STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4005 Dátum: 12 márc 09, 22:26:25 » |
|
Azért megnéznék egy kannibál estélyt ilyesmivel. STMIlyet akarok *_* Valaki sütne nekem? Sabaku-chin (nem sabi, vagy szabolcs)? Ritli-hime? Akárki? Ha nincs jelentkező, megtanulok ezért sütni *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4006 Dátum: 12 márc 09, 22:27:11 » |
|
Hellchan, amikor ezt megláttam, egyből te jutottál az eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4007 Dátum: 12 márc 09, 22:28:56 » |
|
Mini szerintem semmi se kötelező. >Ez< amúgy szerintem menőbb. :3 Süssek ilyet egyszer neked STM? És >bébi STM< De édeeeeeeeeeeees. Miért nem kölyökkorodban szereztelek meg? :3 Na bakker STM beírtál elém. Oké akkor sütök neked ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4008 Dátum: 12 márc 09, 22:29:33 » |
|
Nálam most van pár kisütve, ha jó leszel adhatok Egy kicsit egyszerű lesz oda, nem gondolod haniim? xD ui: Obaa -_-"
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4009 Dátum: 12 márc 09, 22:33:16 » |
|
Mindkettőtöktől akarok.. sőt, kérek. Előre is köszi AMúgy, gondolom azért nem kölyökkoromban szereztél meg, mert akkor még nem voltak démonok, tehát gondolom te sem éltél még, sőt, süti sem volt... FIatal koromban még nem is találkoztam más lényekkel évmilliókig, vagy akár több száz millió évig, akik süthettek volna nekem, de még oylanokkal sem, akiket simán megehettem volna. Köveket meg ilyen más hülye űrszemetet ettem, már amikor nagy ritkán megéheztem annyira, hogy rávegyem magam. Sanyarú kölyökkorom volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 22:37:07 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4010 Dátum: 12 márc 09, 22:33:35 » |
|
Hmm akkor ehhez mit szólsz? Cookie monster süti. *.* Nekem valaki Elmosba csináljon.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4011 Dátum: 12 márc 09, 22:35:43 » |
|
Akkor nem csoda, hogy annyira megszeretted a sütit, ilyen rossz gyerekkor után. Alakváltással nem tudsz bébi sütiszörnnyé változni? *-* Naa naaa? *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4012 Dátum: 12 márc 09, 22:37:20 » |
|
OKé, ez a ruha jöhet ^^ Arigato, hanii-chan :'D Itt a sütid, STMJobb is, hogy nem bébi, a végén még felolvasztaná azt a fagyott szvíed, Obaachan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 22:38:28 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4013 Dátum: 12 márc 09, 22:39:11 » |
|
Köszi, ezt a kekszet amúgyis tök csípem. omomomomom
Bocs Ritli, de nem lehet. Nem akarok elpuhulni, és iylen kis ölpetté válni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4014 Dátum: 12 márc 09, 22:40:03 » |
|
Na szóval: Mini, le is írhatod persze. :3 Az fantáziadúsabb is, eredetileg arra gondoltam. De a képes megoldás is tetszik. ^^ Riku: neem nem szó szerint kell érteni. 11 körül én biztos elmegyek lefeküdni, nem vagyok egy éjjeli bagoly. Ezüstöm: nekem tetszik ez a bevonulási sorrend. Csak ne felejtsem el. Chron: persze jöhetsz. És arra gondoltam, hogy lehetőséget adok arra is, hogy Lille hercegnő iránti szerelmedet bizonyítsd méghozzá oly módon, hogy megküzdesz a Démon család egyik sárkányával, ha kölcsönadják. Persze úgy hogy ne legyen baja, mert különben állatkínzásért börtönbe záratlak. (és ezzel még mindig jobban jársz mintha a Démon család állna rajtad bosszút )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4015 Dátum: 12 márc 09, 22:40:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4016 Dátum: 12 márc 09, 22:43:25 » |
|
Ettől a sok sütis képtől éhes lettem. Valaki nem készít a közeljövőben valami sütit? Sevanna-san: Bármit megteszek az én szerelmemért, akár sárkányokkal is harcolok, de pont ma kért meg, hogy várjak rá egy kicsit, mert ő még szeretné élvezni az életet. Szóval, én várok rá, bármeddig. Mondjuk a Dragon Slayer technikáimat ki kell hagynom, mert nem szeretném megbántani a szegény sárkányt. White Dragon tanításait hanyagolnom kell eme küzdelemkor. Mit fogok tenni? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4017 Dátum: 12 márc 09, 22:44:02 » |
|
Jobb is, hogy nem bébi, a végén még felolvasztaná azt a fagyott szvíed, Obaachan
Datteeeeeeee. Szeretem a cuki dolgokat Eddig se puhultam el miatta. Ha átváltozol akkor csinálok neked Sütiszörny nyalókát. Nem kell örökké, csak egy picikét. *-* Óóó szóval erre kell a sárkány? Klassz :3 Szívesen megnéznék egy "hős szerelmes vs sárkány" viadalt Bónusz STM kép Chron a bálon lesz sok süti. ˇˇ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4018 Dátum: 12 márc 09, 22:47:14 » |
|
hanii: az a kép dejó :3 keresek lehet én is valamit xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4019 Dátum: 12 márc 09, 22:47:32 » |
|
Sütiiiiiiiiiii~ Sütivel feltöltődött Dragon Slayer... Az a legjobb. Nekem nem holmi tüzet vagy vasat kell ennem hogy felpörögjek, Bekapok egy-két(ezer) sütit, és * moetektazoo* (ne kövezzetek meg a fonetika miatt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|