STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4665 Dátum: 12 márc 13, 17:33:15 » |
|
Na tessék a petem tanítványt fogadott.  Ez azt jelenti, hogy ha kitanítod batait ő is a petem lehet? *-*  Felőlem aztán nyugodtan lehet  De amúgy igazából még nem tudom pontosan, mit taníthatnék neki, a képességeim nem tanulhatóak... azt hiszem nagyrészt elmélet lesz, meg olyan "ami nem öl meg az erősebbé tesz" edzés. Igyekszem az egyéni adottságait figyelembe venni, és annak megfelelően képezni. A sütiszörny jelmez csak oylan, mint Jiraiya békás cucca volt, gondoltam, mért ne, szóval nem tudom, mi lesz belőle. Csak rajta múlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4666 Dátum: 12 márc 13, 17:35:55 » |
|
Nha ezt pont jól hangzik, pet meg nem tudom hogy leszek, lehet fellázadok majd a gazdám ellen! De amúgy köszi az üdvözlést:)  Nemsokára meglesznek az emberek is:) http://kepfeltoltes.hu/120313/stmenek_www.kepfeltoltes.hu_.jpgTessék sensei, még több is mint negyven, lehet szemezgetni:) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 17:42:16 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #4667 Dátum: 12 márc 13, 17:41:42 » |
|
hamár lázadás...nekem bejön a család, amióta van "patakom"  szóval szerintem én maradok heoéknál ^^ *cuki pofát vág*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4668 Dátum: 12 márc 13, 17:42:02 » |
|
Ráadásul egy háziállat? xD Anya, inkább add nekem.  Csak akkor lehet háziállatunk, ha eleget tanul.  Még nem méltó erre a megtiszteltetésre.  De jól van megkaphatod majd, ha ennyire szeretnéd.  Ritli sama, lassan nyithatsz egy bolygóközi-alvilági állatkertet. (hisz STM űrlény batai meg... ember?)
Húúú bolygóközi állatkert. *-* Mekkora biznisz lenne.  Ez az új pokoli vállalkozásom.  Sonkát pedig nem esszük meg.  Védelmezem. Én is csak egyszer ettem belőle, de az baleset volt.  A másik lányom adta nekem.  STM taníts neki valami sütis dolgot.  Pl, hogy melyik sütit szereted. Ő meg kiszelektálja majd a sütiválasztékot. Amit szeretsz odaadja, amit meg nem... hát azzal te tudod mit kezdjen. Már ha létezik süti amit nem szeretsz. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4669 Dátum: 12 márc 13, 17:46:55 » |
|
A meggyes cuccokat nagyrészt nem szeretem, az a gyümölcs a természet torzszülöttje. Azonkívül ha jól van megcsinálva kb. bármi jöhet. De valami sütis dolgot azért taníthatnék. Hmm...
Mindenesetre, most, hogy az emebri áldozatok megvannak, már csak a hat kiló isler kell, és kezdetét veheti a próba. Sőt, azt most kivételesen elengedem, megyek érted batai, és meglátjuk, huszonnégy óra múlva élni fogsz-e még! A kiképzés megkezdődik! Dam-dam DÁM!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4670 Dátum: 12 márc 13, 17:48:59 » |
|
Címem mondjam? vagy tudod hova kell jönnöd?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4671 Dátum: 12 márc 13, 17:53:10 » |
|
Kérlek.  Elég, ha a hátad mögé nézel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4672 Dátum: 12 márc 13, 17:54:51 » |
|
Uhhh meg is riadtam rendesen!! de ahogy látom te is... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4673 Dátum: 12 márc 13, 17:55:21 » |
|
STM, most én ijedtem meg  azért leellenőriztem, hogy mögöttem vagy-e... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #4674 Dátum: 12 márc 13, 17:56:22 » |
|
Én is végeztem heo küldetésével! (mondjuk nem adott semmilyen küldetést  ) Mester! Elhoztam neked Deidara kedvenc csokiját és egy eredeti, Mello által rágcsált (tört) csokit is. Bár az utóbbi kedvesen le akart lőni. (mármint nem a csoki, hanem Mello) Íme a csokik! (noname tábláscsokik forever)STM bár tudom nincs köze a családhoz, de egyszer ettem meggyes sütit és az egyik meggybe ottmaradt a mag, én ráharaptam és a tejfogam így szépen kettévált. Azóta is lassan eszek meggyet/cseresznyét.  Ui.: eSTéeM maga az univerzum! Ő mindig figyel, és mindent lát! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 17:57:20 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4675 Dátum: 12 márc 13, 17:58:04 » |
|
lol Zizi a Deidarás csoki  Hmmm~ amúgy ha valakinek van valami különleges vágya milyen színnel akar a signembe lenni, csak szóljon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4676 Dátum: 12 márc 13, 17:58:26 » |
|
én van mikor ketté rágom a megyet meg stb. Amúgy én se vagyok anyira oda értük.. olyan pofákat tudok vágni ha nagyon savanyú... De az almás az már más helyzet.. forever !!:D 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4677 Dátum: 12 márc 13, 18:05:30 » |
|
Nem kell megijedni, egyszerűen kiolvastam a tanítványom fejéből ezt-azt, amikor elhozta az áldozatokat (majd meg lezs neki tanítva, hogy védekezzen az ilyesmi ellen). Nem vagyok maga az univerzum, és nem figyelek mindent. Brr... nem is akarok ilyesmit.
Ó, egyébként Batai le lett helyezve a pokol egy véletlenszerűen kiválasztott részébe, aki gondolja, kívánjon neki sok szerencsét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 18:06:18 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4678 Dátum: 12 márc 13, 18:07:47 » |
|
Sok szerencsét, szükséged lesz rá.  Meggymagra én is haraptam rá.. de az sütiben volt, tojáshéjjal együtt. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 18:09:03 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4679 Dátum: 12 márc 13, 18:08:19 » |
|
Én is végeztem heo küldetésével! (mondjuk nem adott semmilyen küldetést  ) Mester! Elhoztam neked Deidara kedvenc csokiját és egy eredeti, Mello által rágcsált (tört) csokit is. Bár az utóbbi kedvesen le akart lőni. (mármint nem a csoki, hanem Mello) Íme a csokik! (noname tábláscsokik forever)Diétázom, úgyhogy nem kérek csokit, főleg nem nyálasat.  Adtam neked küldetést, nem emlékszem rá, hogy befejezted volna. Meg kellet volna küzdened Arth-al meg Ursus-al is, de inkább aludni mentél...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|