25 máj 20, 21:17:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 258 259 [260] 261 262 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 963492 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #3885 Dátum: 12 márc 09, 13:32:40 »

Attól függ, hogy mit értesz szerepjáték alatt?

Egyébként arra is gondoltam, hogy mehetne külön topicba is aztán meg a lomtárba és akkor lehetne éves esemény is akár minden ilyen bál vagy egyéb rendezvény.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #3886 Dátum: 12 márc 09, 13:42:03 »

Az embereket mge sem viselné igazán, például. De a hangyák is körberöhögnének.
Párszáz elég, többet nem akarok, az egy nap alatt meg a "mai nap alatt"-ot értettem,  nem "napontát", nem akarok mindennap sárkányt irtani, annyira azért nem mókás. Ezt meg tényleg bírják csak ki, annyira nem lehetnek szerencsétlenek.
Ja akkor csak nyugodtan. Kúl Annyit még bőven kibírnak. Az ember nem jó példa meg a rovarok sem. Azok nem ritkák, inkább túl sokan vannak. Nyelvesít

Seva, ahogy gondolod. Nevet A külön topic jól hangzik, de kérdés a modik mit szólnak. Mosolyog

Amúgy azon gondolkoztam, hogy keresek egy képet csodás kastélyunkról, de nem találok megfelelő képet. Gondolkozik Meg dönteni se tudok. Nevet
>Ezen< pl láthatunk 2t őrző védő sárkányainkból És a kastély is tetszik, de nem túl kicsi? Múltkor ebbe akartuk bezárni haniit. Hmm? Vagy csak én látom kicsinek?
Aztán itt van >ez is.< A háttérben a vár szerintem tök jó, és a sárkánylovas is király. Kúl De sajna csak kicsit látszik maga az épület, bár 2 is van.
Aztán itt van >még ez.< Határozottan kellemesnek és tágasnak tűnik. Gondolkozik De már vagy 30at kiszelektáltam úgy maradt ez a 3. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3887 Dátum: 12 márc 09, 13:50:16 »

Az első, ez egyértelmű, mert azt én linkeltem. xD De majd keresek én is.
Hmm most a báli ruhámat keresgélem, hogy miben fogok megjelenni. Gondolkozik
És milyen lenne ez a szerepjáték? Jól hangzik, csak nem értem. smirksweat
Ne bántsd a sárkányokat, öld meg az óriáspókokat, azokat nem szeressem.  Ezmeg?
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3888 Dátum: 12 márc 09, 13:50:52 »

Ha Seva-nak is megfelel, akkor csak megkérdezem Aes-t, hogy gond lenne-e.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #3889 Dátum: 12 márc 09, 13:53:46 »

Hát igazából úgy gondoltam, hogy leírtam anno, hogy hogyan lesz a menete és akkor ahhoz tartjuk magunkat és arról beszélünk. Szóval pl hétkor van kaja és akkor mindenki leírja, hogy mi történik vele vagy vmi ilyesmi. Igazából olyan nagyon határozottan nem gondoltam át. Meg túl szigorúan venni nem is lenne értelme, mert úgyis szét fogják trollkodni páran.  smirksweat

Nekünk több kastélyunk van természetesen. A bál ebben lesz: http://interiordesignhouses.com/wp-content/uploads/2010/09/Dream-Palace.jpg
A vacsora szerintem ebben a teremben lesz, hogy a Démoncsalád is otthon érezze magát: http://cache.foxsaver.com/thumbnails/2008/09/20/998631881l.jpg

Ezüstöm, szerintem mind a három nagyon jó. *.*
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3890 Dátum: 12 márc 09, 13:59:42 »

Nekem maga az építmény a 2. képen tetszik a legjobban a sárkánylovas luvnya mögött. Pirul

Seva de van nektek >ilyen< vityillótok is nem? :3
Meg egy >ilyen< (átment a sárkink felderíteni. ^^)

Azt a termet én is nézegettem Seva mikor kerestem. :3
Szerintem simán meglehetne oldani, úgy ahogy mondtad. Mosolyog Csak vigyázni kell nehogy elszabaduljanak a trollok. ^^

