Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4320 Dátum: 12 márc 10, 22:11:50 » |
|
STM szerintem azért gyengült a hatása, mert a komornyik már elhasználta egy részét. De ha akarod sütök neked majd egy másikat, teljes hatásfokkal.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4321 Dátum: 12 márc 10, 22:12:10 » |
|
Mivel heot is függővé tettem. Muhahaha, így ő nem csodálkozik ezen. (És megért ) Sajnálom, de ez a munkám, gonosz vagyok, és a dolgom hogy függővé tegyem az embereket! Dani, én sem tudtam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 22:13:16 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4322 Dátum: 12 márc 10, 22:12:44 » |
|
Szevanna, hogy bizonyítod be, hogy nem csaltál? Az egész családod és vérvonalad tele van csalókkal és hazugokkal. Hiszünk mi neked?
Stm te vagy a család patkánya neked még a sugárzás sem árt.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4323 Dátum: 12 márc 10, 22:12:44 » |
|
És miylen érzés, tia, hogy fény derült származásod sötét titkára? *reméli, hogy nem egy bútorhoz beszél*
Sugárzás, mi az nekem? Mikro már minden és mindenki kihalt, itt fogok monopolyzni a csótányokkal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 22:13:42 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4324 Dátum: 12 márc 10, 22:14:20 » |
|
Aes szomorúan megállapítja, hogy a halandók bulijai a végén mindig szappanoperába torkollnak, ahol már csak a szexről, a drogokról, a veszekedésekről, meg a bunyóról van szó. Rá is gyújt egy szivarra, tölt még egy italt, és továbbra is kulturáltan szórakozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4325 Dátum: 12 márc 10, 22:15:04 » |
|
..kulturáltan szórakozik, két drogot élvezve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4326 Dátum: 12 márc 10, 22:15:31 » |
|
Szerintem nem csak a csótányokkal, Aes is elég stapabírónak tűnik De legalábbis kitartónak.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4327 Dátum: 12 márc 10, 22:15:55 » |
|
* Fog egy kis Ír whiskey-t és oda ül Aes mellé, és kér tőle egy kis szivart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4328 Dátum: 12 márc 10, 22:16:46 » |
|
Aes tuti nem szeret monopolyzni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4329 Dátum: 12 márc 10, 22:17:31 » |
|
Aeson nem fog semmi, ami csak a fizikai univerzumra van hatással, ide értve a drogokat, és a radioaktív sugárzást is.
*ad Minaginak egy szivart* és nem szeret monopolyzni, mert mindig nyer, és ezért megunta. Ugyanez igaz a pókerre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4330 Dátum: 12 márc 10, 22:18:08 » |
|
Szeretem a tejet mert finom. Ti is szeretitek a tejet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 22:18:43 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4331 Dátum: 12 márc 10, 22:19:14 » |
|
Köszönöm az eddig szavazatokat. Az eredményhirdetés fél 11-kor lesz. :3 Nem fogok csalni. Sőt beteszem, hogy ki kire szavazott és ezzel bizonyítom. Mert így mindenki tudni fogja, hogy nem írtam-e át a szavazatát. Mit szóltok ehhez? Vagy titkoljam? amúgy lehet nem vér szerint, de akkor is roppant előkelő vagyok. ·· A férjem továbbra is meg van sértődve élőben. ÁÁÁÁ! Pókerasztalokat hoztunk elő, mert úgyis lebuktam szóval nyugodtan hódolhatok ennek a szenvedélyemnek is. A Démon király berúgott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4332 Dátum: 12 márc 10, 22:19:58 » |
|
Ez valami becsapós kérdés? Mert én igen, kakaóban és kávéban. De lehet, csak berúgott a senseim...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4333 Dátum: 12 márc 10, 22:20:42 » |
|
Titkold. Jobb lesz úgyxD Miért fél 11-kor lesz?
Sabaku hány kiló vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4334 Dátum: 12 márc 10, 22:22:09 » |
|
Köszönöm Aes, ez most jól esik * És nézi az embereket ahogy részegen bóklásznak és táncolni próbálnak. Apám be van rúgva... pedig még laktóz érzékeny is, nem ihat tejet. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|