Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4365 Dátum: 12 márc 10, 22:47:39 » |
|
Miért érne kettőt a szavazatom? Mert 3-3 helyett 2-4 lenne az állás? Ha igen akkor gondold át jobban a helyzetet buta heo.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4366 Dátum: 12 márc 10, 22:48:39 » |
|
Gratulálok a nyerteseknek! Kár, hogy nem fogadtam a végeredményre, az összes tippem bejött. Rám is szavazott valaki? Pedig nem is indultam... Biztosan túl sokat ivott az illető. Minden esetre köszi. :3 Aranyos vagy Kallen. Köszönöm szépen, máris jobban érzem magam. *megeszi az utolsó épen megmaradt sütit* A halandó bálok nem érnek fel a halhatatlanokéval. Sajnálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4367 Dátum: 12 márc 10, 22:49:28 » |
|
Aes, mivel szavaztál magadra, indultál. Ennyi. Különben nem lennél a jelöltek közt. Lehet, hogy nem kéne egy angyalnak ugatnom, de kit érdekel Ritli-hime, bocs, de ha már tiának volt rendezve a bál, alap volt, hogy rá szavazok. És tia, ott vagy a jelölteknél, neked volt a bál, alap, hogy indultál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 22:54:33 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4368 Dátum: 12 márc 10, 22:51:31 » |
|
Akkor most szépségverseny afterparty. xD Kár hogy lassan megyek. Túl fáradt vagyok, holnap majd olvashatok vissza 80 oldalt. Na, még egy 10 perc.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4369 Dátum: 12 márc 10, 22:52:53 » |
|
Miért érne kettőt a szavazatom? Mert 3-3 helyett 2-4 lenne az állás? Ha igen akkor gondold át jobban a helyzetet buta heo. Az állás 4-4 lett, tehát, ha nem rá szavazol akkor vagy 4-3 Mininek vagy ha Minire akkor 5-3 Mininek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4370 Dátum: 12 márc 10, 22:53:54 » |
|
Gratulálok a nyerteseknek! Ez a viadal nagyon lefárasztott, szóval köszönöm a meghívást, az ételt, a lehetőséget, a hangulatot Jóéjszakát mindenkinek, Viszlát! - White Dragon Spirit!*Felugrik, előjönnek a fehér szárnyak és elrepül a csillagos éjbe.* (mint a rakéta csapat xD) Na jóéjt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4371 Dátum: 12 márc 10, 22:55:25 » |
|
Az állás 4-4 lett, tehát, ha nem rá szavazol akkor vagy 4-3 Mininek vagy ha Minire akkor 5-3 Mininek. Bocs azt hittem 3-3 de akkor se helyes a 2 szavazatos állításod.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4372 Dátum: 12 márc 10, 23:03:41 » |
|
Akik szavaztak rám azokat imádom.<3 (Azért Kallenemnél nem jobban.:3) Majdnem én is díjazott lettem. És persze, ihatunk, amit csak szeretnél egyetlen menyasszonyom. Kár, hogy nem indultál, biztos, hogy te nyertél volna. Sonka, ugyan már tudom, hogy neked is tetszik a ruházatom. Mellesleg én is szavaztam rád.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4373 Dátum: 12 márc 10, 23:06:09 » |
|
Mi ez a pangás? Fogadjunk mindenki táncol, csak én vagyok pár nélkül. Anya, nem táncolsz velem? Na erre Riku beír elém. De megbocsájtok neki mert rám szavazott. (Amúgy.. remélem nem fogsz rám megharagudni ha elmondom hogy én nem rád szavaztam . Arra se emlékeztem, hogy a fiúk közül kik raktak be képet xd )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4374 Dátum: 12 márc 10, 23:07:36 » |
|
Hani ezért valszeg kifogunk tagadni. Megbocsáthatatlan és türhetetlen, hogy nem anyádra szavaztál. Ezért szoba fogság lesz. Én nem leszek bálkirály egyáltalán azt se tudom minek szavaztatok rám. Ha nem Rita a királynő nem érdekel az egész marhaság. Nekem csak ő számít
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 23:08:40 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4375 Dátum: 12 márc 10, 23:09:00 » |
|
Ki mondta hogy nem anyámra szavaztam? xD De amúgy közeli rokon kapta a voksom. Azt se tudtam, hogy Ritlire lehetett szavazni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #4376 Dátum: 12 márc 10, 23:09:44 » |
|
Majd jövőre indulok, rendben? És ha ital, mit szólsz a puncshoz? Utána táncolunk mi is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 23:10:46 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4377 Dátum: 12 márc 10, 23:09:58 » |
|
STM, neked megártott a sok süti. Azt hittem, hogy Kaasantól kaptam a szavazatot, de tévedtem. hanii, táncolunk? A sötét nagyúr szerelmes. Milyen édi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4378 Dátum: 12 márc 10, 23:10:32 » |
|
Én mindent tudok Hanii azt hiszed előlem eltudsz rejteni bármit is?xD Démonherceg vagyok az alvilágúra esélytelen, hogy titkod legyen előttem. Többet ne használd az édit és engem egy mondatban A-chan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 23:11:22 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4379 Dátum: 12 márc 10, 23:11:11 » |
|
Szép, a saját lányai nem érdeklik őt. Dejó, A-chan. *.* Keringő? Bocs, már nem vagy A-chan. Szóval.. tiachan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 23:12:41 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
|