Ui: MOndjuk egyszerű. Mind3 amit linkeltem, a mienk. Ördögi Elvégre nem vagyunk csórók, hogy csak egy kastélyunk legyen. Izé José...
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 14:01:21 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3891 Dátum: 12 márc 09, 14:02:08 »

De tilos lesz trollkodni. Lesütöttszemek Aki trollkodik, azt megesszük reggelire. Ördögi Vaagy megetetjük a szép új fehér sárkányunkkal.
Az ebédlő nagyon tetszetős. Nyelvesít De a kastély is adja, csak nem fog elmászni? Hmm?
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3892 Dátum: 12 márc 09, 14:02:35 »

Ebben az esetben tartsuk meg itt.
Azért nem hiszem, hogy lesz aki nagyon trollkodni szeretne, de, ha mégis, akkor azt, majd a felvigyázók kirángatják az estéről.
Nekem tetszik egyébként ez a ki mit csinál bejelentgetős dolog, szerintem jópofa lesz az egész, csak győzzük majd követni az eseményeket.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3893 Dátum: 12 márc 09, 14:03:24 »

AKkor az ajtód elé hordom őket Ritli-hime, eddig van tizenhét. Mosolyog
Amúgy a vörös sárkányok tök finomak, tök jó édes húsuk van.

Amúgy jó az első kastély, könnyen el tudnám képzelni, hogy a föld alatt még egy csomó minden tartozik hozzá, de ha az egyszer csak egy iylen torony volt haniinak, akkor ez van. A démoni uralkodócsalád főkastélya azért grandiózusabb, de én sem találok róla képet.

Amúgy mit csináljak a bálon? Mármint ti gondolom bálozni fogtok, meg iylenek, mindneki választ partnert, vagy a házastársával megy, de én nem tudom, mit tehetnék.   Gondolkozik
Talán inkább nem megyek.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3894 Dátum: 12 márc 09, 14:04:43 »

Te majd beszélgetsz a többi állatkával meg hasonlók vagy éppen trollmentesítheted a bált is.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3895 Dátum: 12 márc 09, 14:06:36 »

Sajnálom, de nem harcolhatok a népem ellen. Viszotn egyszerűen megtilthatom nekik, hgy bármi zavarót tegyenek.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3896 Dátum: 12 márc 09, 14:07:41 »

Akkor én kihagyom a bált. T_T Pesten leszek holnap... bár lehet este fele haza tudok érni még.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3897 Dátum: 12 márc 09, 14:08:37 »

Elképzelem STM-et ahogy kutyákkal beszélget. xD

Amúgy én is találtam 3 szép kastélyt. Nem tudom, hogy anya te megtaláltad-e már ezeket:
http://media.otakuzone.com/store/user/167186/T129805214785df43d11a56b2394f1093ca4fce9701e0.jpg
http://i663.photobucket.com/albums/uu354/zecko33995533/TwilightHell1.jpg
http://imgs.mi9.com/uploads/game/842/devil-castle_422_12266.jpg

Ördögi

Mina-san neee menj. ._." Sír
Naplózva

Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #3898 Dátum: 12 márc 09, 14:11:46 »

AKkor az ajtód elé hordom őket Ritli-hime, eddig van tizenhét. Mosolyog
Amúgy a vörös sárkányok tök finomak, tök jó édes húsuk van.

Amúgy jó az első kastély, könnyen el tudnám képzelni, hogy a föld alatt még egy csomó minden tartozik hozzá...
Rendben, hozd csak felhasználom őket. Ha akarod a vörösből csinálok neked pitét vagy palacsintát. Mosolyog
Ja mondjuk nem rossz ötlet. Amúgy még ami eszembe jutott várunknak, az az Overlord 2 játékból, az overlord bázisa. Mosolyog Ilyen alvilági cuccos volt, egész menő. De persze a miénk lehetne tágasabb.
http://www.youtube.com/watch?v=o-25rxlQax0 ez az. De ez még a tuningolatlan, romos verziója. Később sokkal menőbb. :3

Mit  csinálj a bálon STM? Hát szerintem edd meg a sütiket, lesz jó sok. ikszdé

Huu hanii az utolsót nem láttam még, egész cuki. Pirul
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3899 Dátum: 12 márc 09, 14:22:59 »

A sütievés tökéletes program lesz.

Amúgy nem valami iylesmi a kastély?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 258 259 [260] 261 262 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins