M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4455 Dátum: 12 márc 11, 18:39:59 » |
|
Flexee, Az jó móka volt. Régi szép idők...akkor ismertem meg Riku-neet, és téged is. ^^ Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem a bálra. :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4456 Dátum: 12 márc 11, 18:40:22 » |
|
Hullagyalázó xD Persze, hogy nem élnek, nem végzek én félmunkát Am a kastély mögötti nyárfákon. /avatarod xD/ Ha egy sárkányt nem tudsz levadászni, ne is reménykedj..
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4457 Dátum: 12 márc 11, 18:46:08 » |
|
/Hetalias témába kérdezték, hogy már vagyok-e ilyen szinten ráadásul Russianak van egy darab lefolyója / hagyhattál volna nekem egy kis szórakozást áhh komolyan ha meglesz a trollbarlang és a fight, és ha élve kijutok elmegyek kalóznak Angliával amúgy, Iggy már tanítgat feketemágiára, kémkedésre, talán kalóznak is betanít Ritli pedig a többi dolgot tanítja, ami elengedhetetlen lesz ellened Sabaku san majd pübe megtárgyalom vele, mi lesz tökéletes fegyver ellened
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4458 Dátum: 12 márc 11, 18:53:37 » |
|
Rendben, akkor megint éjszakázok. A meglepetés szerű támadás az ér? :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4459 Dátum: 12 márc 11, 18:56:18 » |
|
Kallen-sama, már szeretnék levizsgázni a macskatanból, ha lehet. A vizsga lehetne az, hogy segítek neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4460 Dátum: 12 márc 11, 19:02:19 » |
|
Na megjöttem én is. Egész nap a szolgáimat irányítottam és takaríttattam velük. Az ágyam alól előkerült egy kg fekete homok, Jóska bá' szeme és egy Szűz Mária szobor. Hiei nagyúr alsónadrágját a csilláról szedtük le. A portán átveheti. Az állatok és a sárkány szétkakálták a kertet. Ja és az alvilágból pár zombi követte a Démon családot, alig tudtuk visszazavarni őket. Deeee nagyon jó volt a bál. *.* Mi a családommal nagyon jól éreztük magunkat és remélem ti is. :3 Szerintem ez a szerepjátékos megoldás nagyon jól sült el. :3 A bálkirály/nő választás is jó volt. :3 Mi legyen a következő esemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4461 Dátum: 12 márc 11, 19:05:15 » |
|
LMFAO nap - Party Rock Anthem-mel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4462 Dátum: 12 márc 11, 19:07:10 » |
|
jó akkor én táncolok mert arra tudok is kampánytánc powaa na jóccakát megyek mielőtt bundát készítenek belőlem az ősök sziasztok *behúzódik a karámba*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4463 Dátum: 12 márc 11, 19:09:07 » |
|
Seva: Hát igen, kemény parti volt ez xD A zombikat meg majd elintézi Flex, úgy is szórakozásra vágyik. Kallen: nem Hát, én a helyedben nem Igrisutól tanulnám a feketemágiát xD És nyugodtan kérj csak tanácsot Obaachantól, még ha az unokája ellen is fordul ez alakommal, szerencsére vele sem osztottam meg az összes titkomat
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4464 Dátum: 12 márc 11, 19:12:30 » |
|
Én nagyon-nagyon élveztem, volt tánc, pia, csillag nézés, beszélgetés... és szivarozás. És az este későbbi része is jó volt.^.^ Körülbelül 3-4 eljegyzést született az elmúlt 2 hétben... lehetne hogy valaki hivatalossá is tegye, hogy anyám be tudja őket írni a családfába... esetleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4465 Dátum: 12 márc 11, 19:24:07 » |
|
Hmm a következő eseményt szervezhetnénk mi, a Démoncsalád. Mondjuk.. valami kempinget... egy vulkán peremén.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4466 Dátum: 12 márc 11, 19:26:20 » |
|
A kemping az jó ötlet. Támogatom. Szerintem csináljunk egy szavazást. Ha apa csinál egy szavazást, akkor szavazunk, és eldöntjük, hogy melyik legyen és mikor. ^_^ Mármint itt a témában megnyitja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 19:26:53 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4467 Dátum: 12 márc 11, 19:46:08 » |
|
Kallen-sama, már szeretnék levizsgázni a macskatanból, ha lehet. A vizsga lehetne az, hogy segítek neked. Mint kár korábban említettem vala, a gyakorlat jön most. Szóval az elkövetkezendő pár hétben vadászni viszlek különböző dimenziókba, ott mérem majd fel harci képességeidet. Ezenkívül igen, eljöhetsz velem a sárkányvadászatra, de sajnos nem tudlak megvédeni az esetleges támadásoktól, szóval ez a te felelősséged lesz. Egyébként, választottál már a jutalmak közül?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4468 Dátum: 12 márc 11, 20:24:43 » |
|
Még te sem tudsz levadászni egy sárkányt xD Na de mindegy, a húgomat nem olyan könnyű kinyírni, vagy ha még is, így járt, gyengéknek itt nincs helyük xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4469 Dátum: 12 márc 11, 20:30:49 » |
|
Jóó volt ez a tegnapi. Ki is pihentem magam, jöhet akármilyen sárkány!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|