Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4635 Dátum: 12 márc 13, 09:17:03 » |
|
STM ez is több mint a semmi.  Ha pl bátyám kér tőlem valamit még azt se csinálom meg amit kedvem lenne, nehogy neki jó legyen. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #4636 Dátum: 12 márc 13, 11:57:03 » |
|
Majd meglátjuk Rikan rajzán, ha elkészült a csodálatos műve.  wááá már alig várom *-* ha jól emlékszem szarvas alakomban leszek/vagyok rajta uhh infó óra készülök a megsemmisülésre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #4637 Dátum: 12 márc 13, 14:39:28 » |
|
Ja és a végére... Kallen és Rikan lopja az ala/ava ötletünket Hiei-jel!  Ti kis suhancok.  Any problemo?  Na jó, kapunk rá engedélyt?  Most veszem én is észre az új avákat xD Melyik anime? xD
AnoHana.:3 Flexi: Háááát megpróbáltam, remélem jó lesz úgy is amilyenre sikerült. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4638 Dátum: 12 márc 13, 14:51:14 » |
|
Na jó de. Bár ha nem kaptok az se változtat semmin. Szabadság van, azt raktok be amit akartok. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4639 Dátum: 12 márc 13, 14:54:59 » |
|
Szabadság? Én eddig azt hittem, ez egy jó kis régi vágású diktatúra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4640 Dátum: 12 márc 13, 14:55:47 » |
|
Igazából az van, de most próbál kegyesnek látszani.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4641 Dátum: 12 márc 13, 15:06:50 » |
|
Hát igen, hiszen az unokámról van szó na. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #4642 Dátum: 12 márc 13, 15:26:48 » |
|
Ezen a fórumon teljes szabadság van midneki azt rak be ami megfelel a fórumszabályzatnakxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4643 Dátum: 12 márc 13, 15:31:00 » |
|
Akár még egy pizzaszelet alakú tányér is lehet vagy valami robot...  Egyébként köszönöm a dicsérő szavakat kicsiny otthonunkra Mini-vel. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 15:32:22 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4644 Dátum: 12 márc 13, 15:33:36 » |
|
Vagy bármi ami fizikai testel rendelkezik.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4645 Dátum: 12 márc 13, 16:06:02 » |
|
akor szellemet nem lehet is lehet?  xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4646 Dátum: 12 márc 13, 16:09:26 » |
|
Nem , mert az nem tudta volna elrabolni a shinobi ereklyéket. Aszem mester is kell kérni nem? Ez esetben Ha lehet felkérném STM-et hogy minnél hamarabb uchiha madara legyek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 16:13:49 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #4647 Dátum: 12 márc 13, 16:18:32 » |
|
szerintem ahhoz inkább aktívnak kellene lenned  bár ki tudja. ha STM miatt jársz fel és írsz gyakrabban akkor lesz értelme  ááá vissza kell vinni a netbookot a suliba TT_TT fasza lesz ha most a tesómmal veszekszünk 1 gépen. jó persze itt izélek iylen miatt amikor valakinek egy sincs.  bár így több időm lesz másra, viszont annyi hátránya lesz, hogy nemnagyon tudok majd feljárni fórumra  de csak kiheveritek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4648 Dátum: 12 márc 13, 16:22:25 » |
|
ÁÁÁ csak nha , tudom hogy aktivitástól függ, ezért kell ösztökélés.LEgyen mindíg hova írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4649 Dátum: 12 márc 13, 16:24:48 » |
|
Vagy bármi ami fizikai testel rendelkezik.
Kihívás elfogadva! ..oké, Greednek van fizikai teste, de ez a kép nem arról készült.  A mesteri felkérésre nem is tudom mit mondjak.  Végülis, rendben, ha nem zavar, hogy egy pet a mestered, elfogadlak tanítványomul, de mostantól mindenben jobbnak kell lenned, mint Chron, nehogy úgy tűnjön, hogy gman jobb mester nálam. Uchiha Madarává nem tudlak tenni, az csak rajtad meg az időn múlik, de megtaníthatlak túlélni. Oké, anynira nem értek a fortélyaihoz, mert én bármit teszek, túlélek, de majd igyekszem. Hmm.. asszem lesz mire tanítanom, egy csomó minden eszembe jutott még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|