Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3825 Dátum: 12 márc 08, 20:11:57 » |
|
Inkább töröljük ki teljesen, jó? xD Fuhur nem az
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3826 Dátum: 12 márc 08, 20:24:08 » |
|
Jaaaj folyton csak ez a harc. A béke az igaz út. Persze kellenek viszályok a békéért is. Fehér sárkányok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3827 Dátum: 12 márc 08, 20:25:31 » |
|
Kis hippi. -.- Anyám, meg van a holnapi vacsi. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3828 Dátum: 12 márc 08, 20:27:23 » |
|
Én hippi? Hát hogyne... Azért tekkeneztem anno éjjel-nappal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3829 Dátum: 12 márc 08, 20:30:56 » |
|
Ahogy látom nem túl komoly a szándék, de az ötlet nem rossz Ritli-sama.
A háború csak vicc, hogy szórakoztassuk magunkat a bálig.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3830 Dátum: 12 márc 08, 20:32:36 » |
|
A fehér sárkányok tök szépek. Nem rég találtam egy fehér sárkányos képet, ami tökre bejött, már akartam szólni hogy vegyünk egyet, ígérem vigyázni fogok rá, naggyon cukii. *o* Mondjuk ezt nem nehéz megtalálni a Google-ben, de én bonyolult úton találtam rá. Amikor meg kicsi, akkor ilyen: Hát nem édes?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3831 Dátum: 12 márc 08, 20:36:04 » |
|
Kis hippi. -.- Anyám, meg van a holnapi vacsi. >.<
XDDDDDD De gonoooosz vagy. :3 De vigyázz gman tanítványa. Lehet romlott. Kell vennem egy kis bazsalikomot (meg oregánót). hanii bármiből találsz cuki képet chibiben. Deee... A feketék 1000x jobbak szerintem. Sőt még a vörösek is. Nem tartunk fehéret. Max akkor ha egy feketét át tudsz színezni varázslattal fehérré. Akkor átgondolom, hogy megtarthatod-e. Szóval mi ez az ava amúgy jányom? Magyarázatot! >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 20:37:46 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3832 Dátum: 12 márc 08, 20:41:10 » |
|
hanii, látszik, hogy a tanítványom vagy, előre megérezted, mit szeretnék belinkelni. Szerintem gyönyörűek a fehér sárkányok. Nem mellesleg ritkák. Tényleg, lehet akkor a hercegi vagyonból megkérem édesanyámat áldozzunk be egy részt egy fehér sárkányra.. A bálra amit kapnánk autót azt inkább egy sárkányra váltanám.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3833 Dátum: 12 márc 08, 20:42:39 » |
|
És a lilák? Azok a legkirályabbak. Ezz kérlekszépen anya egy izé.. nem tudom, találtam, megtetszett, és ez egy goblin, csak mágus goblin. És csak nem olyan zöld. Ugye sensei? Tudtam én, hogy ha te is szereted, akkor én is. Nem örököltem a fehér sárkány utálatot.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3834 Dátum: 12 márc 08, 20:45:16 » |
|
Nem mondtam még senkinek, de én igazából egy DragonSlayer vagyok. A fehér sárkány tanított, White Dragon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3835 Dátum: 12 márc 08, 20:45:35 » |
|
STM, megtaláltalak: KÉPXDDDDDD De gonoooosz vagy. :3 De vigyázz gman tanítványa. Lehet romlott. Kell vennem egy kis bazsalikomot (meg oregánót). Volt kitől tanulnom. De milyen igazad van, elfelejtettem ki a mestere. Helyes... a roston sült hippi nem jó Bazsalikom (és oregánó ) nélkül. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3836 Dátum: 12 márc 08, 20:48:41 » |
|
Nem látszik goblinnak. Olyan mint egy kékhajú átlag máguscsajszi. De legalább gyakorlod a varázslást. Vigasztalásként meghallgatom a goblin girl számot. Itt folytatom inkább. Lilák? Fujj. Akkor inkább fehér. Lille nem úgy volt, hogy én adok neked ajándékba sárkányt szülinapodra? Ennyit számít a felajánlásom... A fehér sárkány tanított, White Dragon. Nagyon kreatív a neve. Biztos sok érdekes dolgot taníthatott. Olyanokat, mint "Az ég kék." "A sajt lyukacsos." vagy "A tehén azt mondja muuu." Mini Igen ez STM egyik átalakulása, hogy megszerezze a megrágott sütit. A bazsalikom (és az oregánó) a legfontosabb. Fontosabb mint maga a hippi.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3837 Dátum: 12 márc 08, 20:51:50 » |
|
STM bármire képes a sütiért xD Az egy dolog, hogy kukává változik, de felmenni a halandókhoz...? Lila ne legyen, hogy nézne már ki? Homi sárkány... De a fehér menő. Albínó.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3838 Dátum: 12 márc 08, 20:53:26 » |
|
Igen, nem csoda, hogy ő a Sütiszörny. De ott kilóg a füle a sapka alól. Látod? Csak most bőrszínű a bőrszínem. Nem lehetek mindig zöld, látod az is a sok spenóttól van. Goblin girl szám, az de jó. Nem látom. Na jó de. De nem biztos, hogy goblin. Mi van ha egy zöld hajú elf? Nem is etetek veled spenótot. Csak sóskát, hippit meg mindenféle sütit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3839 Dátum: 12 márc 08, 20:54:35 » |
|
Sensei, te pedig ha lennél olyan kegyes és adnál nekem egy fekete hímet, és párosíthatnám a nősténnyel. Lennének kis fekete-fehér sárkányok, és nyithatnánk egy sárkányneveldét.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|