24 nov 16, 05:42:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815647 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
M. Bogi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5055 Dátum: 12 márc 26, 12:07:43 »

Jut eszembe, Bogi, hogy állsz a küldetéssel?
Köszi a kérdést, sensei. Mosolyog Jól állok, most éppen a szörnyeket küzdöm le a vulkánnál. Gyengébbek, mint gondoltam. xD Na, de mennem kell, az egyik mindjárt megöl. >.<#
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5056 Dátum: 12 márc 26, 14:23:07 »

héjj Zizi, ha szabadságra küldtek, akkor gyere már le a kertbe Nevet és hozd azt a Creepert is ikszdé
ha esetleg ráérsz, egy ShikaFuujinos képet rajzolsz rólam? Nevet ha esetleg igen, rakok majd egy mintaképet ikszdé

STM-es kép az nagyon király lett ikszdé fél percig röhögtem legalább ikszdé most fáj a hasam Szomorú ikszdé
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5057 Dátum: 12 márc 26, 15:09:46 »

STM nagyon menő lett.... Amorf fekete izé + Sárkány + az pokémon, aminek tűz ég a farka végén + sütiszörny + Greed-sama...... Tipikus xD Am a hullákat a kiskorúak kedvéért nem rajzolta oda Zizi, igaz? xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5058 Dátum: 12 márc 26, 16:08:36 »

Örülök, hogy jó lett STM. ikszdé És igen. Ő most egy ork, sütiszörny, Greed, fürge gyík-krokodil, Charizard (tűzfarkú pokémon) keverék. xd

Ritli: mégis mit gondolsz?! Te vagy a démoni démonok legdémonibb démon királynője. Csak nem engedheti meg magának egy ilyen hölgy, hogy úgy nézzen ki, mint egy vértől megrészegült katona! ikszdé
Sabaku: talált! Nem lett volna szép látvány az a sok csontsovány félhulla, akik alig pislognak a fény után. Hümm-hümm

Flexee: megyek a kertbe! Rohanok! *.* És hozom Creepy-t is. xd Ami pedig a képet illeti rólad: már kiterveltem egy ördögi kompozíciót. ikszdé Lesz benne mágia is, meg minden. Hümm-hümm (meglepetés lesz, de írj privátot, hogy te mit szeretnél xd)
Viszont mivel olyan sorrendbe rajzolok, amilyen sorrendbe kaptam a felkéréseket, még előtted lesz 1-2 kép. Neeem
(de hamar meglesznek azok is xd)
Ui.: miért pityereg Anglia?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 16:09:18 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5059 Dátum: 12 márc 26, 16:15:16 »

köszönöm, küldtem is püt Nevet

azért mert "no hope, no love, no glory. no happy ending." Nevet lehet azért mert vége a világháborúnak, vagy azért mert Amerika elhagyta, de most visszatért Nevet *US×UK fan vagyok ikszdé persze mértékkel >.<#*

lesz egy két kép előttem? nembaj az, legalább megnézhetem ikszdé de ha esetleg elmondod kiké lesz, akkor pár órán belül sorra kerülök Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 16:16:27 írta ^^ » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5060 Dátum: 12 márc 27, 09:24:03 »

Ritli: mégis mit gondolsz?! Te vagy a démoni démonok legdémonibb démon királynője. Csak nem engedheti meg magának egy ilyen hölgy, hogy úgy nézzen ki, mint egy vértől megrészegült katona! ikszdé
Jajj hagyd abba a bókolást, még elpirulok. Pirul De amúgy igazad van, nem nézhetek ki akárhogy, rontaná a rossz híremet. ikszdé

Charizard fel sem tűnt nekem STM-en. ikszdé Azt láttam, hogy ég a farka, de hogy pont egy pokémon lenne. Hümm-hümm (bár én nem kedvelem Charizardot, nem lehetne inkább Charmander? Ohh My God)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 09:25:05 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5061 Dátum: 12 márc 27, 18:31:39 »

Nem, Charmander tré. MAx. CHarmeleon, de igazából ez a poekmon mindháromfejlődési szakaszban tré. BALBASAOUR POWA! Mondjuk Greeddé sem változnéák soha józanul, szóval mit tudom én.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5062 Dátum: 12 márc 28, 04:50:02 »

Nah gondolkoztam és mivel én is démoni gyermek vagyok, plusz elég jól elképzeltem, FÉLIG a kezembe veszem az irányítást. Én nagyon szeretek piknikezni, szerintem jó dolog ez az egész, ezért leírom mi jutott az eszembe.
Helyszín egy csodás erdő melletti tisztás, a közelben egy patakkal, képet nem tudok most mutatni, hogy képzeljétek el, mert még kómás vagyok, ahoz hogy keressek.  Nyelvesít
Vinnénk pléted, sokat, hogy mind elférjünk, vagy varázsolhatunk padokat a tisztásra, ha valaki nem akar a földön ülni. Mindenki aki akar, hozhat saját készítésű ételt, (de kérlek ne csak palacsintánt, tudom könnyű készíteni, de akkor is ikszdé) mivel van nekünk egy csodás veteményes kertünk heo-val, mi biztosítjuk a paradicsomot, paprikát, hagymákat, almát és egyéb zöldséget, gyümölcsöt. Friss fűszereket is hozhatunk, ha valaki vágyik rájuk, vagy esetleg anyámmal csinálhatunk roston sült hippit bazsalikommal (oregánóval), hogy mindenki megkostolja.
A legjobb az lenne, hogy délben délután piknikeznénk, és mielőtt lemenne a Nap, tüzet gyújtanánk és este sütnénk (anyám és én tuti) marshmallowt (májvacukrot, azt hiszem ez a kettő egy és ugyan az). A felnöteknek biztosítanánk alkoholt: bort, sört (főleg apámnak) és egy kis töményet is az esti órákra akár, na meg persze szódát, sima vizet. A gyerekek meg kapnának... Vizet. ikszdé Najó, még kapnak szörpöt és egyéb ilyesmit, még kitalálom, az enyémeim ihatnak fröccsöt nyugodtan. Nyelvesít

Tűz gyújtásnál én énekelni nem fogok... De ti nyugodtan. Nevet

Nagyon hülyén hangzik, kukába az egészet vagy tetszik nektek úgy az "alap" dolog és gondolkozzak el rajta még? Most megyek dolgozni, de ha eszembe jut valami később kiegészítem magam, vagy mondom heo-nak, aki szép költő megfogalmazásban továbbitja nektek.  Nyelvesít

Az idő pontot NEM találtam ki, még nem döntöttem el, ezért ez rátok hárúl, én ilyesmivel kicsit sem akarok foglalkozni.

Szerk.: Hogy miért halt ki a topic. Nos eltünt az újdonság varázsa. Nevet De szerintem csak azért mert most már kötelező 1,5 sort írni és az ilyen nem mindenkinek könnyű. Plusz személy szerint nekem nincs sok időm.

Zizi, nagyon jó lett szerintem Sabaku, hasonlít arra akit neki küldtem (egy csaj a férfi wc-ben szét lő mindenkit)... Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen gonosznak látod.

Dejó, hogy nekem nincs mesterem, túl tökéletes vagyok!  Kúl  Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 05:02:39 írta Minagi » Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5063 Dátum: 12 márc 28, 10:19:46 »

Én egyezek a terveiddel. :3 Egy patakkal szegélyezett tisztás nagyon szép hely lenne a piknikhez, de anyádéknak is tetszene? Még a végén felperzselnének mindent.
Majd mindenki mondja el, hogy mit szeret enni, hogy tudjam, milyen kaját kell hozni. Biztos, ami biztos, perec lesz. (Perec nélkül ki sem lépek a kastélyból. ikszdé) És egy rakás mályvacukor is, keksszel. Nevet

A másfél soros szabályt így sem mindig tartja be mindenki. ikszdé Mondjuk, a bevezetése előtt sem nagyon írtam annál kevesebbet, szóval nekem nem sok vizet zavar. ikszdé
Tényleg elmúlt az újdonság, de ha lenne téma, akkor szerintem duma is. Mindenesetre témaindításban nem vagyok jó. >.<#

Nekem nincs bajom Charmanderékkel.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5064 Dátum: 12 márc 28, 14:21:40 »

mivel van nekünk egy csodás veteményes kertünk heo-val, mi biztosítjuk a paradicsomot, paprikát, hagymákat, almát és egyéb zöldséget, gyümölcsöt. Friss fűszereket is hozhatunk, ha valaki vágyik rájuk, vagy esetleg anyámmal csinálhatunk roston sült hippit bazsalikommal (oregánóval), hogy mindenki megkostolja.

már szépen nőnek ikszdé de ma még meg kell locsolnom :/ elég száraz az idő ikszdé amúgy imádom a palacsintát az jöhet dögivel. meg lesz churros ikszdé hm churros~ tényleg páran még nem is találkoztatok velem.. végülis elzárkózva élek egy kertben ikszdé mondjuk szerintem csak nekem van agancsom...
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5065 Dátum: 12 márc 28, 17:11:02 »

Jó ötlet, nekem tetszik. Nevet És pont megfelelő lenne egy patak menti tisztás, mondjuk lávafolyó jobban tetszene, de mivel nem csak démoni party lesz, ezért a vízfolyással is beérem. Nevet
Én szendvicseket szeretnék vinni, azt az egyet tudok készíteni és anélkül nem piknik a piknik. Nevet Meg salit. Pattog Éss valaki hozzon nekem karamellás és csokis pudingot pls. Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #5066 Dátum: 12 márc 28, 17:54:45 »

De régen jártam erre! Lesz mit visszaolvasni.  Nevet

A pikniket pedig megtarthatnánk a hegyekben, egy vízesés tövében , egy napfényes tisztáson, az erdő mellett . Itt lenne elég hely, aki túrázni szeretne az is sétálhatna kedvére, ha pedig a démoncsaládnak köszönhetően túl forró lenne a hangulat, mindenki csobbanhatna egyet a hideg vízben. A napnyugtakor gyújtott tűz pedig alap. Anélkül nincs erdei  összejövetel.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 17:55:26 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5067 Dátum: 12 márc 28, 19:41:23 »

Lille, a szép, zöld rét azért nem jó, mivel mi egy démoni család vagyunk. Ha már azok vagyunk, akkor legyen a piknik, a hangulat, és a helyszín is démoni! Ördögi Persze a viselkedésben is ez az elvárás! A palacsintát én biztosítom sok-sok gyűlölet keretében. kacsint
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5068 Dátum: 12 márc 30, 09:20:20 »

Na erőt vettem magamon, hogy írjak ide. Lustaság powa. ikszdé Szóval...
ELLENZEM A MEZŐT ÉS A PATAKOT! ikszdé Ha patak akkor csakis lávából. Előnye, hogy szép, meleg és nem kell tábortűz. Elég fölé tartani a mályvacukros pálcát és egyből megsül. Meg a hippi is bazsalikommal (és oregánóval) Lesütöttszemek Továbbá nem kell kabát estére, ha behűvösödik és ha valaki rossz csak beletaszítom. Lehet benne fürdeni is. Az más tészta, hogy nem démoni származásúaknak ez "kissé" kellemetlen. ikszdé
Ha mindenképp természetet akartok, fákat és füvet, akkor mit szóltok >ehhez?<

De én személy szerint egy vulkán tetején szeretnék piknikezni. Lehetőleg működőnél, közel a kitöréshez (ha ilyen nem lesz mostanság mágia segítségével meg tudom oldani, hogy kitöréshez közeli állapotba kerüljön.) >Ilyesmi.<
Előnyei: - ua. mint a folyónak.
              - az izgalom, hogy kitör-e míg ott vagyunk.
              - Körbe lehet táncolni mint egy tábortüzet. (folyónál nem lehetséges Nevet)
              - ha kitör megcsodálhatjuk a tűzijátékot és a hamuesőt.
              - ha kitör tarthatunk versenyt, hogy ki tud megmenekülni.
              - egy természeti csoda (vagy katasztrófa? Hmm?), amit nem lát az ember minden nap. Örök élmény lenne. Nem úgy
                mint egy ócska patak...
Na? *-*

Amúgy mályvacukoooor. *-* A legcsodásabb dolog az univerzumban. :3

Szólottam~
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 09:22:56 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5069 Dátum: 12 márc 30, 12:49:30 »

Na ez még jobban hangzik. Nevet Kicsit ugyan morbid, de megszokható. Tudtam én, hogy egy vulkán pereme lenne a legmegfelelőbb.^^ Azt a programot kihagytad, hogy egy kötelet kifeszítünk és át kell sétálni rajta a láva felett. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins