^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3810 Dátum: 12 márc 08, 19:07:04 » |
|
Kicsit tartok tőled...  egy sereg azért nekem Russiaval is minimum 10-15 perc 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3811 Dátum: 12 márc 08, 19:09:08 » |
|
A petpárbajt (Oripika vs. STM).  Rémlik? Vagy ennyire rossz az emlékezeted? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3812 Dátum: 12 márc 08, 19:10:39 » |
|
Felx: És te akarsz kiállni ellenem trollbarlangban?  Bár akkor adok egy kis könnyítést, Russia is veled lehet.. én meg megidézem Fehéroroszországot, és röhögve hátradőlök  Bár egy pethez képst a 10 perc egész jó... Kallen, te most hogy is állsz? A-cahn: jaa x"D csak más volt a téma, és nem értettem abban a szövegkörnyezetben., főleg, hogy a háború a téma xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3813 Dátum: 12 márc 08, 19:15:50 » |
|
Saba-chan ha neked ennyi legyújtani a sereget, akkor öregapádnak vagy nekem mennyi lenne?  De azért ne becsüld le ennyire az ellenséget. Sose szabad lebecsülni mert a végén pórul jársz. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3814 Dátum: 12 márc 08, 19:16:24 » |
|
ne feledd, nem csak pet vagyok hanem tanítvány is  de már fegyvereket is tudok idézni  majd trollbarlangig kikupálódom, addig összeszedek valami gyógyító varázslatot  attól tartok szükségem lesz rá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3815 Dátum: 12 márc 08, 19:21:03 » |
|
Obaachan: most komolyan, kb. 10E páncélos-kardos halandóról beszélünk, akik mozogni alig tudnak a tonnányi fém alatt -_-" A másik család tagjai persze más tészták, ők nem teljesen átlagosak. De egy seregnek nincs sok értelme xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3816 Dátum: 12 márc 08, 19:25:40 » |
|
Halandók? Nem ők az angyal family? Vagy valami ilyesmit állítottak annak idején de tuti csak kitalálták, semmi bizonyíték nem került elő.  Sevannáék meg a nagy nemesek, hercegek, hercegnők, grófok, lordok, lady-k és még ki tudja mik. Csupa gazdag kékvérű. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3817 Dátum: 12 márc 08, 19:57:50 » |
|
Én spec arra várok, hogy mikor viszel el már vadászni, mert a múltkor megígérted.ˇˇ Ja, és kifejlesztettem egy új technikát a szabadidőmben, kombináltam a karmos-támadásomat egy mérgező bűbájjal, azt gyakoroltam ma, kiirtottam egy fél falut, és csak azért felet, mert szinte semmi ellenállást nem mutattak az emberek, és az úgy nem volt mókás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 19:58:33 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3818 Dátum: 12 márc 08, 20:01:34 » |
|
Gyere, menjünk akkor... mire is? Démon-elefántra? Sárkányra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3819 Dátum: 12 márc 08, 20:02:53 » |
|
Sárkányra csak a birtokon kívül! És lehetőleg ne a fekete populációt ritkítsátok, menjetek zöld vagy kék sárkányokra. Esetleg vörösökre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3820 Dátum: 12 márc 08, 20:04:08 » |
|
Dínó-elefánt volt. Vagy Mutáns-dínó?  nem emlékszem, a kettő közül valamelyik. Indulok!** *összeszedi a cuccát és kimegy az előkertbe*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3821 Dátum: 12 márc 08, 20:05:40 » |
|
Az elmúlt néhány napban nem volt gépem és csak most olvastam el mindent figyelmesen, vannak érdekességek...  Mik ezek az eljegyzések? Csak nekem nem jut eszembe, hogy valaha is lett volna ilyen lehetőség? Ez a válás viszont érdekes gondolat, erre nem gondoltam a megalapításkor és azóta sem. Tényleg komoly a szándék? Mert akkor kidolgozok rá valamit.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3822 Dátum: 12 márc 08, 20:07:08 » |
|
Az osztályban is imádom látni mikor a fiúk egymásnak esnek, szívatják egymást majd hirtelen röhögve szétválnak. Valahogy ezt a dinasztikus háborút is ekképpen képzelném el. Mellesleg, hajrá STM! A küzdelemig pedig eddz sokat Oripika ellen. A legjobbak a fehér sárkányok. *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 20:07:53 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3823 Dátum: 12 márc 08, 20:10:03 » |
|
Nem tudom, legyen a sima díno-mutáns-sok csápos izé. *elindulnak*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3824 Dátum: 12 márc 08, 20:10:34 » |
|
Heo családfán belül én arra gondoltam, hogy a megszakadt kapcsolat vonalát szaggatottá teszem.  A fehér sárkányok nyomik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|