hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3720 Dátum: 12 márc 07, 20:43:54 » |
|
Nem is oltogattalak, tudod hogy én mindíg kiállok melletted. Sajnálom tiA-chan, még amatőr voltam akkor.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #3721 Dátum: 12 márc 07, 20:44:18 » |
|
Te se írtál ki engem! A-chan! xD
Egyébként azért nem megyek a találkozóra 100% mert a szüleim nem engednének el. A kamera pedig engem sem szeret.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3722 Dátum: 12 márc 07, 20:45:00 » |
|
Nem is oltogattalak, tudod hogy én mindíg kiállok melletted. Sajnálom tiA-chan, még amatőr voltam akkor. Igaz, te egy angyal vagy.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3723 Dátum: 12 márc 07, 20:54:42 » |
|
Jól van na... Mindjárt kiírlak. :3 Csak nem tudtam, hogy Ritli véglegesítette-e a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3724 Dátum: 12 márc 07, 20:55:00 » |
|
Miért pont ott kellett gyakorolni?! hanii! Egyáltalán hogyan fért be a csomagtartóba a varázslós ketyeréivel? A csomagtartóban varázsolgattam? Nem emlékszem.. Csak egy pincében meg egy kandallóban gyakoroltam, dehát ezekszerint nem csak ott. Akkoriban tanultad a megnagyobbodott bűbájt, és pont kapóra jött mert nagyobb csomagtartót szerettem volna, így megengedtem hogy ott gyakorolj, de hogy is mondjam egy fekete lyukkal elszúrtad, ami azóta ott van. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3725 Dátum: 12 márc 07, 20:57:43 » |
|
Csak egyel? xD Én két nagyobbra meg vagy 3 kicsire emlékszem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 21:38:25 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3726 Dátum: 12 márc 07, 20:59:24 » |
|
Jó na, ígérem ha tanulok valami reparáló bűbájt akkor megjavítom. Igaz, te egy angyal vagy. Cöhh, hogy mondhatsz ilyet egy démoni családból való személynek? Kész sértés.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3727 Dátum: 12 márc 07, 21:00:46 » |
|
Igazából, nekem pár másodperc lenne eltávolítani, de rád hagyom. Az máshol volt Sabaku. >_< De milyen jó a memóriád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3728 Dátum: 12 márc 07, 21:05:25 » |
|
Ha a csomagtartóban egy feketelyuk van, akkor szerintem az ülés alatt sem lennék biztonságban. unsure: Amúgy meg igaz, amit őkelme elrontott, azt javítsa is meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3729 Dátum: 12 márc 07, 21:17:47 » |
|
Biztos kifáradtál, esetleg egy kakaót? ;D
De, nagyon jól esne. Még bevásárolni is voltam és most értem haza, át vagyok fagyva úgyhogy egy forró kakaó csodás lenne. Ja a tali jó ötlet lenne, már beszélgettünk róla Miniékkel, hogy egyszer kéne összehozni egyet. Pest szerintem az egyetlen lehetséges hely. Úgy az emberek egy részének nem kell utazni, mert sokat ott vagy a környéken laknak. Persze nekem szívás mert én messze vagyok meg még pár ember, de megoldjuk. A pestiekkel az a baj, hogy ők nem hajlandóak máshova elmenni talira, inkább kihagyják. Legalábbis a nagy része. az "inkább utazzon a vidéki" elv szerint élnek. ChroN, Tényleg rendes vagy, vagy inkább...bátor. >.<
Miért? Én is felajánlottam egykor egy csapat vadidegennek, hogy aludjanak nálunk mint tudod. Megértük a napot, hogy Saba-chan elválik. Olyan boldog vagyok. Azt hittem sose jön el ez a nap. És Saba-chan még azt is megengedte, hogy befalazzam gmant. Életem legboldogabb napja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 21:18:21 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3730 Dátum: 12 márc 07, 21:20:41 » |
|
Tekintsd ezt ajándéknak, Baachan ^^ /és nem vagyok Saba hát ez a hála?/
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3731 Dátum: 12 márc 07, 21:24:07 » |
|
Öreganyád lusta írni. Nekem ki süt ilyet? *-* Leszek olyan rendes, hogy megosztom vele. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3732 Dátum: 12 márc 07, 21:29:02 » |
|
Tia nővérkém , mi lenne ha én csinálnék neked muffint, te pedig nekem Sachert és megosztanánk egymással?
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3733 Dátum: 12 márc 07, 21:30:40 » |
|
Én egyszer megpróbáltam ilyet sütni [a nem dobozos verziót], és "kimászott" a pohárkájából. Szóval ha nem félsz hogy elmászik, segítek. de velem megoszthatod, ettől függetlenül. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3734 Dátum: 12 márc 07, 21:36:32 » |
|
Megegyeztünk hugi. Valamennyire ki is kell "másznia" a kapszliból. Amíg nem szalad, nincs gond. Segíts nekem Sachert sütni, és kapsz muffint. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|