hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4500 Dátum: 12 márc 12, 16:04:25 » |
|
Hm örülök hogy tetszik. Itt volt az ideje hogy availag is goblin legyek, ne csak elméletben.^^ Mit csinált Riku?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4501 Dátum: 12 márc 12, 16:05:43 » |
|
Ezt az új goblinos avatárt, én azt hittem, hogy ő csinálta.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4502 Dátum: 12 márc 12, 16:06:42 » |
|
Nem baj, mi így is szeretünk heo. Egyébként, a felhívás amit írtál vagy "Szolgálati közlemény". Valaki jelentkezett? Én szívesen jelentkeznék, de utálok szervező lenni, így hanyagolom a dolgot, de nagyon remélem lesz valaki aki elvállalja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 12, 16:08:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4503 Dátum: 12 márc 12, 16:10:52 » |
|
Nem, ezt nem ő csinálta, amatőrökre nem bízok avatar készítést. Neem neeem, épp ezaz, Riku biztos igényesebb munkát végzett volna. De nem baj, ez a kis nyomi is megfelel nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4504 Dátum: 12 márc 12, 16:11:37 » |
|
Eddig nem jelentkezett senki, bár túl nagy tolongásra én sem számítok, főleg nem az esti csúcsforgalom előtt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4505 Dátum: 12 márc 12, 16:13:08 » |
|
Én is jelentkeznék, de nem hiszem hogy elegendő ötletem lenne hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4506 Dátum: 12 márc 12, 16:17:06 » |
|
A másik tök jó avid az első goblinos volt. Nekem lenne öletem, de túl elfoglalt vagyok az ördigi terveimmel.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4507 Dátum: 12 márc 12, 16:42:07 » |
|
Szerintem nagyon édes a goblinavád hanii. Büszke vagyok rád, hogy végre nem tündérelfnek tünteted fel magad hanem igazi lazagoblinnak.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4508 Dátum: 12 márc 12, 16:47:25 » |
|
Flex, minek neked képzeletbeli ellenség? xD
Akkor téged mások is látnak? huhh most megnyugodtam Riku: most aztán kihúztad a gyufát a fűzfán fütyülő rézangyalodat :DD hanii ez az ava olyan mindjártmegeszlek képed van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4509 Dátum: 12 márc 12, 16:53:06 » |
|
Te? Az ellenségem? Maximum a szobában lévő légy után számítalak annak. Azt úgy is nagyobb kihívás lenn elkapni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4510 Dátum: 12 márc 12, 17:00:50 » |
|
tehát csak az számít ellenségnek aki erősebb? akkor szerintem sincs mirő tárgyalnunk, úgy látszik jelen pillanatban nincsenek ellenségeim nembaj, ilyen hozzáállással perceken belül találok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4511 Dátum: 12 márc 12, 17:10:51 » |
|
Kérd meg Hieit, ő biztos szívesen 'megtalálna'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4512 Dátum: 12 márc 12, 17:13:24 » |
|
nem vagyok koldus, hogy kéregessek. de azért egy párbaj még beleférne Sabaku ugye? remélem az egod is beleegyezik. amúgy milyen jó lenne már ha egy rivális 'családtagnak' számítana mondjuk olyan szinten mint a szolg és az állat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 12, 17:19:24 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4513 Dátum: 12 márc 12, 17:21:09 » |
|
Ha már megbeszéltük, akkor trollbarlangban jöhet egy... 'harc'. de párbajról szó sem lehet. ha russia-chant nem hozod elpuszítalak, mielőtt megszólalsz. illetve nem én, hanem fehéroroszország,nem fogom összepiszkolni a ruhámat. de ha russia-chant is hozod....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4514 Dátum: 12 márc 12, 17:27:13 » |
|
Fehéroroszország?? brrr..~ nem..nem...akkor is megküzdünk... nem tántoríthatsz el egy ShikaFuujint, ne is próbálkozz*remeg*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|