24 nov 16, 04:32:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 314 315 [316] 317 318 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814944 alkalommal)
0 Felhasználó és 169 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4725 Dátum: 12 márc 13, 19:32:02 »

Az Indiai fekete sárkányoknak csak a szájuk nagy. Nevet Valójában csak azért tűntem el, mert megállt mellettem egy busz, tele pajkos, alulöltözött pompomlányokkal, és megkérdezték, hogy nem szórakoztatnám e őket a hosszú út során. Hát de.
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #4726 Dátum: 12 márc 13, 19:38:10 »

Igazad van sempai. Bocsi. Szomorú
Ha élnek nincs gáz? És szabadnapom van? Háháhá!!! Ennek örülök.  >.<#

Ritli: Köszönöm!  Pirul Talán megrajzolom őket úgy is, hogy nincsenek kikészítve. ikszdé Amúgy ezek a medvék mágikus erővel is bírnak! o.O A szemükről lehet tudni, hogy melyik milyet. xD Arthnak sárga szemei vannak, és villámot szór, Ursusnak pedig kék szemei vannak és a talajban lévő vizet irányítja.
(remélem nem off, hogy saját kis lényeket gyártunk ebbe a félig szerepjátékos témában xD valamint remélem heo-t nem zavarja, hogy képességeket és külsőd adtam a maciknak ^^)
Tényleg, ez a téma mondhatni egy szerepjáték, hogy megismerjük egymást? Hmm...
Vagy csak én vagyok ilyen retard, hogy ezt nem értem? smirksweat
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4727 Dátum: 12 márc 13, 19:38:18 »

Kallen-chi:
 meg kell erősödj, ha már a szolgám vagy. ott az a böhöm vulkán, abban él egy csomó tüskés-karmos-fogas teknősszerűség azt ha már le tudod vadászni, fogalalkozom veled. ja, és amúgy a lávatóban él, szal remélem mártűzálló vagy, ha nem..... inkább kergesd Ritli pulijait xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4728 Dátum: 12 márc 13, 19:42:34 »

A család kortól függetlenül bárkit szívesen lát, amit mi ajánlunk az egy baráti közösség, jó hangulat és egy hely ahol életre szóló, de legalábbis baráti kapcsolatokat építhetsz ki más fórumozókkal.
Jól gondolod tanítványom. Hogy a fent leírtakat milyen módon hajtod végre az csak rajtad áll.

A macik mindig mások, attól függ milyen személlyel állnak szemben. Még szép, hogy van saját erejük, ha képesek engem követni a csillagok útján, bár ezt már kifejtettem.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #4729 Dátum: 12 márc 13, 19:47:04 »

Tűzállóság? Hajjaj, nem is tudom, hány emberöltővel ezelőtt tanultam..Nevet Nekünk kis korban tanítják az ilyesmit.··
Rendben, még az este folyamán kimegyek megfigyelni őket. Hozzak valami szuvenírt, esetleg? Hümm-hümm
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4730 Dátum: 12 márc 13, 20:02:35 »

Na, akkor jó. Teknősöm  már van pár, de ha már arra jársz, és túléled a teknőst, akkor nézz el a keleti erdőbe, ott van egy barlang. Abban él egy böhöm medveszerűség, ide éreznia  szagát, szal fürdesd meg, légyszíves xD vagy ásd el jó mélyre, nekem tök8.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #4731 Dátum: 12 márc 13, 20:17:01 »

Ahha... azt lehetne, hogy mielőtt elásom, elnyisszantom a torkát? Csakhogy ne okozzon a továbbiakban problémát. smirksweat egyébként mekkora ez a maci? Nagyobb, mint anno a dínó-elefántok voltak?
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4732 Dátum: 12 márc 13, 20:31:08 »

Ha jól látom az 1,5 soros szabály csapott le reánk. Nevet De sebaj. Most a bioszt tanulom, holnap (pont az utolsó napon :/) írunk a házi verébből, füsti fecskéből, házi egérből és a vándorpatkányból...annyira nincs hozzá kedvem. Szomorú De hát muszáj...
Egyébként a mai napon teli volt idegességgel: a macskánkon van valami dudor, a hasán. Ma akartuk vinni állatorvoshoz, de nem jött haza, így nem vittük el. De a hülyéje pont akkor érkezik meg, mikor már telefonáltunk, hogy nem tudjuk vinni. -.-" De a lényeg, hogy holnap visszük, és ma meg valószínűleg holnap is rohadtul ideges leszek. Bevallom, bőgtem egy sort, amikor hazajöttem, és láttam, hogy a dudor még nagyobb lett. Sír De áá...annyira ideges vagyok. >.<#
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #4733 Dátum: 12 márc 13, 20:36:01 »

Medvéket nem tetszünk bántani, medvéket békén tetszük hagyni. Nyelvesít

Áh igen jó, hogy mondod húgi, utolsó nap.Nevet Mi töriből írunk, de nem izgat, mert egyetlen olyan "tanulós" tantárgy, amit szeretek is. Sok sikert a bioszhoz. A cica meg jobban lesz, nyugi.Mosolyog
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4734 Dátum: 12 márc 13, 20:37:54 »

A törit én is nagyon szeretem. ^^ Az a kedvencem. Pirul A biosz sem lesz sima ügy, de nem a tanulás miatt, hanem tuti biztos vagyok benne, hogy egész végig a macskánkra fogok gondolni. :/ De azért köszi, Riku-nee. Mosolyog
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #4735 Dátum: 12 márc 13, 20:39:58 »

Bogi azért a másfél sor mellett arra is figyelj, hogy a hsz-ed teljes mértékben a duma topicba való, nem pedig ide. smirksweat Amúgy batai akkor STM  tanítványa lett, vagy még kérdéses? Nyelvesít Mert ha igen kérem a pü-t.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4736 Dátum: 12 márc 13, 20:42:00 »

De mondjuk ez fontos dolog, amit szeretnék azért a családommal is megosztani. smirksweat
Batai STM tanítványa? o.O Miről maradtam le? De a tegnapi cucc az jó volt. Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4737 Dátum: 12 márc 13, 20:46:58 »

Hát, az lett, mindjárt írom is akkor a püt. Csak az kérdéses, az is marad-e, vagy csak a sírján fog ott állni, hogy valamikor az volt.

Viszont nem tudtam, hogy nekem kell megtanítanom a helyes fórumos viselkedésre is. Lássuk be, ez azért nekem sem megy mindig tökéletesen... de rajta leszek.  Gondolkozik
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4738 Dátum: 12 márc 13, 21:08:25 »

Az lehet Bogi, hogy megszeretnéd osztani velünk és ez kedves tőled, de itt van azért kisebb szerepjáték, és az ilyen a duma topicba való, na meg azt is olvassuk. Mosolyog
Az én két kis tanítványom eltűnt, remélem éppen gyakorolnak és gyilkolnak.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 21:10:49 írta Minagi » Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #4739 Dátum: 12 márc 14, 06:23:58 »

Nha visza tértem mester, túléltem a poklot, akkor ezek szerint tanítványod vagyok ugye? Mit kívánsz mit tegyek? Mosolyog Meditáltam, meg minden így jobb ember leszek.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 314 315 [316] 317 318 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins