A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4785 Dátum: 12 márc 14, 20:03:33 » |
|
LOL William Levy-ért a szobatársam is odavan. Nekem annyira nem a zsánerem. Amúgy egy emberből is lehet démon nem? Ha pokolra jut, és ott rádolgozik egy kicsit~ feltételezem. Vagy? Zizi, tök profi vagy paintben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4786 Dátum: 12 márc 14, 20:04:57 » |
|
A csuda vigye el hogy nekem már semmit sem szabad. De ha egy démonherceg se fog megfelelni az elvárásaidnak? Mondjuk amúgy se mennék hozzá jókhoz. Nem úgy mint Minagi nővérem, akit maga a fény megtestesítője vett el. tiachan, az nem ilyen egyszerű. Démonnak születni kell.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4787 Dátum: 12 márc 14, 20:10:27 » |
|
Szerintem is lehet emberből démon.. pl emberből hollow , vagy pedig emberi lélekből démoni..( soul eater) így nem lesz nehéz.Mi is a küldetés ????
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4788 Dátum: 12 márc 14, 20:16:07 » |
|
A démonok nem holmi béna hollowok, csúnya amorf csápokkal,meg mindennel -_-" a démonok okosak is, nem csak össze-vissza ugrálnak meg vagdalkoznak. emberből démon? hát...max. valami teszkó gazdaságos, igazinak születni kell, ha jól tudom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4789 Dátum: 12 márc 14, 20:28:07 » |
|
Hát, ez az egyik lehetőség, ha démonnak születsz. Az igazi prók angyalként kezdik. Hogy egy embernek sikerülhet-e, az jó kérdés. Az amorf csúnya csápok meg tök hasznosak. A "heo jó-e" téma szerintem lerágott csont, de gondoljatok, amit akartok. Szerintem ő simán titulálható démonnak, végülis, ő a fény ide meg oda hurcolászó, aki leugrott az égből, és itt is ragadt. Oké, angyal nem volt, bevallottan, de hát ez van. Gonosznak lenni meg nem követelmény, csak a "f*ck the system" hozzáállás a magasabb régiókkal szemben. Bár még az sem feltétlenül. A házasásga, meg az, hogy itt maradt, eléggé erre vall. batai, ügyelj a másfél soros szabályra. Aki démon akar lenni, csak meg tud tölteni annyit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 20:31:09 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4790 Dátum: 12 márc 14, 20:32:14 » |
|
Áh, akkor majd rajzolgatok! Csak várj, Sabaku! Amúgy Ritlibe már belekezdtem! A-chan: Gazdi, köszi! Heo csuklyáját úgy magyarázom, hogy ugye ő írta, hogy fényből készíti. És én úgy gondoltam, hogy olyasmi lehet, mint a fényre sötétedő szemüveg, csak ez pont akkor sötétedik be, ha kevés a fény. xD STM: szerintem heo se nem démon, se nem angyal. Ő csak simán a fény őrzője. xD De, majd megkérdezzük őt, hogy ő minek gondolja magát.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4791 Dátum: 12 márc 14, 20:43:22 » |
|
Ritli-baa: a második férifiállat nem is rossz... Nekem bevallom az első nagyon tetszik. *0* Ha nem lenne Hiei-sama... De persze Hiei-sama 1000x jobb. :3 De ha egy démonherceg se fog megfelelni az elvárásaidnak?
Természetesen megfelel ha elég démoni és úgy vélem megérdemel téged. Persze erről nehéz lesz meggyőznie. Hát, ez az egyik lehetőség, ha démonnak születsz. Az igazi prók angyalként kezdik. Hogy egy embernek sikerülhet-e, az jó kérdés. Hiei-sama úgy kezdte. Embernek is sikerülhet, el tudom én intézni. De egy igen fájdalmas folyamat. Ha kiképzed batait talán alávetem a rituálénak. Ha méltó. De persze kérdés, hogy túléli-e illetve nem roppan-e össze az elméje a kíntól.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4792 Dátum: 12 márc 14, 20:55:22 » |
|
Apropó, macska... Néhány napja olyan valamit találtam itt olvasni, hogy megfeledkeztél a saját gazdádról. (Csak nem reagáltam rá, mert nem voltál itt.) Hogy is van ez? Oké, hogy nem vagyok valami megjegyezendő létforma, de azért mégis...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4793 Dátum: 12 márc 14, 21:25:23 » |
|
Egyébként unalmamba, meg, hogy gyakoroljam a medvék rajzolását, mert már rég csináltam, lerajzoltam heo-t fényőrző ként a medvéivel. xD Ő... a lábai kicsit rövidek lettek, meg az árnyékok is rosszak, csak gondoltam megosztom. xD Jó lett a rajz Zizi. A fekete maci továbbra is extra cukiság. :3 De heot ha már fényhozó vagy mi, fehér csuklyában képzelném el. Bár lehet, hogy új családja kedvéért öltött feketét. Zizi: tök jó a rajzod, főleg heo-toosan xD engem is *o* tök jó lett a botja,meg a csuklyája is. mondjuk a feketén kicsit meglepődtem, de már látom, ő is kezd eldémoniasodni.
Mondjuk amúgy se mennék hozzá jókhoz. Nem úgy mint Minagi nővérem, akit maga a fény megtestesítője vett el. A "heo jó-e" téma szerintem lerágott csont, de gondoljatok, amit akartok. Szerintem ő simán titulálható démonnak, végülis, ő a fény ide meg oda hurcolászó, aki leugrott az égből, és itt is ragadt. Oké, angyal nem volt, bevallottan, de hát ez van. Gonosznak lenni meg nem követelmény, csak a "f*ck the system" hozzáállás a magasabb régiókkal szemben. Bár még az sem feltétlenül. A házasásga, meg az, hogy itt maradt, eléggé erre vall.
Heo csuklyáját úgy magyarázom, hogy ugye ő írta, hogy fényből készíti. És én úgy gondoltam, hogy olyasmi lehet, mint a fényre sötétedő szemüveg, csak ez pont akkor sötétedik be, ha kevés a fény. xD STM: szerintem heo se nem démon, se nem angyal. Ő csak simán a fény őrzője. xD De, majd megkérdezzük őt, hogy ő minek gondolja magát. Először is mind menjetek el a búbánatos frászkarikába csavart fészkes nyavalyától gyötrődő mari néne... rózsát szedni! Hajnalhozó vagyok, tessék végre megjegyezni! Mondjuk a virágért plusz pontot adok, szóval most nem szidlak le, az megmarad akkorra amikor visszatolod a képed a következő tanításra. Egyébként meg úgy látszik túl sok a szabadidőd, ha portrékat készítesz mesteredről. Ezentúl keményebb leckék várnak rád. Mondjuk a bot nem tudom, hogy honnan jött... A csukját és magát a köpönyeget (csuhát) Ritli-samatól kaptam, gondolom már érthető, hogy miért is fekete. (Legalábbis az asszony azt mondta tőle van.) Nem testesítem meg a fényt, csak ajándékba vittem nektek, de vannak még akik sötétségben maradtak... Szerintem is le lehetne koccanni rólam, főleg mivel az egy privát terület, ráadásul csak Mini-channak van fenntartva. Ezt te sem gondolod komolyan, mint már mondtam ezt a ruhát nem én csináltam, szóval nem is vállalok érte felelősséget. Így igaz mindkettő felett állok, igazából nem. Félig meddig mindkettő vagyok, bár szárnyaim és glóriáim nincsenek, de kétségtelen, hogy egykoron angyalként is ismertek, legszebbnek és hozzá legközelebb (Ő kit nem nevezünk nevén... mert nem tudjuk. ) állónak. Ugyanakkor nem szívlelem a gonoszságot sem, bár elfogadom szükséges létezését. Én vagyok a közép út, én vagyok Batman. Nem dehogy, én vagyok a realitás.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4794 Dátum: 12 márc 14, 21:37:55 » |
|
Nem úgy mint Minagi nővérem, akit maga a fény megtestesítője vett el.
Tudod az alvilágban untam hogy minden olyan piros. Kellett valami új dolog, és akkor lépett közben heo, ki a hajnalt hozta ... és egyik dolog követte a másikat. (Legalábbis az asszony azt mondta tőle van.) Kend rám... azt se tudod kitől kapsz ajándékba értékes köpenyeket... -.-' És nem én mondtam, egy levél mondta ami a mamitől jött "A leggonoszabb uralkodótól. Te, aki ellopta leányom szívét (amiért egyszer meglakolsz) üdvözlés képpen egy varázserővel felruházott köpenyt kapsz tőlem, hord egészséggel... vagy légy óvatos vele. "... csak Mini-channak van fenntartva.
Csak az enyém vagy!!! ...én vagyok Batman. (Mint Sheldon, I'm Batman. ) Lányom, a második, az nem az igazi, kis puhány gyerek, akkor már inkább az első kép amit anyám mutatott. hát...max. valami teszkó gazdaságos, igazinak születni kell, ha jól tudom.
Ezen nagyot nevettem, Tesco gazdaságú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4795 Dátum: 12 márc 14, 21:41:18 » |
|
A nevem Heosphoros más néven hajnalhozó, a barátaimnak csak heo. Nevem célja akkor vált világossá előttem amikor elvittem a felkelő Nap első sugarait a pokolba, hogy kimutassam a mennyben élők baráti szándékát a Démonkirálynak és annak családja felé. Ám ekkor váratlan dolog történt velem, miközben átadtam az ajándékot annak fényében megpillantottam a csodás démonhercegnőt és életemben először hazudtam. Azt mondtam a démonkirálynak, hogy a fényért cserébe az idősebbik lánya kezét kérem. Persze ő azonnal átlátott a hazugságomon, de tudta, hogy jó kezekben lesz leánya egy olyan embernél aki képes érte hazudni. Így hát elvettem Mini-chant és három gyermeket nemzettünk.
Foglalkozásom szerint én vagyok a fény őrzője és a gyógyító lángok megalkotója. Két hűséges állatommal Arth-al és Ursus-al járom a csillagok ösvényeit, hogy újabb és újabb csillagok fényeit tanulmányozhassam. Szabadidőmben három gyermekemet taníttatom a démonképző iskolában valamint tanítványomat oktatom a fény útjának mibenlétéről. ...
Te vagy a fényhozó, úgyhogy hallgass! Amúgy mondtam én hogy a családja kedvéért öltött feketét. Amúgy arany-fehér Elvis ruhában jár. Legközelebb abban rajzold le. Mini szívem előző hsz-t nem idézünk. Mondtam én, hogy az első jó. *-* So sexy. :3 Tudtam, hogy egyet értesz.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4796 Dátum: 12 márc 14, 21:43:33 » |
|
-.-' Ez normális idézés volt, nem beszólni. Komolyan eltudnád képzelni rólam hogy engedném hogy Elvis ruhát hordjon? Abban a pillanatban égetném le róla... oszt marad pucér. Naná hogy egyet értek, ez nem volt kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4797 Dátum: 12 márc 14, 21:51:13 » |
|
Tudod az alvilágban untam hogy minden olyan piros. Kellett valami új dolog, és akkor lépett közben heo, ki a hajnalt hozta ... és egyik dolog követte a másikat. Kend rám... azt se tudod kitől kapsz ajándékba értékes köpenyeket... -.-' És nem én mondtam, egy levél mondta ami a mamitől jött "A leggonoszabb uralkodótól. Te, aki ellopta leányom szívét (amiért egyszer meglakolsz) üdvözlés képpen egy varázserővel felruházott köpenyt kapsz tőlem, hord egészséggel... vagy légy óvatos vele. " Csak az enyém vagy!!! (Mint Sheldon, I'm Batman. ) Aztán hirtelen lett három gyerekünk is, a többi már történelem... Ez a levél nem rémlik, de így utólag is köszönöm mindkettőtöknek. Bizony az vagyok. (Ezt Mini-chan programozta belém... Dehogy. Imádlak! ) Az is maradok. Nekem is az jutott eszembe. A nevem Heosphoros más néven hajnalhozó, a barátaimnak csak heo.
Te vagy a fényhozó, úgyhogy hallgass! Amúgy mondtam én hogy a családja kedvéért öltött feketét. Amúgy arany-fehér Elvis ruhában jár. Legközelebb abban rajzold le. Khm, mi is van ott áthúzva? Ez az Elvis ruha a mániád. Hiei is ilyet hord, ugye? Na jó ez túlzás volt, beismerem. De engem se zaklass ilyesmivel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 21:56:40 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4798 Dátum: 12 márc 14, 21:57:22 » |
|
Mitől van hajnal? Attól, hogy megjön a fény. Ez az első fény a hajnal. Ha te hozod a hajnalt, mit hozol? A fényt. Amúgyis te vagy a hajnalcsillag. Ergo, te vagy Phos...* Vénusz. Ergo, nő vagy *De ez amúgy is bevallottan vagy, hiába nem használod a neved.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 22:04:14 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4799 Dátum: 12 márc 14, 22:02:06 » |
|
Hát áthúztam valami fura szöveget. Elgépelted véletlenül a fényhozót. Amúgy Hiei nem hord Elvis ruhát neki ennél jobb az ízlése. Általában menő páncélokban jár, meg más király fekete cuccokban. Ilyesmiben pl: http://oyster.ignimgs.com/ve3d/images/01/85/18592_normal.jpg (itt kiment sétálni a kertbe) Komolyan eltudnád képzelni rólam hogy engedném hogy Elvis ruhát hordjon? Abban a pillanatban égetném le róla... oszt marad pucér. Naná hogy egyet értek, ez nem volt kérdés. Te kis perverz. Amúgy... jahh simán el tudom képzelni. Helyes. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 22:02:44 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
|