hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3975 Dátum: 12 márc 09, 21:00:03 » |
|
Ez öltözködés nem rossz ötlet. xD Lehet én is bevetem, annyi jó ruhám van. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3976 Dátum: 12 márc 09, 21:04:03 » |
|
hanii-san: http://indavideo.hu/video/Fairy_Tail_55resz_magyar_felirattal 9 percnél ott vannak a rokonaid xD Én még nem választottam ruhá. Majd xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3977 Dátum: 12 márc 09, 21:09:32 » |
|
Na jó, nekem 8 hónap mire betölt. Amúgy én is megtaláltam a családom.^^ http://kepkezelo.com/images/ay00w0dnip1jeshclsm.jpeg Sőt, Bogit és Kallent is megtaláltam. xD Csak valami jó helyen van a képük. Lost.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3978 Dátum: 12 márc 09, 21:14:43 » |
|
Szerintem megtaláltam a nekem való ruhát: Kép. :3Nagyon tetszik.^^ Ez jó lesz? Szerintem tökéletes. Rajtad minden jól áll, hidd el. Sonka: Szegény nyusziiii. Most így a Fűrész (1-től 6-ig) után el tudom képzelni, mit műveltetek vele.T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 21:15:31 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3979 Dátum: 12 márc 09, 21:16:29 » |
|
Riku-nee, de rég láttalak már. ^^ És nem is láttam eddig: esküvő lesz az én drága bátyám és mesterem közt? Gratulálok! Sok boldogságot!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3980 Dátum: 12 márc 09, 21:35:39 » |
|
Neeem, csak azért kaptuk el mert a gyerekek akartak egy kis házikedvencet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3981 Dátum: 12 márc 09, 21:37:11 » |
|
hanii az a dögös csaj vagy te? És azok a kicsik? Goblin hímek? Nem irigylem a lányokat. Amúgy 90%, hogy megvan a ruhám de holnap még átgondolom megint. Bár lehet te azért különbözöl annyira az átlag goblinoktól, mert démoni szüleid vannak. :3 Szerk: A nyúltól amúgy egyértelműen a szerencsehozó nyúlláb kabalát akarják. Ott a hátsó lábánál levő goblin már készíti elő a bicskát. >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 21:38:54 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3982 Dátum: 12 márc 09, 21:38:36 » |
|
Az ott leghátul nem Yoda mester?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3983 Dátum: 12 márc 09, 21:40:07 » |
|
Lehetséges Yoda egy goblin? :O Lehet nem is dobálják a tojásokat, hanem az erővel lebegtetik őket.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3984 Dátum: 12 márc 09, 21:45:04 » |
|
Ez esetben haniinak hogyhogy nem megy a mágia?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3985 Dátum: 12 márc 09, 21:48:07 » |
|
AZért, mert egy goblin jó benne, még nem lesz az összes az. Nekik a tojás lebegtetés a csúcs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3986 Dátum: 12 márc 09, 21:48:22 » |
|
Nincs ott Yoda mester. De eléggé hasonlít rá mondjuk. xD De az nem egy gremlin? Nem tudom nem ismerem őket annyira. xD De igen az én vagyok. De igenis megy. Sokat gyakoroltam. Minagi csomagtartójában is megjavítottam azt a foltot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3987 Dátum: 12 márc 09, 21:49:19 » |
|
Őt nem a midikloriánok nemzették. Lehet ezért. Vagy pont azért, mert a mágiát próbálja használni az erő helyett. Két különböző természetű dolog ezért nem mehet neki. Kéne neki egy igazi sith nagyúr, hogy eddze. Mondjuk Hiei-sama vagy én. Nem véletlen van az aláírásomban az a szöveg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3988 Dátum: 12 márc 09, 21:50:32 » |
|
STM a bálon, illetve a svédasztal előtt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3989 Dátum: 12 márc 09, 21:52:31 » |
|
Ikszdé. Azért remélem nekünk is hagysz egy kis sütit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|