24 nov 16, 05:24:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 313 314 [315] 316 317 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815520 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #4710 Dátum: 12 márc 13, 18:59:45 »

Amúgy batai san meddig marad lenn ottan a pokolban? csak holnapig? ilyen alacsony a mérce? xD még a genineknek is kb 4-5 nap volt a halál erdeje, ugye kinek mennyi, de mondjuk ott a tekercsek miatt maradtak benn ikszdé szerintem nyugodtam maradhatna 2 napig is, szerintem jól ellenne ööööö
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4711 Dátum: 12 márc 13, 18:59:59 »

ChroN=Ace, STM noname tanítványa meg egy átlagos noname mester noname tanítványa.
Ennyi.
ChroN, égesd fel a rajtunk gúnyolódók kukoricaföldjét!

Ezaz Opa, fenyíts, ha csak abból tanulnak! Így meglett amásfél sor, Nevet
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #4712 Dátum: 12 márc 13, 19:01:53 »

Hát azért, kitartó vagyok, .De amúgy miért vagyok chron ellen esélytelen? Egyébként meg azért maradok, mert a senseiem azt kívánja, és az ő szava szent, biztos a fejlődésem érdekében teszi Mosolyog STm mester, duóba nyomjuk égesük el őket!
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4713 Dátum: 12 márc 13, 19:05:00 »

Ritli sensei, és abból hányat küldtél O.o
Csak egy tucatot, ennyi nem okozhat neki problémát. Hmm? Szerintem oda is értek.

Most még én is Chronra fogadnék, hiszen ő már egy sárkányt is legyőzött az arénában mindenki szeme láttára. Ráadásul elég termetes példányt (bár ezt nem gmannak hanem White Dragonnak köszönheti). Gondolkozik Persze ha batai túléli akkor STM tanításával ő lesz az erősebb idővel.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
batai15
*

Zero Division

« Válasz #4714 Dátum: 12 márc 13, 19:09:06 »

Azon gondolkodom, hogy bizonyítsam be nektek hogy levertem a pokolban a szörnyeket.Mit hozzak trófeának? Nem adom fel egyébként ez az én ninja utam, és már most meg merek küzdeni bárkivel, lehet felsülök de legalább becsülettel:D
Naplózva

"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #4715 Dátum: 12 márc 13, 19:09:34 »

Folyamatosan eddzek gman-samaval is mostanában, titokban. Egyébként általa tudom teljesen kihasználni a White Dragon Spirit képességemet, amelynek alapjait tudtam csak eddig.
Higgyétek el, gman-sama nagyon jó mester Nevet
batai! Ha kijutsz, és felkészültél, majd nyomunk egy hardot. Megnézzük ki az erősebb.
Most ültettem be a harmadik szemem. Tetsziik? Nyelvesít
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #4716 Dátum: 12 márc 13, 19:11:11 »

Ugyan még stm mester semmi titkost jutsut nem tanított, de kitartásom az van, jah és gyúrok az fmsre.. nekem elg egy szem is nem kell 3... xDxD tudok még amugy enszacku kokoriuhát vmit xD is.
ChroN, rang szerint egy szinten vagyunk! fejlődtem, gratula nekem Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 19:12:17 írta batai15 » Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4717 Dátum: 12 márc 13, 19:13:01 »

White Dragon is én vagyok, te rosszindulatú nénike. L is köbb néven űzi a sportot, többek közt ezért is olyan király.
Amint atadom a tanítványomnak a környezeti auditálásról szóló mérheztetlen tudásomat, még Hiei Bann no Jutsuját is képes lesz hárítani.
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #4718 Dátum: 12 márc 13, 19:14:51 »

Kellett már ez a másfélsoros szabály, mert tényleg chates érzéseket keltett bennem. ikszdé

STM erősebb mint gman! STM birtokolja 42-t az pedig hatalmasabb mindennél!  Durci

Heo senpaii! Szerintem megbuktam a vizsgán. Ugyanis felszabdaltam a medvéidet. Bár igaz, még élnek, de.. de végülis élnek és nem döglődnek, akkor csak kiálltam a próbát, nemde? Nevet Faceg (magával ragadott a GNG rajzstílusa xD)

Bataaaiiii hajrááá azok a kis szörnyecskék amiket Ritli küldött meg sem fognak kottyanni!
ChroN így kicsit úgy nézel ki mint küklopsz.  Hümm-hümm A sharinganom esztétikusabb. xD

Előjött a véres, kritikus, témabefagyasztó énem. De jó... xD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 19:19:33 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #4719 Dátum: 12 márc 13, 19:19:30 »

Nem mondod hogy te voltál White Dragon  Ohh My God
Azt hittem megöltek a fekete sárkányok.  Sír
Még egy sírt is csináltam neked,  Behalt
Azért gondolkodtam hogy miért vagy olyan ismerős és mért ismered a technikáimat. Nevet
Háh ha gman-sama velem van, nem veszítheteeek!

Szerk.: heo! Egy oldalt beszéltünk el erre kb. az más kérdés hogy nem is én hoztam föl.. de lényegtelen.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 19:22:29 írta ChroN » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4720 Dátum: 12 márc 13, 19:20:50 »

Srácok, abba kellene hagyni végre, nem az óvodában vagyunk és nem is a ki nyerne topicban.
Egy ideig vicces volt, már nem az!
Pont az lenne a lényege, hogy a mester megtanítja a tanítványát viselkedni a fórumon és nem még a lovat is aláadni. Szinte mind  felnőtt emberek vagytok, úgyhogy ne nekem kelljen már ilyesmire felhívnom a figyelmeteket!
Ráadásul teszitek mindezt, miután egy moderátor egyelőre még kedvesen és burkoltan közölte, hogy abba kellene hagyni.

Itt és most legyen elég! Minden csínynek van határa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amíg élnek addig nincs gond, egyelőre nincs új feladatod, csak meditálnod kell. Jó pihenést!
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4721 Dátum: 12 márc 13, 19:24:43 »

Nem akarlak kiábrándítani, de Hiei Bann no Jutsuja háríthatatlan. Nevet Amúgy látom van némi személyiség zavarod. Nem elég, hogy olyanokat képzelsz, hogy gazdag vagy meg menő még azt is hiszed, hogy te vagy White Dragon. smirksweat

Úúú az a fekete medve nagyon édes lett a rajzon. *-*

"Azt hittem megöltek a fekete sárkányok."
Ne félj még megtörténhet. Akkor legalább hasznát veszed annak a sírnak. Faceg

heo megijesztett. Töröltem is néhány gonoszságot a hsz-emből. Sír
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
batai15
*

Zero Division

« Válasz #4722 Dátum: 12 márc 13, 19:26:37 »

Szégyeljük magunkat.. ezt én indítottam el.. magamra vállalom a felelősséget..Komolyra fordítva a szót, fáj a fejem is, megyek pihenek kicsit, és reggelre remélem megleszek az edzéssel is, addigra a mesterem csak kitalál valamit.Jóéjt mindenkinek!
Naplózva

Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #4723 Dátum: 12 márc 13, 19:30:31 »

Folyamatosan eddzek gman-samaval is mostanában, titokban.

Sabaku-samaa, mi mikor kezdjük el az új leckét? Unatkozom. Szomorú Reggel ugyan elmentem egy sárkányfészekbe és kinyírtam egy ilyen sárkányt, de sokkal gyengébb volt mint a múltkori, hamar kimúlt. [És most Ritli-sama, megadtam neki a kegyelemdöfést >.<#] Karmai esetleg kellenek valakinek?

Jó éjt, batai-chan. bye bye
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #4724 Dátum: 12 márc 13, 19:31:16 »

Hmm másfél soros szabály? Hmm? A csuda vigye el, még az is büntit kap aki csak néha szokott chatelni. Neeem Látjátok szörnyűek vagytok, mi a tanulság? Tortát kell enni, nem pedig harcolni, pláne nem ebben a topicban. Lesütöttszemek Sok troll. ikszdé De se baj, elvégre ez már csak egy ilyen család. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 313 314 [315] 316 317 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins