^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4755 Dátum: 12 márc 14, 16:19:00 » |
|
ááá segítség ugye már 1,5 éve röpizem és most a közép-haladó csapatban vagyok, de mostanra már kell a haladóba egy feladó. nos engem iylesfélének képeztek ki, de nem mondhatnám, hogy húdeügyesvagyok, elmenni elmegy, de... nos mostanában a keresztanyukám igen unszol, hogy menjek én feladónak oda. mondom nem. és elkeztdünk tesi óra közepén vitatkozni. most meg jön haza anya, hogy te, lehet hétfőn már menned is kell edzésre. mondom WTF?? T_T nem, nem.. nem akarok versenyekre járni és nyilvánosan leégetni magam, totál nem illek a haladók közé, de elvileg a tanár fel fog keresni T_T szerintem szünetekben elbújok vagy nem tudom, de semmi kedvem Dberecenig menni pár meccs miatt O.o ez nem szarvasnak való. sensei! mi az hogy Ritli chan?? ezt hogy hagyhatod?? valami mágia kéne, hogy elfelejtsék, hogy betegyenek a csapatba T_Tsensei taníts meg egy iylet kérlek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 16:21:54 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4756 Dátum: 12 márc 14, 16:19:40 » |
|
Uhh tia ha nem szólsz fel se tűnik. O_o Batai neked csak Ritli-sama! Amúgy már nem majdnem-tanítvány hanem teljesértékű-tanítvány azt hiszem. batai ez szép és jó, csak sajna ha itt beszélnénk meg a mindennapi dolgainkat a duma topic tényleg teljesen kiveszne. És ezt senki se akarja. Na jó igaz, hogy pár hsz erejéig jöhet ide is az off főleg ha valamilyen itteni témához kapcsolódik, de azért túlzásba nem kell esni. Pl egy hsz amiből egy szó se "illik" ide csak duma topic tartalmú az egész akkor az menjen oda. Nem célunk a DT megölése. Flexee mondd tisztán, érthetően és ellenvetést nem tűrően az arcukba a tényeket. Nem kényszeríthetik rád ha ennyire nem szeretnéd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 16:21:29 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4757 Dátum: 12 márc 14, 16:23:13 » |
|
megpróbáltam, de a keresztanyámnak nem szerepel a szótárába az ellenvetés kifejezés T_T ráadásul hétfőn este vannak edzések... fene akar hatkor is suliba járni >__> ígyis benn szoktam lenni hétfőn kedden meg szerdán elég sokáig
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 16:23:48 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4758 Dátum: 12 márc 14, 16:39:08 » |
|
Hát figy ártani nem árt ha jársz. Sőt. De ha tényleg ennyire ellenedre van akkor próbálj iszonyú béna lenni. Lehet úgy döntenek mégse kellesz a csapatba.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4759 Dátum: 12 márc 14, 16:42:08 » |
|
Tényleg teljes értékű? Csak átaljából olvastam vissza, úgyhogy ha tényleg így van, akkor ezennel bocsánatot kérek bataitól. Flexee, ne hagyd, hogy elnyomjanak. Annyi választási lehetőséged csak van, hogy ne kényszeríthessenek. Én sokszor inkább ellenvetés nélkül belemegyek dolgokba, utána meg rettenetesen haragszok magamra. Amit meg Ritli mond, nem hülyeség. Ha mégis beválogatnak, próbáld ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4760 Dátum: 12 márc 14, 16:58:28 » |
|
ne haragudjatok, de ez nekem pont duma topic szagú mindennapi téma én mégis le vagok szólva, amit nem értek. ne értsétek félre mert engem nem zavar, de ha belém harapnak,énis harapok. egyébként bocsánat és akkor a helyes megnevezéd San lesz
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4761 Dátum: 12 márc 14, 17:03:56 » |
|
Tegnap (vagy mikor) én Boginak szóltam be emiatt ne értsd félre batai nem te vagy kiszemelve. Flexee hozzászólása is pont oda való volt, de nem volt kedvem még egyszer elmondani az előzőket, nem vagyok modi nem fogok két hsz-enként népet fenyíteni. Amúgy bocs nem látom konkrétan hol voltál te leszólva? ... ja megvan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 17:04:28 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4762 Dátum: 12 márc 14, 17:12:28 » |
|
tia, batai a teljes értékű tanítványom mióta felkért mesterének, a próbán csak az múlt, az is marad-e, vagy ez a megtistelő cím átmegy posztumusz dologba. De már Ritli-himével is letisztáztam. A "Ritli-chan" dolgot amúgy azért néztem el, mert az ő dolga, hogy kezeli, vagy mivel torolja meg, de msot esik le, hogy valakit lechanozni, akit én himézek, tiszteletlenség velem szemben is. Bocs batai, de a "sama" neked minimum vele szemben. Ha nem teszed meg, meg kell, hogy büntesselek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4763 Dátum: 12 márc 14, 17:22:12 » |
|
meg mondom őszintén, 22éves vagyok, kötve,hiszem hogy,Ritli-sama vagy bár ki is sokkal idősebb lenne, ezért mertem,de mivel hierarhia van ezért meghajolok, és monden feljebb valómat próbálom tiszteletéhez méltóan neveuni, mesterem vétkeztem és vállalom a büntetésrm bármi is legyen az.:p
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4764 Dátum: 12 márc 14, 17:30:09 » |
|
Ritli-sama 1 hónap múlva 23 éves szóval... egy iciripicirit idősebb vagyok. De nem a kor miatt. Elvileg én vagyok a démonkirálynő itt vagy mi, szóval kijár a tiszteletteljes megszólítás. Most mondanám, hogy nyugodtan chanozz de mi lesz akkor a hírnevemmel? Így is már mindenki szerint elpuhultam és kiveszett belőlem a gyűlölet... Csak sütit sütni vagyok jó. Hol marad a káosz és a szenvedés?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 17:30:40 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4765 Dátum: 12 márc 14, 17:33:39 » |
|
Ritli koráról nem illik beszélni, de egy vagy két számjeggyel szerintem több. Ezt a huszonhárom hülyeséget nehogy elhidd, csak szépítgetni próbálja a dolgokat a démonnagyi. Én többszázmillió éves is lehetek. Szavanna meg nyanya. De amúgy sem csak az életkorokon múlnak az ilyen megszólítások, tényleg inkább udvariassági formulák, vagy a hierarchiával függnek össze egyszerűen. A büntetés nem szükséges, hiszen, a véleményed felvállalásával, és ellenérzéseid tisztázásával, de elfogadtad, amit mondtam. Igazából ezt így is vártam el. AMúgy akarsz valami edzést? Ha igen, később egy alkalmas időpontban felkereslek, kitaláltam neked pár dolgot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 17:35:20 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4766 Dátum: 12 márc 14, 17:34:29 » |
|
Dehát itt mindenki legalább 400 fölött van. Démonlét forever. Nekem is csinálsz sütit? *.* Te sütöd a világ legfinomabb mérgező sütijeit a világon.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4767 Dátum: 12 márc 14, 17:39:11 » |
|
Amúgy igen, 23 csak a kinézetem. Valójában több száz éves vagyok. Vagy még több. De a pontos érték titkos. (Úgy érzem amúgy magam, mintha én lennék Malice Do'Urden anya. Na jó igazából Baenre anya jobban illene hozzám rangra, de ő már olyan vén, hogy megszottyadt sötételf létére. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4768 Dátum: 12 márc 14, 17:40:33 » |
|
köszönöm STM-san.Ritli-sama nem akarom hogy a tekintélyed oda vesszen, azért beválalom hogy megkóstolom a mérgező sütid. STM-San minnél hamarabb madara akarik lenni, tehát edzenék bármikor .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4769 Dátum: 12 márc 14, 18:16:05 » |
|
batai ne aggódj, itt simán vannak idősebbek nálad. Dehát itt mindenki legalább 400 fölött van. Csak a saját családod nevében beszélj hanii. Mi nem vagyunk olyan vének, mint ti. Nekünk nem kellenek megtévesztő mágiák, hogy fiatalnak és gyönyörűnek látszunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|