STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3990 Dátum: 12 márc 09, 21:54:24 » |
|
 Ha idáig jutok, senkit nem fogok már zavarni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3991 Dátum: 12 márc 09, 21:55:31 » |
|
Ritli-sama: igen, abban a formámban leszek.^^ Képeld rá a ruhát az avámra, és voilà! :3 Rikan, köszönöm.  heo, ez a kép nagyon jó. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3992 Dátum: 12 márc 09, 21:58:26 » |
|
XDDD A szeme is ilyen kancsi lesz a nagy boldogságtól, hogy ilyen sok sütit lát.  Kallen, akkor jó.  Nagyon király leszel. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3993 Dátum: 12 márc 09, 21:59:45 » |
|
STM: látod, még te sem úszhatod meg a 'részeg' fotókat magadról xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #3994 Dátum: 12 márc 09, 22:10:24 » |
|
Most miattatok megkívántam a tejet.  Nekem is ad valami valami ruhát? Ne, Nagyi, ne skót szoknyát. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #3995 Dátum: 12 márc 09, 22:11:19 » |
|
Megjöttem Ildikó bárónőtől, ki gyermekkorom óta kedves barátnőm. Sok és szép ajándékot kaptam tőle és a körmömet is kilakkozta a holnapi bálra. :3 Ja és ennek köszönhetően, hogy ma tudtunk talizni holnap gépnél tudok lenni este.  Na szóval mit is akartam. Tehát úgy fest nagyjából mindenki belement abba, hogy a bál ilyen szerepjátékos legyen. Ne rossz, amit Riku mondott, de én úgy gondoltam, hogy néha majd kicsit KM-kedek, de azért nem viszem túlzásba. Az eleje mindenképp az legyen szerintem, hogy mindenki leírja, hogy mibe van és hogyan érkezett (Pegazuson, tökhintóval, vajasbödönben stb...). A nyitótáncról majd én írok. A nyitótánc hatkor kezdődik, ez a bál kezdete. A vacsora héttől van. Utána bulizás. Éjfélkor lesz a szépségkirálynő választás. Az előző hszem is itt van. A bál úgy lesz, hogy hatkor van a nyitótánc és ezzel indul. Az első bevonuló pár női tagja természetesen Anna hercegnő csak még nem tudom ki legyen a párja. Vmi hozzá méltó előkelőséget kéne találnom. Esetleg a Démon családból lehetne vki. :3 Anna és párja után Loah herceg és egy előkelő hölgy következik, utánuk pedig Lille hercegnő és egy szintén előkelő férfi. És utánuk felbérelt táncosok vonulnak be és szórakoztatják a közönséget hétig, mert akkor kezdődik a vacsora. Vacsora közben is lesz azért vmi műsor pl disznón lovagló törpék mint Jeoffrey esküvőjén. És utána kezdődne rendesen a bál, ami hajnalig tart természetesen. Meg éjfélkor lesz szépségkirálynő/király választás is. *.* És még szeretném megkérdezni, hogy a Démon család tagjai hozzájárulnak-e ahhoz, hogy az egyik sárkányt kölcsönkérjem estére?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3996 Dátum: 12 márc 09, 22:13:44 » |
|
Amúgy, ha hanii most tényleg sith edzést akar nyomni, és esetleg a szülők túl elfoglaltak, be tudom ajánlani VAdernél. Együtt dolgoztunk annó a propaganda részen a Birodalom fénykorában.STM: látod, még te sem úszhatod meg a 'részeg' fotókat magadról xD
Szabolcs, hát ja, ezt senki nem kerülheti el. De jobb, mint ez a másik, ami szintén fogalmam sincs, mikor készült.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 22:17:01 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #3997 Dátum: 12 márc 09, 22:16:42 » |
|
Seva, azt az éjfélt szó szerint éjfélnek kell érteni?  Jajj tényleg Nagyi kérdezte, hogy halad a rajz. Áll egy helyben leginkább, mondtam, hogy 7 6 embert nincs hova tennem. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3998 Dátum: 12 márc 09, 22:18:00 » |
|
Én adok unokám. Mit szólsz egy ilyenhez? http://www.totallyfrockedcostume.com/USERIMAGES/DSC00688(1).JPGNa jó nem. Adok valami drága öltönyt. Milyen legyen? Fekete? Hmm persze az egyik szelídebb sárkányt odaadom. Mi lenne ha Anna hercegnőt mélyen tisztelt édesapja kísérné be? Sajna a démon családban nem nagyon vannak férfiak, csak heo, Hiei meg Rikan de nekik van párjuk.  ( Esetleg Petekből, tanítványokból van még lehetőség) Aztán Loah párja lehetne esetleg hanii lányom, Lille pedig ChroN oldalán vonulhat be.  Disznón lovagoló törpék ezen mindig sírnom kell.  Alig várom. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 22:19:23 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3999 Dátum: 12 márc 09, 22:19:32 » |
|
Nem kell edzés! Ne ajánlgass nekik ilyeneket.  Nekem ez tetszik: http://kepkezelo.com/images/s4wo6lrnwbsoa58ds.jpgTroll mode. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4000 Dátum: 12 márc 09, 22:20:12 » |
|
Azért megnéznék egy kannibál estélyt ilyesmivel. STM
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4001 Dátum: 12 márc 09, 22:21:03 » |
|
STM: le lehet szállni a nevemről. Baachan, meg kéne nevelni a peted  És mi az, hogy csak Rikunak teszel ruhát, nekem nem?xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #4002 Dátum: 12 márc 09, 22:22:29 » |
|
Sevanna-san! Eme csodás eseményre ellátogathatnék én is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #4003 Dátum: 12 márc 09, 22:24:04 » |
|
Hát mert ő kért.  Veszek neked is Saba-chan, de akkor válassz milyet szeretnél.  A petem sajna nevelhetetlen. De jobb, mint ez a másik, ami szintén fogalmam sincs, mikor készült. XDDD Hát hallod ezen a képen nagyon be voltál állva  Kegyetlen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #4004 Dátum: 12 márc 09, 22:24:49 » |
|
Azért megnéznék egy kannibál estélyt ilyesmivel. STMTe kis sunyi, ez a kép az enyém volt!  Képet is kell mutatni a ruhánkról... vagy leírhatom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|