Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #4620 Dátum: 12 márc 12, 21:58:58 » |
|
Igen, kérlek engem heo mellé tegyél! Putirt meg ha neki nincs ellenvetése valahogy előttem, körülöttem legyen mert az én kis tanítványom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4621 Dátum: 12 márc 12, 22:00:45 » |
|
Ha már megvan a helyem, akkor Riku-nee, megtudnád határozni, hogy hol is vagyok? Mármint, hogy ki van előttem/mögöttem, mellettem, ilyesmi.  De csak ha nem baj.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4622 Dátum: 12 márc 12, 22:05:15 » |
|
Ha már így kívángatni lehet, Kallenre kéretik pórázt vagy láncot tenni xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4623 Dátum: 12 márc 12, 22:05:56 » |
|
Azért ne legyünk ennyire kegyetlenek, Sabaku-chan. :3 Különben is, ő a mesterem, és nem hagyom, hogy megalázd. 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4624 Dátum: 12 márc 12, 22:20:22 » |
|
Szép, a goblinnak nincs biztos helye a képen.  Jól van most rosszakat és szomorúakat fogok álmodni, és holnap emiatt depis leszek és minden dolimat el fogom ba..baltázni. STM-san, mennyibe fogadunk, hogy Ritli simán engedelmessé tenne.  (  ) 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4625 Dátum: 12 márc 12, 22:24:24 » |
|
Na nem, pórázt azt nem. Arra nem vagyok hajlandó. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #4626 Dátum: 12 márc 12, 22:27:53 » |
|
Rikan, gman meg Sabaku elhelyezésénél figyelembe vetted a válást?
Úristen ezt előbb is lehetett volna említeni.  Tök jó, hogy ők vannak majdnem legelöl, most rajzolhatom át a képet.  Pórázra, az én Kallenemet? Megőrültél Onee-chan? 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #4627 Dátum: 12 márc 12, 22:28:22 » |
|
Rikan, ha lehet, hanii mellé be tudnál tenni, kérlek? (Remélem neki sincs ellenvetése.)  Kis goblintanítványom, nem fogsz még rosszakat sem álmodni, ha iszol egy kis tejet egy-két kiskanál mézzel. Finom, és nyugtató hatású. Ritli-sama pedig STM-et kezesbáránnyá változtatta minden bizonnyal.  :3
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4628 Dátum: 12 márc 12, 22:36:27 » |
|
Jóvan, macskára póráz túlzás. De ha (nagyjából) ember akalban van, egy Virgo féle még királyul is néz ki. Na meg mivel még menyasszony is 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 12, 22:38:25 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4629 Dátum: 12 márc 12, 22:40:22 » |
|
Abszolút nincs ellenemre, sőt nagyon örülnék neki és megtisztelne, ha Lille-sensei mellett pózolhatnék.^^  Ez a tej nem rossz ötlet, csak már mostam fogat. Na mindegy, majd mégegyszer. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4630 Dátum: 12 márc 12, 22:40:51 » |
|
Jó, ha erre jár Ritli, majd ő is megmondja, hogy nevelhetetlen és engedetlen vagyok.  De amúgy Sabakunak is mondta múltkor, ugye? Jé, pont itt is van.  Király időzítés Ib
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 12, 22:41:27 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4631 Dátum: 12 márc 12, 23:08:59 » |
|
Mondjuk sokáig küzdött az istenadta, de halálosan összekarmoltam a testét, szóval fél órányi kínlódás után kimúlt. [sokkal jobban szeretem, ha kínlódva halnak meg karmaim által, mert az úgy sokkal viccesebb.  ] Te beteg állatkínzó állít.  Hogy bánhatsz így a sárkányokkal? Még ha rusnya arany színű is. Meg kell neki adni a kegyes gyors halált. A hosszú kínlódás csak akkor vicces ha ember az áldozat.  Bocsánat nem témába illik  Vagyis nem ahoz amit ép beszéltek, de megszeretném mutatni csodás fészkünket heo-val.  Jó nagy patakot ásott heo Flexeenek.  ... Jóvan látom STM lopod a szövegem. Beírtad előttem. >.> Pár órával...  dög  Bakker de nagyon szemét vagy  Ezen besírtam. :'D Úristen Bogi, létrehoztál egy gyereket!  Hát így lett heoékból nagyszülő, Ritliékből meg déd-!  Úristen egy homonculus!  Olyan szép.  Mindig szeretek kimenni sétálni és szívni egy kis forró, vulkáni hamus levegőt. ^^ Hát figyelj, STM már egy ideje engedelmes sütizabáló szörny pet.  Igazi Cookie Monster. ^^ Igaz? A kis aranyos.  És a mókát is szereti, azt ne hagyd ki! Fontos tényező.  Hát engedelmesnek nem nagyon engedelmes, csak ha olyat kérek ami kedvére való.  De mivel irgalmas nagyúr(nő) vagyok így nem is kérek mást. ^^ (Vén trottyos pet  ) :3 Amúgy nem csinálnék belőle kezes bárányt. Elveszítené a varázsát. Mellesleg így is engedelmes ha tudja az ember a nyitját.  Igen, itt vagyok.  Ja és a végére... Kallen és Rikan lopja az ala/ava ötletünket Hiei-jel!  Ti kis suhancok. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 12, 23:12:22 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #4632 Dátum: 12 márc 12, 23:16:22 » |
|
Ilyen amikor híres az emberXD Nincs ezzel mit tennixD So coolak vagyunkxD A jó család főkről példát vesznekxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 12, 23:17:15 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4633 Dátum: 12 márc 13, 02:11:11 » |
|
Annyira vagyok engedelmes, hogy megcsinálok olyan dolgokat, amiket meg akarok tenni.  Ez így helytálló 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 13, 02:14:02 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4634 Dátum: 12 márc 13, 07:46:45 » |
|
stm: annyire kegyes van, komolyan xD Most veszem én is észre az új avákat xD Melyik anime? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|