Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3840 Dátum: 12 márc 08, 20:57:51 » |
|
Fekete fehér keverékek?  Ez milyen lenne? Foltos mint egy tehén?  Vagy szürke?  De ez a kép jut erről eszembe. http://images2.layoutsparks.com/1/223771/dragon-love-white-heart-31000.jpgTehén sárkányt nem akarok. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3841 Dátum: 12 márc 08, 20:59:35 » |
|
Miért, lehet ad tejet  Ha meg a lilával ötvözöd akkor milka-sárkány lesz *O*
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3842 Dátum: 12 márc 08, 21:08:21 » |
|
Foltos tehénsárkányok.  Ez a fekete sárkány bejön. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDwwbZJAZJxmf0vHmydQhvd2_mnnBQT9xnQILgjlMvjAV1N5hALnayqHBJhgAz utódot pedig úgy tudnám elképzelni, hogy esetleg a születendő fehér sárkányon fekete indák és ősi szimbólumok jelennek meg a tojásból kikelve, és ötvözné a két fajta tulajdonságait, egyensúlyt hozva a világba. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3843 Dátum: 12 márc 08, 21:14:02 » |
|
Lille múltkor asszem ugyanezt a fekete sárkányt linkeltem be. :3 Meg a kölyök verzióját.  Egyensúly a világban?  Az nem kell, akkor nem lesz kersztezés.  Tehénsárkány: http://www.elfwood.com/art/p/y/pyrogray/ew_cowdragon.jpg 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3844 Dátum: 12 márc 08, 21:17:36 » |
|
Zebra sárkány.  De ez nem egy elf. Ez egy goblin. Még a tekintete is olyan goblinos. Nézd a képet, és közben hallgasd a goblin girl zenét, meglátod összhangban van a kettő.  A szörnykuka sütivel üt.  De látod milyen szép egy lila sárkány?  Ritli nem műkszik a linked nálam. ): De ez a kissárkány nagyon édi. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3845 Dátum: 12 márc 08, 21:20:25 » |
|
Akkor már megint elfigyelmetlenkedtem a dolgokat. De ez a chibi is baromi édes.  Dinamikus egyensúlyra célzok. Az egyensúly pedig nem zárja ki a káosz jelenlétét, sőt, lehet erősíti szükségességét. Mert nem lehet egyensúly káosz nélkül.  Ezen a tehénsárkányon behaltam. LOL.  Ha pedig már a tej.. http://1.bp.blogspot.com/-P_i5apy1ndk/Ts6bBCrkr2I/AAAAAAAAHeo/Q6_UuJ3Odl4/s1600/hellsbellsdragoncow.jpg  hanii tanítványom működik, csak még egyszer töltsd be. 
|
|
|
Naplózva
|
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3846 Dátum: 12 márc 08, 21:23:31 » |
|
Nálam se nyitja meg mindig a linket, nem tudom miért. Katt rá, aztán ha nem jön be katt fent a link sávba és enter. (sima frissítésre nem ragált nálam)  Vagy ctrl c a linket és ctrl v úgy is talán jó. Az a lila sárkány csúnya. Olyan mint egy homokos diszkógömb latextangában. Mondjuk tényleg elég komisz az avád tekintete, lehet tényleg goblin.  De valami furcsa féle. Lehet a sonka miatt?  Jujj Lille ez a kép beteg. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3847 Dátum: 12 márc 08, 21:27:17 » |
|
Lille.  Hát nálam nem működik, nincs mit tenni szar ez a laptop.  Illetve nem szar, tök great, de ezt nem hozza be. Ja de a Ritli-féle módszerrel már igen.  Dejóó. x'3 Tök szép, nekem tetszik az a lila sárkány. *durci* Igen látod, hogy nézne már ki egy zöld sonka?  Azt ki enné meg? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3848 Dátum: 12 márc 08, 21:43:08 » |
|
White Dragon sokmindent tanított nekem, de elhagyott, és gmanben láttam meg White Dragon személyét.  Amúgy én még mindig Süsü-párti vagyok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3849 Dátum: 12 márc 08, 21:49:32 » |
|
Jó kép Lille. :'D jaa x"D csak más volt a téma, és nem értettem abban a szövegkörnyezetben., főleg, hogy a háború a téma xD Akár a háborút is lefesthetem. :'D  Ez aranyos:  Én is jobban örülnék egy sárkánynak, mint kocsinak, csak Anya már a kelpie hallatán is kitért a hitéből.  Ritli~ Dumáld meg légyszi! *-*  hanii, nem bántásból, de ez szerintem sem goblin. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3850 Dátum: 12 márc 08, 21:51:31 » |
|
Pedig azt hittem a "Muuu"-s dologgal fején találom a szöget.  De tényleg... White Dragon? Egy fehér sárkány neve? Nem tudom feldolgozni bocsi.  Akkor már legyen inkább Kékszemű Hósárkány  Zöld sonkát? Hmm nemtom. A vegetáriánusok?  tia akkor ne adjak kelpiet?  Pedig már kiküldtem pár emberemet terepre, hogy vegyenek vagy vadásszanak egyet neked. Vagy adjak és mellé még beszéljem rá anyád? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3851 Dátum: 12 márc 08, 21:54:36 » |
|
Ritli-sama, ha esetleg közbenjárnál érdekünkben, akkor mi Tiával összefogva meg tudnánk lágyítani anya szívét. :3 Családunk pedig egy kelpie-vel és egy fehér sárkánnyal gazdagoda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3852 Dátum: 12 márc 08, 21:58:07 » |
|
Így hívta magát, hogy menő legyen. Eredeti nevét sajnos nemtudom, sosem árulta el  Lille! Szívem. Gondoltam megleplek szerelmem mardosó lángjaival, készítettem ígyhát egy sárkányt ceruzával.(itt rajzra gondolok mielőtt rosszra gondol valaki  ) Sajnos művészi tehetségemre még nem készült fel a világ, Amint együtt leszünk, megmutathatom talán.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 21:58:53 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3853 Dátum: 12 márc 08, 22:01:55 » |
|
Nekem nem hangzik menőnek.  Kis ízlés ficama volt, mi?  Tényleg akkor mi van most köztetek Lille, ChroN?  Lesz esküvő vagy sem?  Hát Lille hercegnő, tanítványomként megérdemelsz egy sárkányt, és tia hercegnő is megérdemel egy kelpiet úgy vélem. Talán szólok az érdeketekben anyádéknak pár szót. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #3854 Dátum: 12 márc 08, 22:07:47 » |
|
Hát várom a szülők beleegyezését jelenleg. Remélem együtt lehetünk.  És igen kicsi ízlésficama volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|