Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3855 Dátum: 12 márc 08, 22:10:57 » |
|
Írtál Lady Sevannának privát üzenetet?  Mindjárt gondoltam. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3856 Dátum: 12 márc 08, 22:12:01 » |
|
Ritli-sama, köszönöm nővérem nevében is kegyes közbenjárásodat! Meg is van a kiszemeltem: http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/d010f0c4d4d5812df22e3a26e330412a/http://fc04.deviantart.com/fs15/i/2007/088/d/d/Angel_Dragon_by_dragonleader.jpg *.* Köszönöm, ChroN! Biztos nagyon jól sikerült. Ha pedig minden összejön, a kis jószágomon szívesen elviszlek téged vagy bárkit egy körre.  Jelenleg túlságosan el vagyok foglalva a sárkányokkal, az esküvővel nem értem rá foglalkozni, és ahogy nézem, édesanyám sem. ChroN-senpai nagyon szimpatikus, de még nem kötelezem el magam ilyen fiatalon, először be akarom járni a világot, hogy kóborló, vad lelkemet megnyugtassam. Ha addig ChroN megvár, örömmel fogadom .  (Nem szeretnék gman sorsára jutni. Soha. Semmilyen tekintetben.)
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3857 Dátum: 12 márc 08, 22:12:32 » |
|
Úgy látszik.  Mikor Niki és Eszti csatlakoztak, Niki egyből azzal kezdte, hogy hadat üzent nekünk.  És ő a testvéred! Szóval te is ellenség vagy!  Készülj a harcra és vele a kudarcra!  Ezt én is megerősítem, de Temi, neked nem kell személyesen harcolnod, megteszik majd seregeink.  Én is a háttérben maradok... és... közben... tervezem, hogyan tudnánk legyőzni őket.  De egyenlőre békeidőszak van, a háború még nem kezdődött el.  Én nem szeretnék senkivel sem csatázni... Nem, nem azt mondom, hogy világbéke, csak... nem csípem a harcokat... Bár jelenleg is abban vagyok, csak az más tészta.  Bocsi a késői reakcióért. 
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3858 Dátum: 12 márc 08, 22:16:15 » |
|
Ha nem is érsz rá (a süti sütés miatt), hogy beszélj Anya fejével, nem gond, majd Lillével megdumáljuk valahogy. :O Ha nem járunk sikerrel, legfeljebb megszökök néhány napra a kelpiemmel. Előbb-utóbb úgyis elkezdenék nekik hiányozni, és már nem bánnák a lovat sem, csak legyek otthon végre. Legalábbis nagyon remélem.  Hű Lille! *-* Milyen pompás lény az a sárkány! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3859 Dátum: 12 márc 08, 22:21:33 » |
|
Szép sárkány!  Szurkolok az esküvő végett, e gyönyörű sárkány hátán fogtok a naplementébe röpülni a ceremónia után.  tiA-chan, de igenis ez egy goblin.  Beírtam a Gugliba valami goblinos dolgot, és ezt adta ki, szóval ne kössetek belém. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #3860 Dátum: 12 márc 08, 22:27:30 » |
|
Keresztjánykám...! *-*  Megdobhatlak óvatosan egy PÜ-vel? ^^ Milyensárkánymiyensárkány? o.o Miről van szó??? o.o
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3861 Dátum: 12 márc 08, 22:29:06 » |
|
Jó, elhiszem, akkor goblin... Nem kötök beléd.  Olyan sárkány, amit Lille linkelt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3862 Dátum: 12 márc 08, 22:31:17 » |
|
Keresztanyu. ;3 <3Vágj csak hozzám nyugodtan egy pü-t. :Đ Venni akarunk egy fehér sárkányt.. Én meg egy lilát, de azt úgy se kapok. Túl szigorúak itt egyes szülők, sőt még az avámat is leszólják. Állításuk szerint nem goblin.  Hát milyen rokonok ezek? :'( Jól van tiachan, rendes tőled, már csak anyut kell meggyőzni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3863 Dátum: 12 márc 08, 22:35:32 » |
|
(Nem szeretnék gman sorsára jutni. Soha. Semmilyen tekintetben.)
Nem hinném hogy az ő sorsára jutnál, nem tűnik úgy hogy ChroN elhanyagolna téged, míg gman elhanyagolta pici lányomat. Hanii, nagyon sajnálom de egyet kell értenem a többiekkel, ez nem goblin... vagy egy kicsit máshogy van értelmezve a goblin azon a képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3864 Dátum: 12 márc 08, 22:40:46 » |
|
Jól van milyenek vagytok.  El is vonulok a torony legfelső szobájába és begubódzok a sarokba.. Ja ez kör alakú szoba. Na mindegy. Szokjátok meg, mostantól én vagyok az elfgirl of the forest.  Illetve még mindig goblin vagyok, csak most elfgirl az avám.^o^ Azt a szexi goblint amit találtam nem merem kitenni, bannt kapok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3865 Dátum: 12 márc 08, 22:42:25 » |
|
Kérdezd meg Hieit, és akkor nem fognak az elfedért piszkálni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3866 Dátum: 12 márc 08, 22:48:58 » |
|
Venni akarunk egy fehér sárkányt.. Én meg egy lilát, de azt úgy se kapok. Túl szigorúak itt egyes szülők, sőt még az avámat is leszólják. Állításuk szerint nem goblin.  Hát milyen rokonok ezek? :'( Jól van, te meg mindig leszólsz.  Múltkor is kötözködtél velem. Ezek után csodálod, ha nem kapsz homokos sárkányt?  Nem szereted anyádat.  Biztos a kamaszkor az oka.  És most még olyanokat is képzelegsz, hogy te vagy elfgirl of the forest. Drogozol? 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3867 Dátum: 12 márc 08, 22:54:04 » |
|
1. Nem is szoktalak leszólni.  Mondj egy alkalmat. 2. Én már nem is csodálkozok semmin. >.< 3. Nem igaz hogy nem szeretlek, anyát sose tudnék nem szeretni  4. Drog? Háát, ez tőled függ, hogy mikor mit raksz azokba a híres-neves süteményeidbe. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3868 Dátum: 12 márc 08, 22:58:05 » |
|
 Még gondolkodok rajta, hogy utáljalak-e.  Cöhh...  Ezek után pedig ezt kérdeztem: Nem utálnál. Ugye? Ugye?  De válaszra se méltattál. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3869 Dátum: 12 márc 08, 23:16:36 » |
|
Oké, igen, nagyon sütit akartam, és én nem tudok sütni, pénz nem volt nálam, feltűnést kelteni meg nem akartam, jó?  (Nem szeretnék gman sorsára jutni. Soha. Semmilyen tekintetben.)
 Amúgy ha nem hiszitek el, hogy legyőztem a pockányt, nem kell. Ritli nem tud a háta mögé nézni, ettől még ott lehetetm. A ti állataitok soha nem mentek be a szobába még feltűnésmentesen?  Amúgy is mért találnék ki ilyet, kit érdekel.  És akkor mivan, ha részeg vagyok, ennyitől még nem állok neki hallucinálni. De inkább emgyek, és vadászok pár sárkányt, az olyan jó móka. Hanii meg csak kamaszodik, nem kell túl érzékenyen venni az ilyesmit most tőle.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 23:18:42 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
|