 »

Az ötlet jó, de ha megvárjuk hoyg kihül, az miért jó? Ennyi erővel a füvön is sétálgathatnánk xD A nem démonok meg vastag zonkit húznak vagy mittomén, megoldják. Kit érdekel? xD Tényleg, ők egyáltalán tudnak rendesen varázsolni?
Nem teljesen hűl ki csak kicsit te buta. ikszdé Mert az nem parázson járás lenne akkor hanem láván járás ikszdé Meg a nem démoni eredetű dolgok nehezen bírják az ilyesmit rájuk is kell gondolni, még ha nem is tetszik. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5078 Dátum: 12 márc 30, 20:36:53 »

"...nem démoni eredetű dolgok..."
Ez milyen sznob beszólás volt. xD Láván járás sem rossz amúgy, ki kell bírni. Ördögi

Nem gond, ha nem ismeritek fel a kőzeteket, az nekem csak jó. Nevet De egy szarvast úgyse bántanék. Lesütöttszemek
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5079 Dátum: 12 ápr 01, 16:51:13 »

A nem démonok meg vastag zonkit húznak vagy mittomén, megoldják.

Szuper ötlet! Így nem csak a lábunk gyullad ki, hanem még a zoknijaink is tönkremennek. Mondjuk nekem van patám, ha akarom. És szerintem akarni fogom ikszdé nem pusztítom a zoknijaimat.
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5080 Dátum: 12 ápr 01, 16:57:57 »

Flexee, Ritli-chan jól mondta: a halandóknak mindegy. Ördögi De te nem vagy az, mivel a Démonok kiskedvence vagy. Mosolyog
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5081 Dátum: 12 ápr 01, 17:10:37 »

höhh nem csak azért. egy animágus mégsem sorolható egy szintre ilyen olyan emberekkel ^^"
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5082 Dátum: 12 ápr 01, 17:16:02 »

Nem értem a problémád xD Ha leég a lábad, úgy is csak kidobálnád a zokijaid, ezzel megspórolod magadnak. Nameg amúgy sem a halandók pihe-puha zoknicskájára gondoltam, hanem a lávakőből fonottakra -_-" xD Nekem nincs, mert minek, de aki ügyes, szerezhet xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5083 Dátum: 12 ápr 01, 17:18:35 »

Csak arra akartam célozni, hogy a vastag zokni nem sokat lendít szegény halandók helyzetén. Amúgy vannak egyáltalán köztünk halandók, vagy csak hiába jártatjuk a szánkat??!! ikszdé
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5084 Dátum: 12 ápr 01, 19:49:49 »

Nekem tetszik mindkét ötlet a piknik helyszínét illetően. Mosolyog Majd szóljatok, ha eldöntöttétek hol legyen, részemről mindegy.Nevet
De ha már forró parázson szeretnétek sétálni, akkor egy lávában való fürdőzés is számba vehető? Pojén
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins