24 nov 16, 04:49:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 335 336 [337] 338 339 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815248 alkalommal)
0 Felhasználó és 173 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #5040 Dátum: 12 márc 25, 09:52:33 »

Hát gyerekek, nem nagyon megy a topic... Stm -san sem sűrűn tekintbe, Ritli-sama sem..Szomorú minenki elfoglalt.. Vasárnap va a démonok is pihennek... már aki az.. picniccel semmi hír? mondjuk  a holdon kellene megtartani........ .......................................
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5041 Dátum: 12 márc 25, 09:55:28 »

A piknikkel kapcsolatos hozzászólásokat keresem, hogy most megtudjam, hogy mi az Isten van most. xD
Egyébként én meg beteg vagyok. =( Most szombaton sem mentem suliba (mert ugye volt tanítás), és szerdán megyek majd legközelebb. tegnap este 38,6 fokos lázam volt. :/
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5042 Dátum: 12 márc 25, 10:39:49 »

Ja igen, a jutalom: választhatsz, melyiket szeretnéd?
  • 1.) Egy új támadó varázslat
  • 2.) Kitűnő atlétikai támadó- illetve védekezőkészség

Nem rémlik, hogy választottál volna. Sly Ja, és akkor elmondom még egyszer, nem én hanyagollak el téged, hanem te nem vagy itt, és nem tudok neked feladatokat adni.Lesütöttszemek De akkor, itt egy közepes szintű feladat: a Holtak Erdejének közepén van egy kb. 4000 m magas hegy. Azt a hegyet egy tű hegyén egyensúlyozva vidd el a Lávatengerhez. A hegy egyszer sem eshet le a tűről, mágia és közelharc megengedett. Sok szerencsét!
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5043 Dátum: 12 márc 25, 10:43:43 »

Hú, bocsi. >.<# Egyébként a 2.)-t választom. Mosolyog
A feladatot elvállalom. Indulok is, csak arok még annyit, hogy meg legyen az 1,5 sor. smirksweat A lávatengernél mit csináljak a heggyel? Dobjam bele?
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5044 Dátum: 12 márc 25, 10:56:11 »

Nem. A közepéből emelj ki egy kőtálcát, amire rárakod a hegyet. De vigyázz, mert ezt a lávatenger szörnyei nem fogják díjazni, és mindenképpen megpróbálnak majd megölni. Fekete mágiában nagyon jók, de ez neked nem nagy falat [igaz?]. Lehetőleg éld túl, mert látom, még kicsit hiányos a tudásod a védőbűbájok terén. Ha visszajöttél, ebben segítek neked.Mosolyog
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5045 Dátum: 12 márc 25, 11:43:13 »

Az új edzésed most is folyamatban van, ha nem vetted volna észre xD Éppen azt tanulod, hogy hogy ne fordulj fel nélkülem xD Ha túlélsz pár napot/hetet akkor majd fogalkozom veled.... És vigyázz a lápi amorf izékkel.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5046 Dátum: 12 márc 25, 17:19:10 »

most minek írjam le 10.nek, hogy alig van élet?? hopp leírtam

szerintem elment az embereknek a kedve a 1,5 soros szabály miatt, sokan még a 4 szavas szabályt sem képesek betartani, itt meg alig lehet 1,5 sornyi hülyeséget összehordani, mindenesetre nekem sikerült.

Sabaku régebben nekem is írt, ma meg törölgethetem  a régi leveleket, mert a postám 95%-a betelt ikszdé
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5047 Dátum: 12 márc 25, 19:43:40 »

A portrékat kicsit hanyagoltam, de Sabaku, alias Hell-chan kész lett! Nevet (a többi is jön lassan)
http://kepfeltoltes.hu/120325/sabakusbadass_www.kepfeltoltes.hu_.png
Éppen egy rakoncátlan rabot fenyít, az ő labirintusos börtönében. xD

Ja és Heooo! Sensei! >.<#
Az volt, hogy ellátogattam a felszínre ahol láttam, hogy a Barátok Köztös Tildát éppen Pali rabolja el, hogy hazavigye Vilibához, hogy főzzön neki paprikást. De ez nem lényeg.
Juli éppen bontotta ki a postáját, amikor előugrottam az egyik kukából, a postaládák mellett, és leütött táskával. Aztán hallottam, ahogy valami azt mondja, hogy "Ssssssss..." és körülnéztem, és ezt találtam.
Hazahoztam! Megtarthatoooom? >.<#
Különleges képessége: fel tud robbanni!!!
Ja, és azért szőrös, mert Vilibá bajszából, és törkölypálinkából született.
(csak próbálok témát teremteni xD)
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5048 Dátum: 12 márc 25, 19:50:58 »

Hát ez nagyon pro lett, Zizi xD Látom, a képzelőerőből nálad sincs hiány... Amúgy mi az a villám(?) a szemem alatt? Le is mentettem.
Az az izé meg, amit találtál, kísértetiesen emlékeztet egy bizonyos kék sütiszörnyre.... bár ő nem tudom robbban-e Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5049 Dátum: 12 márc 25, 19:58:28 »

Már csak ezért az örült agymenésért cserébe is megtarthatod amivel feldobtad az estémet, így két zh között. Nevet
A portré tényleg elég "badass", bár azért egy dologba belekötnék, igazából inkább csak észrevétel lenne.
Csak én vagyok ilyen furcsa ember vagy tényleg senki nem látja, hogy az illető elvileg nő?  Gondolkozik

Egyébként piciny tanítványom, jövőhétre készen van a saját házikód, ott pedig annyira lehetsz szabad és ördögi amennyire csak akarsz, sőt azt viszel oda amihez kedved szottyan.  Mosolyog
Kivételek a család tagjai illetve bármi ami hozzájuk kötődik, lehet az pet vagy tanítvány vagy bármi egyéb személyes tulajdon. ikszdé

Addig is szabadságon vagy, úgyhogy mindenféle tréning alól felmentelek, menj üdülj vagy tudom is én. ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Zizi100
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5050 Dátum: 12 márc 25, 20:01:45 »

Nincsen hiány hát naná! Nevet Az a villám?! Hát, ugye Hieinek is rajzoltam olyat. Úgy gondolom, hogy a bukott angyalok esetében valamilyen jel jelenik meg az arcán, jelezve, hogy ő eredetileg angyal volt, ami aztán jó sok generáción át öröklődik. Minden démonnak más jele van. Pirul (tényleg el van szállva a fantáziám xd)
Amúgy, bocsi, ha sokszor nem néz ki nőnek, egy nő, de bevallom, nőket soha az életben nem tudtam rajzolni! xD

Az az "izé" pedig egy játékban egy ellenséges szörny. (az van az avataromon és az alámon is az van, csak eredetibb kinézetbe xd) De, így szöszösen annyira cuki, hogy inkább megszelídítettem.  Pirul
És ő nem szereti a sütit! Salátát, faforgácsot, és szénport eszik vízzel áztatva. Esetleg még almát. Durci

Heo! Örülök, hogy felvidítottalak! Nevet Köszönöm! Pirul De ugye közel lesz Flexee istállójához a házam? >.<#
Ezt a nő, nem nő dolgot ugyanebbe a hozzászólásomba, fentebb lásd, hogy miért is ilyen férfias. xD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 20:02:51 írta Zizi100 » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5051 Dátum: 12 márc 25, 20:16:36 »

Ott lesz ahol szeretnéd, úgyhogy igen. Így legalább a közelben maradsz, ha kellene egy csicsk... ööö... mármint egy hűséges segítő. ikszdé

Én is nagyon örülök neki. Látom ezt a sorozatfüggőségedet még mindig nem hagytad el. Nevet Na nem mintha kellene, de azért szerencse, hogy a füled nem Sharingan. Nevet

Jó pihenést prücsök! ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5052 Dátum: 12 márc 25, 20:25:40 »

Ez nagyon jó lett Zizi!:) Első ránézésre azt hittem, hogy rövid tüsi haja van.Nevet bár Sabakut elképzelve, én még tettem volna oda néhány letépett végtagot. De így is pro lett. kacsint
Az a zöld vacak meg nagyon aranyos.** Ilyesmit én is szerzek..

Jut eszembe, Bogi, hogy állsz a küldetéssel?
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5053 Dátum: 12 márc 25, 22:09:21 »

Hát, nem függök sok sorozaton, de a Barátok köztöt speciel eléggé követem! (bár igaz mostanában nagyon elborult lett xd) Ja, és köszi! Pirul

Amúgy elkészült STM a kis alaktalan. xD
Éppen el akarják venni a sütijét azért ilyen durca. Hümm-hümm És azért néz ki így, mert ahogy írta: alaktalan, azzá tud változni amivé csak akar. xD

Kallen: gondolkoztam, hogy rajzoljak -e Sabaku mellé hullákat, de inkább ilyen lett. (milyen szépen érveltem... xd)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 22:11:06 írta Zizi100 » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5054 Dátum: 12 márc 26, 08:45:08 »

Trolololo ikszdé STM nagyon állat lett, pont így szokott kinézni mikor túl sok sütit eszik és "megrészegül" tőle. Olyankor nincs rendes alakja csak ilyen összevisszaság. >.<#
Meg persze Saba-chin is menő. :3 Én bezzeg nem tűntem ilyen gonosz őrültnek a portrémon. Ohh My God Lehet épp visszafogtam magam, a kép kedvéért? Gondolkozik
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Oldalak: 1 ... 335 336 [337] 338 339 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins