Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #4680 Dátum: 12 márc 13, 18:12:20 » |
|
Ritli.: De, ééén szeretem a húsvéti sonkááátttttüüü! T.T Most már értem, hogy miért nevezik a démonok földjét pokolnak. Hát, milyen hely az, ahol nem lehet sonkát enni? Na nem baj, akkor használom a Disz Nótot, és levágok vele egy 170kg-s mangalicát. Akkor nem hanii-t kell megfőzni. ^^: Hmm~ xD Batainak sok szerencsét!  He? heo? Áhh, nem baj, akkor Ritli vagy Minagi, végső esetbe STM megeszi. Az a két medve? Oké! 10 perc és hozom a tetemüket! xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4681 Dátum: 12 márc 13, 18:17:01 » |
|
amúgy ha valakinek van valami különleges vágya milyen színnel akar a signembe lenni, csak szóljon  Én szeretnék vagy zöld, vagy narancssárga lenni.  Az a kettő a kedvenc színem. :3 Amúgy STM veszélyes, egyszer mögöttem is hirtelen megjelent és elkezdett farkasszemet nézni Oripikával.  Meg olyankor is gyakran megjelenik egyik pillanatról a másikra mikor van itthon süti.  A meggy az csodálatos.  Mármint nem az a kis csökevény meggy ami szinte csak egy magból áll és körülötte alig van valami meggy.  Meg rohadtul savanyú...  (bár szeretem a savanyút) Hanem pl ami a kertünkben van. *-* Hatalmas szemek, lédús és annyira édes. *-* Mármint egy meggyhez képest édes.  Nagyon fincsi. Batai sok szere.... nem. Nem mondhatom ki, bocsi.  STM küldhetek néhány vad szörnyeteget a jövőbeli tanítványodhoz?  Mókás lenne megnézni, hogy túléli-e. :3 És az is kiderül, hogy méltó-e. Zizi lehet sonkát enni, de nem haniiból.  Ő egy különleges sonka, nem szabad megenni.  Amúgy én szeretem a sonkát, nagyon fini. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 18:18:08 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4682 Dátum: 12 márc 13, 18:19:23 » |
|
Milyen szörnyek? pokol? itt csak kis pincsik meg pudlik vannak.. és ez itt a strand haha  :D 
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4683 Dátum: 12 márc 13, 18:21:21 » |
|
Ó az csak egy genjutsu. :3 Igazából a pokolban vagy és azok nem pincsik és pudlik... 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4684 Dátum: 12 márc 13, 18:22:36 » |
|
Akkor miért esznek kocka cukrot a kezemből meg pitiznek? 
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4685 Dátum: 12 márc 13, 18:24:11 » |
|
Ezek nem azok a picsik, amik cukortól vadulnak meg, és nőnek panel nagyságúra...? 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4686 Dátum: 12 márc 13, 18:25:11 » |
|
CSak nyugodtan RItli, de ne vidd túlzásba. Szegény azt sem tudja hol van, mondjuk kíváncsi lennék, honnan jött a genjutsu.... egy kis képzés a mentális támadások elleni védelemre lesz az első, ha.. ha lesz kit képezni. A telepátia/védelem ellene amúgyis könnyű, azt bárki meg tudja tanulni.
Jaj batai, pedig ígéretes pálya állt előtted.. ha túléled mégis, akkor alábecsültelek, és nyersz némi elismerést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 18:28:32 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4687 Dátum: 12 márc 13, 18:26:25 » |
|
Miért akar engem mindenki megenni?  Tudom hogy kívánatos vagyok és ízletes, de ez már túlzás. Ritli védj meg. *Ritli mögé bújik* De jó, na batai tanulj sokat, már kell egy háziállat. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4688 Dátum: 12 márc 13, 18:27:23 » |
|
Höhö.. izé nha jó nem szégyen a futás de hasznos.. aza baj hogy túl sok kocka cukrot adtam.. most egy barlangba vagyok, várom hogy éhen haljanak. addig meg edzek az FMS-re:) ha megvan nyárson sütve, véresen tálalom őket nektek:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #4689 Dátum: 12 márc 13, 18:27:44 » |
|
batai san kemény csávó, simán legyakja  vagy nem és meghal  én szurkolok neked, még ha alig 20% esélyed van túlélni  Ritli sama: naranccsal vagy mert az jobban tetszett 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4690 Dátum: 12 márc 13, 18:29:09 » |
|
He? heo? Áhh, nem baj, akkor Ritli vagy Minagi, végső esetbe STM megeszi. Az a két medve? Oké! 10 perc és hozom a tetemüket! xD
Talán mester vagy valami, komisz kis diák. Nem ölheted meg őket, csak legyőzni szabad őket, ettől nehéz a próba. Akkor miért esznek kocka cukrot a kezemből meg pitiznek?  Egyből az jutott az eszembe, hogy töröljük ki a kockacukrot és megkapod a valóságot.  Flexee, én csak szimplán félkövér szeretnék lenni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 18:30:14 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4691 Dátum: 12 márc 13, 18:30:52 » |
|
hát úgyse tart sokáig, látom hogy mennek öszefele, reggelre meglesznek, meg az fms, sima ügy mert kemény vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4692 Dátum: 12 márc 13, 18:31:25 » |
|
Akkor miért esznek kocka cukrot a kezemből meg pitiznek?  Ó várd csak ki a végét. Mindjárt átmennek ilyenbe: http://farm1.static.flickr.com/8/7410958_9b778f13ee.jpg >Sátáni pudlik<, egy igen veszélyes fajta. Legalábbis rád nézve. Valójában elég gyengék, de nehezebb ellenfelet nem küldhetek ellened, ezt is kérdéses, hogy túléled-e.  Megvédelek hanii. :3 Elbújtál és arra vársz, hogy éhen haljanak? Hááát... szerintem tovább bírják mint te.  Állj ki ellenük büszkén. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4693 Dátum: 12 márc 13, 18:34:21 » |
|
AZ erő nem minden. de már simány legyaktam őket.. Nha jöhet a a következő!!!!!!!!!! Még hashirama sem állíthat meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #4694 Dátum: 12 márc 13, 18:36:11 » |
|
Mit tett batai hogy száműzték a pokolba? És megölted a pincsiket? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|